Pokaż pełną wersje : Dragon Hunt
Gdzie na FACC znajde respawn ok. 4~5 Dragonow ??? I jak najlepiej na nich huncic??? Monki, DSy, solo ???
lvlanius
16-10-2007, 09:29
dragon lair venore ;) fibula ;]
dragon lair venore ;) fibula ;]
On pyta o Dragi, a nie Dragi+DL. Temat jest "Dragon hunt", więc wnioskuje że chce iść huncić a nie expić. Tak więc napewno nie Fibula (tylko 50lv+, i do tego 3 albo 4 DL'e), na Quescie pod Thais masz respawn 3 dragonów w jednym miejscu, kolejne 3 masz na Mintwalin, następnie tylko Venore Dragon Lair (nie nadaje się do huncenia z DS'ami).
@Jak huncić?
Skąd mamy to wiedzieć? Nie podałeś swojej profesji, skilli, mlv, levelu, eq.. Nic.
Piotrek Marycha
16-10-2007, 17:21
Temat jest "Dragon hunt", więc wnioskuje że chce iść huncić a nie expić.
a czy to przypadkiem nie jedno i to samo?
@poreda: róznica jest tylko w języku polskim (a raczej slangu "spolszczonym"), bo w jezyku angielskim jest tylko jedno słowo - hunting
On pyta o Dragi, a nie Dragi+DL. Temat jest "Dragon hunt", więc wnioskuje że chce iść huncić a nie expić. Tak więc napewno nie Fibula (tylko 50lv+, i do tego 3 albo 4 DL'e), na Quescie pod Thais masz respawn 3 dragonów w jednym miejscu, kolejne 3 masz na Mintwalin, następnie tylko Venore Dragon Lair (nie nadaje się do huncenia z DS'ami).
@Jak huncić?
Skąd mamy to wiedzieć? Nie podałeś swojej profesji, skilli, mlv, levelu, eq.. Nic.
35 lvl druid 36 mlvl crown legs crown armor guardian shield leather boots dark helmet
a czy to przypadkiem nie jedno i to samo?
Idziesz w 4 na demony. 3 Shoterów + blocker. Na łeb masz około 1k expa co 10 minut (wolny resp). To nienazywa się expieniem tylko hunceniem. Podałem ci tylko przykład.
@up
No możesz próbować bić Tempest rod i stać na ukos (nic więcej) ale myśle że będziesz wastował (ja biłem 41 ED, używając Exura Sio co zmniejszyło stratę mana fluidów). A druga opcja to bić 2x DS+Tempest rod (mało jest miejsc na FACC, dobrych na tę metodę), no i ostatnia najgorsza czyli qć z hmm na utamce :P
Na draconii masz 5 dragów plus dl (nie musisz go lac jak nie chcesz), dragi sa pochowane w jaskiniach, wiec nie ma obaw o zgon w jednym miejscu sa dwa i tam trzeba ropnac jednego, i jest w miare szybki exp polecam :) oczywiscie wiesz jak tam trafic?:P
Paladin'Popek
18-10-2007, 18:17
<lol2> hunt i exp to jest jedna zecz czyli zdobywanie doswiadczenia nie wazne czyli dostaniesz z demona 3 expa czy 1000 i tak to bedzie expienie/huncenie po drodze na mintawn jest ladny respawn dragon w sam ras z 2 dsami polecam :PP chociaz wiecej expa na tym lvlu wyniesiesz z guardow lub Wyvern
Wyciszony
18-10-2007, 18:38
Możesz spróbować Multi-spawn w Dragon Lair. Niestety, szansa na trafienie na pusty d-lair jest nikła.
ja tam mam zamiar palkiem na hunt dragona isc 45 lv 75 skill...
przy okazji zalapie sie na DS'a :D a ja bym jednak polecal okolice venore;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.