PDA

Pokaż pełną wersje : Anihilator Obsidia Bardzo śmieszny haha Ps. owned warto zobaczyc :D

Ufox
15-10-2007, 21:50
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32452

Buhaueaueh Filmik by qmpel z Miasta :] :) ahhaha kurwa jaki ziomek hahaha jego qmpel padl to ten lota sprawdza hahaha nie moge z niego haha jeszcze wyzywa zioma bo uhów nie chcial mu dac bo sie bal ze padnie hahahahahahahaha

komentowac plx ahhaah

Cytuje :D:

20:43 Marite pal [103]: daj
20:43 Marite pal [103]: shielda
20:44 Marite pal [103]: pod siebie

minuta potem

20:44 Marite pal [103]: uihy
20:44 Marite pal [103]: kurwa
20:44 Marite pal [103]: 4 bp mama

20:46 Marite pal [103]: pod siebie
20:46 Marite pal [103]: uhy

20:47 Marite pal [103]: POD SIebiue uhy

20:47 Marite pal [103]: ]KURWA
20:47 Marite pal [103]: padnbe
20:47 Marite pal [103]: UHY

Etoric
15-10-2007, 21:56
Buhaueaueh Filmik by qmpel z Miasta :] :) ahhaha kurwa jaki ziomek hahaha jego qmpel padl to ten lota sprawdza hahaha nie moge z niego haha jeszcze wyzywa zioma bo uhów nie chcial mu dac bo sie bal ze padnie hahahahahahahaha

komentowac plx ahhaah

hahahaha żyjemy w tym samym kraju, rozmawiamy w tym samym języku a za cholere nie mogę pojąć tego co napisałeś:D

btw. padł przez
dupną ekipę
swoje GADANIE bo w chwili śmierci miał jeszcze uhy
przez to, że miał 103 level

Mr.Dodzios
15-10-2007, 22:00
@Etoric
hahahaha wypas masz teksty xD serio

@topik
hahahah co ty nie powiesz :)

Ufox
15-10-2007, 22:02
hahahaha żyjemy w tym samym kraju, rozmawiamy w tym samym języku a za cholere nie mogę pojąć tego co napisałeś:D

skumaj ziomek mam taka beke ze chuj hahahaha jeszcze mi sie brechac chce hahahaha

Lexii
15-10-2007, 22:03
200 uh i szedl na anni ? nie w tym składnie poza tym assasin stary lepsze by były ..

Riten_lum
15-10-2007, 22:06
Dobrze sie bawilem ogladajac ten filmik. Uwielbiam jak jeden drugiego na anni o UHy prosi.

Panoramix
15-10-2007, 22:19
buahaha :D
koleś niedość, że prosi o uhy to jeszcze loot z dema sprawdza (juz pewnie w desperacji xD)
a pozatym jak mozna pojsc na anni z 15 bp uh...

SkateElement
15-10-2007, 22:25
Po prostu anni na bocie i ludzie piszą, nic nadzwyczajnego =]

btw. padł przez
dupną ekipę
swoje GADANIE bo w chwili śmierci miał jeszcze uhy
przez to, że miał 103 level

Ja już widziałem parę razy jak na 100 lvl zrobili, wina leżała w tym, że bloker padł. To są dodatkowe hity 300+, poza tym noobsko z power bolcy >.<

@down
Kurtz <3 pamiętasz mnie może jeszcze? :D

Paczu
15-10-2007, 23:13
jedynie co mogę powiedzieć to wielkie GZ dla "Yamanouchi" - sam rozwalił demona całego i ukończył Ani ;].

Couranger
15-10-2007, 23:51
@Etoric
hahahaha wypas masz teksty xD serio

@topik
hahahah co ty nie powiesz :)

hahaha fajny ass licker z ciebie hahaha ....

Donas
16-10-2007, 00:53
Paść od combo to nie wstyd. Paść z botem od combo też nie taki wielki. Zabrać na anni ok. 10 bp uh i nie wziąć shielda to jest wstyd.

Koszyk
16-10-2007, 09:03
koles przeliczyl swoje i teamu mozliwosci... no coz... zdarza sie...

