Pokaż pełną wersje : Lagi
bulamen7
15-10-2007, 19:44
Witam.
Chciałbym zapytać czy można coś zrobić z nieustającymi lagami na światach USA ? Dobija mnie to ze nie mogę poexpić sobie normalnie tylko stać w depo i czekać aż lagi ustąpią (nigdy nie ustepuja ).
Lagi zaczęły sie jakiś miesiąc temu i trwają ciągle :P . Przez 6 miesięcy grania nie miałem tego problemu. Myślałem nad zmianą serwera ale to nie wchodzi w grę.
Proszę pisać czy da sie coś z tym zrobić ,jeśli nie to lipa :(
down
na serwerach niemieckich 0 lagów ale nie chce mi się zaczynać od początku.
wrogonastawiony
15-10-2007, 19:52
Zjebać admina, zagrozic ze nie zaplacisz w tym miechu za neta, albo zwlekac a jak sie upomni to powiedz ze lagi sa i nie bedziesz placil za to GÓWNO ! Aaa i sprawdz czy masz lagi na serwerach z niemiec.
ostatnio mam ten sam Problem !
moze mają tam jakieś problemy czy coś...:(
Było, i to wiele razy! Szukaj, czy to takie trudne?! :confused:
Cyber Mech
15-10-2007, 20:26
wrogonastawiony: kolega wyrażnie napisał, że na serverach Niemieckich jest wszystko wporządku, 0 lagów.
Z tego co słyszałem, był już temat dotyczący lagów na serverach USA, i nie tylko ty masz lagi więc wątpie, że jest to wina twojego internetu, lagi są od nich, czyli od Cipsoft'u.
Pozdro.
zaraz zmienie podpis :P
lol.
olewaj takie cos.. nie sluchaj sie, i miej wlasne zdanie jezus -.- <dobijaja mnie tacy ludzie :P>
btw, co do lagow na swiecie USA, to zapewne z winy prowider a- mala predkosc internetu >512kb/s,
A jeżeli masz dialog - to juz wiesz, dlaczego masz tam lagi :)
bulamen7
15-10-2007, 22:52
neostrada 320kb/s to dlatego :D
Kri[S]Hna
17-10-2007, 09:48
Jezu Po to sa robione servy amerykanskie zeby mogli grac brazoli i ludzie stamtad. Servy niemieckie sa dla Europy. I ty sie dziwisz ze masz lagi jak ameryka jest troche daleko :baby:
wrogonastawiony: kolega wyrażnie napisał, że na serverach Niemieckich jest wszystko wporządku, 0 lagów.
Z tego co słyszałem, był już temat dotyczący lagów na serverach USA, i nie tylko ty masz lagi więc wątpie, że jest to wina twojego internetu, lagi są od nich, czyli od Cipsoft'u.
Pozdro.
Aleś Ty mądry.. Napisał, że jest dobrze, gdyż wrogonastawiony napisał to a on edytował post..
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.