zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Tibi.Cam

Romas1
15-10-2007, 18:11
Mam pytania dotyczace tibi.cam, otoz zeby moc wzucic film na stronke nie moze zajmowac wiecej niz 2mb, sa fiomy ktore maja 1.8mb a trwaja 100minut a sa takie co trwaja 60minut a zajmuja 2mb+ czyli juz nie moga byc wzucone na tibi.cam. Moja filmy przewaznie moga byc do 60minut jesli maja wiecej to zajmuja 2mb+ wiecie moze jak krecic filmy , zeby jak najmniej zajmowaly.

Z gory thx

Smerf.Secura
15-10-2007, 18:23
Lepiej weź do ręki książkę i się poucz,wyjdzie Ci to na dobre.
żeby nie było , że nie na temat , to jest tylko jeden sposob nagrywania filmow

Rybzor
15-10-2007, 18:37
Też się kiedyś nad tym zastanawiałem, że niektóre filmy trwają 60min i ważą 2mb, a inne trwają tyle samo i ważą o połowę mniej.

Nie jestem pewny, ale według mnie jest to zależne od tego ile terenu odkryjesz, ile sqm przemierzysz itp, tak mi się wydaję... : P.

Romas1
15-10-2007, 19:07
Hmm dobra mysl sprawdze, nakrece film jak skilluje na slimach, bo tam sie zabardzo nie poruszam i zobacze ile on bedzie trwac i napisze wyciagniete wnioski w temacie : P

Oj rybka miala racje nakrecilem film ze skillowania co trwal 80minut a tylko 1.5mb zajmuje a tam malo ruchu : P

Satyros
15-10-2007, 20:54
Można by jeszcze spróbować powyłączać czaty (game-chat, help itd.) przed rozpoczęciem kręcenia filmiku. Wszystkie rozmowy też zajmują jakieś miejsce (małe w prawdzie, ale zajmują :P), więc im mniej rozmów, czatów rozmiar pliku może być mniejszy.

..::QRAS::..
15-10-2007, 21:58
wal duzo gfb po ekranie i zeby bylo pelno potworkow w zabudowanym terenie , waga wzrasta.