Kleczajek
16-10-2007, 09:10
Hehe zal xD Każdy uczy sie na błędach wiec powodzenia nastepnym razem :>

Ps.
Wiecie moze czy Yamanouchi~ nagrywal filmik?:>

cheerios
16-10-2007, 09:10
Szczerze mówiąc patrzyłem z niedowierzaniem kiedy zabili pierwszego demona. Ten filmik nie jest śmieszny. On jest żałosny. Bo powiedzcie mi, co za idiota bierze na anihilatora, jednego z najtrudniejszych qestów w Tibii, tak mało uhów ?

KozkaOpole
16-10-2007, 09:33
No wilkie gz dla Yamanouchi wielki respect;P Szczeze mowiac tez bym mu niedal tych uh....Porpstu to bylo wiadome ze padnie...

co do filmu to dobre byly hity pod koniec tego demona co hit to koles mial red hp hehe:D filmik fajny smieszny;]

Nioob
16-10-2007, 11:37
boże co za noob z tego marita...
zamiast odrazu zacząć bić demca prosił o shielda -,-

Ufox
16-10-2007, 14:09
Gdyby miał stary i wiecej uh to by rozjebali tego dema, a pytałem sie go przed ani czy nie chce jeszcze kilka bp a on powiedzial "niee nie trzeba dam rade" hahaha

GL Marite Next time noobie hahaa

Ps. Uh mial 17bp tak mi napisal i ze kazdy tam miał :]

Ufox
16-10-2007, 14:24
qmpel poprosil mnie zebym posta zajebal bo czasu nie ma, w jego imieniu:

Golder 13:10:25
wez daj posta " Debile jak niewiecie czemu tak poszedlem bez shielda , bez Assasin to nie gadajcie po 2 , kazdy mial po 17 bp uh , zeby nikt nie padl to bysmy wykonali , po 3 mialem hacked i nic nie mialem , nawet niewiem skad mialem blessy , + 1 dzien pacca , i mam wyjebane w tego chara wiec nie pierdolcie glupot ze cos zle zrobilem " padlem bo niemialem shielda , wiem ze jak noob , ale nie gadaj ze jestem noob , bo niewiesz jak gram ani nic ;o ten char ma 3 miechy nie cale , jak jestes taki kozak to wbij 100 lvl i zrob anhi ~~
Golder 13:10:31
+ robilem anhi bo mam 1 dzien pacca wogule nic nie mialem na charze tylko to co na sobie i tak to mi qpil Bloker dzieki , hacked dostalem + moze ktos chce qpic tego chara za GP albo rl kaske ;D ?

sernic
16-10-2007, 15:00
ale nobeq z martin palll mugl wzionsc piendzioensioont bp uch i urzyc asaniczych gwiazdek i demon pewny ded ale ten zamisat grac to mial haka i po co hak mu byl nob

ZonaRomana
16-10-2007, 15:29
skumaj ziomek mam taka beke ze chuj hahahaha jeszcze mi sie brechac chce hahahaha

Fajne że chce Ci sie brechtać ale brechtaj se na real a nie piszesz głupie posty co nikt sie nie może doczytać " ahhahaha " funny -.-

shoq
16-10-2007, 15:42
jedynie co mogę powiedzieć to wielkie GZ dla "Yamanouchi" - sam rozwalił demona całego i ukończył Ani ;].

Masz może film? Chętnie bym zobaczył jak koleś sam robi anni :p

Arha
16-10-2007, 16:23
przez to, że miał 103 level kpisz?? ja zrobiłem na 103 wiec cos nie pykło zdeczka ;)

@Movie

no kurwa nie ma to jak uzywajac assassin starow dostac 1000 expa za demona <HAHA> F1 rox ^.^ a reszta ? bot plax...

Neo_pl
16-10-2007, 16:58
Ziomek spokojnie by to zrobił ... gdyby nie sprawdzał loota i cały czas walił z power boltów a nie raz na minute :/ Btw. N/C bez shielda i tylko tyle uhow na ani? Kochajmy dzieci allegro :baby:

Mazur199
16-10-2007, 17:11
hahaha fajny ass licker z ciebie hahaha ....

hahah to chyba była ironia i hahaha etoric jest głupi hahaha

Ok'rzes
16-10-2007, 17:56
BUahaahaha wziął uszki i padł xD Rotflmao! XD

Ufox
17-10-2007, 14:41
Fajne że chce Ci sie brechtać ale brechtaj se na real a nie piszesz głupie posty co nikt sie nie może doczytać " ahhahaha " funny -.-

Odjedz?

Jak kurwa nie chcesz to nie komentuj -.- ani nie czytaj, jakos wszyscy zrozumieli co chcieli i wystawili swoje komenatrze, ale zawsze musi byc jakis "Trol" pozdro dla CIebie

Ufox
17-10-2007, 14:44
Ziomek spokojnie by to zrobił ... gdyby nie sprawdzał loota i cały czas walił z power boltów a nie raz na minute :/ Btw. N/C bez shielda i tylko tyle uhow na ani? Kochajmy dzieci allegro :baby:

co do power boltów to osle zauważ ze jak uhasz sie ciagle to masz exhauzet na walenie tez -.-

a po 2 osle on nie qpil tego chara tylko zrobil...

Ozumi
17-10-2007, 15:33
Powiem tak.

Ten pallek-nie za malo tych uhow na ani?
Jego prosby-Nie wszyscy jada ANIHI na bocie zeby se rozmawiac albo szukac i myslec ile uhow odpalic dla kogos kto niedostatecznie przygotowal sie do anihi.

Etoric
17-10-2007, 17:35
hahah to chyba była ironia i hahaha etoric jest głupi hahaha

hahahahah mazur wcale nie jest debilem, idiotą, kretynem, dysmózgiem, frajerem, ciotą i durną pindą. NIE NIE

Couranger
17-10-2007, 17:57
co do power boltów to osle zauważ ze jak uhasz sie ciagle to masz exhauzet na walenie tez -.-

hahaha nauczz sie edytowac posty hahaha plx hahaha

Ufox
17-10-2007, 18:15
hahaha nauczz sie edytowac posty hahaha plx hahaha

ruchaj reke? elo pro wielki graczy master szefie?

Rev'ico
17-10-2007, 18:15

A GDYBYS TY NIEBYŁ NOOBEM TO BYŚ WIEDZIAŁ , ŻE PODCZAS UHANIA SIĘ ROBI SIE EXHAUST I DLATEGO P BOLCE, ASSASIN STARY itp NIE LECA

kochajmy dzieci nooby:baby:

Couranger
17-10-2007, 18:36
ruchaj reke? elo pro wielki graczy master szefie?

Ty za to jestes pro mastah plajer

Po 1 . Sharer
Po 2 . Lizodup
Po 3. Zaczynałes wojne majac 100 lvl a teraz masz 92 .

PS : Przepraszam lizirowku niechciałem cie urazic:(

Ufox
18-10-2007, 12:59
PS : Przepraszam lizirowku niechciałem cie urazic:(

o jejq jakie to romantyczne :(... -.-

Ty tylko jestes botem wiesz o tym

Upierz
18-10-2007, 16:54
To najbardziej logiczna nazwa tematu jaką kiedykolwiek widziałem. Serio.

PaktofonikA
18-10-2007, 17:12
Przypomina mi to po trochu moj annihilator na ktorym musialem pozyczyc blokerowi uhy przez trade ^^

Lasooch
18-10-2007, 17:35
@autor: kretyn żeś. Btw, wspominałeś coś o "trolu"... zgadniesz, kto nim jest? Podpowiedź: jego nick zaczyna się na "Uf" a kończy na "ox".

@Etoric i ekipa jego bluzgająca (?): Etoric ma lepsze teksty.

@pan z którego się tutaj śmieją (na podstawie przytoczonej rozmowy): nie, "wogule" "niejesteś" kretynem, słownik ortograficzny też cI pewnie ukradli, jak "miałeś hacked".

Neo_pl
18-10-2007, 17:55

Osle? Jezeli Twoje konwersacje są na tym poziomie to prosze :baby: wyjdz na dwór i tam sobie pokozacz ... no chyba że Cie tam już nie lubią.

@Rev'ico
Jeżeli nie wiesz co oznacza dziecko neo nie używaj tego zwrotu k? Nie grałem ostatnio w tibie ... kiedyś tak nie było ...

Ufox
21-10-2007, 20:10
@autor: kretyn żeś. Btw, wspominałeś coś o "trolu"... zgadniesz, kto nim jest? Podpowiedź: jego nick zaczyna się na "Uf" a kończy na "ox"

Aleź Tysz Mońdry jeśteś :o nauczyś mnie teko?

Ufox
21-10-2007, 20:11
Osle? Jezeli Twoje konwersacje są na tym poziomie to prosze :baby: wyjdz na dwór i tam sobie pokozacz ... no chyba że Cie tam już nie lubią.

Jeżeli tak do Ciebie mówia/piszą to wykonaj bo mnie to nie dotyczy.

Couranger
21-10-2007, 20:50
o jejq jakie to romantyczne :(... -.-

Ty tylko jestes botem wiesz o tym

Jestem botem ? a na jakiej podstawie tak wywnioskowałeś skoro nawet nie wiesz kim ja jestem ?

Collel
22-10-2007, 16:32
Ludzie co sie wypowiadacie jak gowno wiecie.
Marite Pall mial tak malo uhow bo 2x hacked i od niego zjazd. A padli bo troche male lvle ale cóż....

Hugo
22-10-2007, 17:21
Ludzie co sie wypowiadacie jak gowno wiecie.
Marite Pall mial tak malo uhow bo 2x hacked i od niego zjazd. A padli bo troche male lvle ale cóż....

A co to ma do rzeczy że miał hacka?
Jak nie miał wystarczającej ilości uh to mógł po prostu tego anni nie robić, zamiast iść bez przygotowania.

Ufox
22-10-2007, 23:31
Na jakiej podstawie tak wywnioskowałeś skoro nawet nie wiesz kim ja jestem ?

Po Twoich wypowiedziach.

Couranger
22-10-2007, 23:54
Po Twoich wypowiedziach.

O to gratuluje , chcial bym miec takie zdolnosci , tylko pozazdroscic

Ok'rzes
23-10-2007, 00:17
A co to ma do rzeczy że miał hacka?
Jak nie miał wystarczającej ilości uh to mógł po prostu tego anni nie robić, zamiast iść bez przygotowania.

A nie zastanowiłeś się że może wszystko miało niby im potoczyć się inaczej ? Teraz przy odrobinie szczęścia 3 x pall 1x knight (logika ofc), palkom styknie 300-400 uhów ? Ofc walenie z assasin stars (hity po 400+/- ) i idą dalej, a po podwójnym hacku może nie stać go było na nic więcej i po zrobieniu anni~ miałby kase na dalsze granie. Ale dobra Ty masz swoją "doskonałą" ideologie ;). Pozdr.:baby:

Etoric
23-10-2007, 00:26
A nie zastanowiłeś się że może wszystko miało niby im potoczyć się inaczej ? Teraz przy odrobinie szczęścia 3 x pall 1x knight (logika ofc), palkom styknie 300-400 uhów ? Ofc walenie z assasin stars (hity po 400+/- ) i idą dalej, a po podwójnym hacku może nie stać go było na nic więcej i po zrobieniu anni~ miałby kase na dalsze granie. Ale dobra Ty masz swoją "doskonałą" ideologie ;). Pozdr.:baby:

Akurat teraz musze sie zgodzic z Hugo. Nie mam kasy-nie ide na anihi. Ja uważam, że 300 uhów to jest mało, szczególnie, że średnia levelowa była niska, a sam główny bohater nie używał assasin starsów.

@down
ale z ciebie cipa bubhaHAAHAHAHHAHhaHAHAHahAHhahaHAH ja na anihi nie zużyłem ani jednego uha buahahhaah tylko troche manasów i ssa hahahahhahaha ale ty żal jesteśhahahahahaha hahahah hhahahah
tak całkiem na serio: gówno prawda, albo poszedłeś z samymi wysokimi levelami(150+).

Rev'ico
23-10-2007, 09:43
Akurat teraz musze sie zgodzic z Hugo. Nie mam kasy-nie ide na anihi. Ja uważam, że 300 uhów to jest mało, szczególnie, że średnia levelowa była niska, a sam główny bohater nie używał assasin starsów.

to fajnie masz jak uwazasz ze 300 uhow to malo , ja na anni zuzyłem 3,5 bp uhów i jakies 25 assain starów...

Hugo
23-10-2007, 15:18

I co? Uważasz, że masz rację? Ja ci jej na 100% nie przyznam.
Można na anni wziąć 300 uh, ale jak się ma 150 lvl i wykonuje ten quest z podobnymi poziomami.
Kiedy na anihilator idą 4x 100~ lvle to chyba trzeba się spodziewać dużej straty w uh, i liczyć ze sporym exehaustem na ataki z broni, co zresztą jest ze sobą bezpośrednio powiązane.
A jak ktoś mówi, że na anni zużył 3,5bp uh, to chyba na combo ue demony ściągał xDDDD. (ironia) (to jest możliwe, ale nie na 100 lvlu, którego dotyczy ten temat)

Khazul
25-10-2007, 15:35
ale nobeq z martin palll mugl wzionsc piendzioensioont bp uch i urzyc asaniczych gwiazdek i demon pewny ded ale ten zamisat grac to mial haka i po co hak mu byl nob

Ziomek jak Ty mi strasznie orasz banie %D

Collel
25-10-2007, 22:47
Dobra kazdy "wie jak bylo" my tu gadu gadu a tu prosze
http://hunted.pl/2007/10/25/solo-annihilator-niemozliwe-a-jednak/
No i co? o ten sam anhi idzie. Gz dla Yamy :D

Duch Guardi
25-10-2007, 23:22
300 uhów i na anni ;o ? 300 uhów to ja na rat hunty biorę to co dopiero anni
Poza tym na anni teraz się bierze shield + assassin stars

Trastix
31-10-2007, 09:34
Ale Ołned Chahchahc Ale Go Zrobili Pliz Pliz Uhcy Chahchac
No Nie Moge Ale Beqab)b)b)

Kuan Ti
31-10-2007, 10:20
OMG
po 1. po update Anni mozna zrobic na 10 bp uh. Na mytherze byl team 2 ek i 2 rp i blokerowi poszlo 100 uh.
po 2. koles majac ostatni dzien pacca plus malo kasy,Zaryzykowal, padl to fakt ale gdyby zrobil mialby z 900-1kk wiec ryzyko sie oplaca.
po 3. nie widzialem filmiku ze strony Yama~ ale z tego co wiem to on na 1 demonie nie strzelal bo za szybko sie uhal.
po 4. zrobienie po update w 3 miesiace 100 lvl rp uwarzam za badzo latwe. Niemiecki server i mozna bic od dosc malego lvla ,Behemoty,demony solo gora dol i sporo na tym zarabijac.

Wniosek jaki sie nasuwa widzac ten filmik to Marite mogl pozyczyc od kogos okolo 100k i postawic wszytko na jedna karte ale tego nie zrobil. Przestancie sie Bluchac,klocic o jakies nie istotne szczegoly.

Jezeli ma ktos zamiar sie czepiac mojej ortografi to przypominam ze jest to Forum o tematyce Tibijskiej a nie Poprawnej Polszczyzny.

Dziekuje za UwageB)

Hugo
31-10-2007, 15:19
OMG
po 1. po update Anni mozna zrobic na 10 bp uh. Na mytherze byl team 2 ek i 2 rp i blokerowi poszlo 100 uh. Przypadek szczególny.
po 2. koles majac ostatni dzien pacca plus malo kasy,Zaryzykowal, padl to fakt ale gdyby zrobil mialby z 900-1kk wiec ryzyko sie oplaca. Jego ryzyko - jego śmieszny ded :).
po 3. nie widzialem filmiku ze strony Yama~ ale z tego co wiem to on na 1 demonie nie strzelal bo za szybko sie uhal.
Wzruszające ;(
po 4. zrobienie po update w 3 miesiace 100 lvl rp uwarzam za badzo latwe. Niemiecki server i mozna bic od dosc malego lvla ,Behemoty,demony solo gora dol i sporo na tym zarabijac. Progamer :D.

Wniosek jaki sie nasuwa widzac ten filmik to Marite mogl pozyczyc od kogos okolo 100k i postawic wszytko na jedna karte ale tego nie zrobil. Przestancie sie Bluchac,klocic o jakies nie istotne szczegoly.

Jak to nie zrobił? Postawił wszystko na jedną kartę i nie wyszło.
Nie wiem co chciałeś swoim postem udowodnić i komu :<.

Kuan Ti
01-11-2007, 11:33
zal.pl co do twojego przypadku z uhami to mi poszlo na Anni w teamie 2 ek i 2 rp 260 uchow. widzialem duzo filmikow z Anni gdzie idzie ludziom 200-300 uchow wiec Mr.All wiedzacy to nie byl przypadek.

A co chcialem udowodnic swoim postem hmmm. Nic to jest forum i kazdy moze sie wypowiadac, Jezeli nie podobaja ci sie moje posty to nie musisz na nie odpisywac:p

Misiulekkk
01-11-2007, 13:47
Fajny Fimik posmiac sie mozna xD