Pokaż pełną wersje : Nowa Wojna ?????
Nowa wojna na arcanii ?
Afera tzw "private spawns" hmm czy ktoś postawi się dpft/sf ??
Robi się gorąco...
grucha123
16-10-2007, 13:55
Ja tam wątpie że ktoś im sie postawi. Jednak irytuje mnie ta cała sytuacja. Jak można mieć prywatny spawn w tibi. <lol> Jeżeli ktoś im się postawi chętnie pomoge udupić turtlaków -.- zawsze to jeden sd wiecej xD
Tak Ty mozesz zaryzykowac majac 40+ chara ... Ale czy gildia w ktorych sa jakies 100+ zrobia z tym cos? Bo lamusini i ekipa czekaja pewnie na jakas nowa wojne ..
Jeszcze moze private spawns dpft to jakos jakos ale sf :S Przesada..........
Polacy się boją jak zwykle;],ach te Wasze 100+ chary:(,lepiej być popychadłem;D
Popychadłem hmmm moze wkońcu zbierze sie jakaś ekipa.. Chodź to chyba mniej realne niz koniec Mody na Sukces :(
Mi do szczęścia wsyatrczyłoby Suicide boys gdyby wszyscy mieli pacce i hiszpanie zjawiali się na czas.xD
Ale chyba pewne ze jesli bedzie wojna jestescie po przeciwniej mańce niz dpft Starczyli by Ci SB ale jak by byli -.-
Doom Terror
16-10-2007, 14:50
Lamu - imo jesli nie bedzie rozpadu wewnatrz zolwi to bedzie tak jak jest i tu nie chodzi o to ze ktos tchorz itp bo poprostu szans nie ma dopoki bedzie taka przewaga jednej strony konfliktu jesli chodzi o lvl/sd power...
Nacpany_Wlodek
16-10-2007, 15:01
Nie będzie wojny, mało jest ludzi co by walczyli z dpft, bo reszta co najwyżej może pojebać kozy.
Haha, każdy jest zesrany do bólu na tej Arcani. Jak na razie ciężko widze nowa wojne.
Po co sprzeciwiac sie dpft? lepiej byc asslickerem, nie ?
Moim marzeniem jest przeprowadzić się do JW i być jednym z tych co są rl najlepszych graczy na Arcani :)
ale sie raczej nie spełni :/ chyba sie zabije no ..
Dlaczego padło na mnie ? Dlaczego ja mieszkam w Legnicy a nie w JW ? Życie dało mi w kość :(:(:(:(:(:(.
no ale prvv spawny to nic nowego,bylo to jzu na isarze valori azurze elysi wszedzie,tylko raz to sie nazywa prv spawny a raz to sie nazywa "hi wlasnie skonzyles tu expic..wyjdz"
choc mi to zabardzo sie niepodoba bo jednak garstka mala ludzi grajacych bez botow jest to w tym tepie narosty bot knighcikow i pakkow to rozsadne posuniecie
Te prv spawny to tak jak z mudurkami Giertycha nikomu sie nie podobało ale i tak weszło a nie wykrecaj sie bot knightami, pallami -.-
Te prv spawny to tak jak z mudurkami Giertycha nikomu sie nie podobało ale i tak weszło a nie wykrecaj sie bot knightami, pallami -.-
raczej jak z podatkami,nikt by neichcial ich a kazdy musi placic tylko pytanie brzmi dlaczego.... bo musza i niemaja nic do gadania..wiec po co ta dyskusja?
Tanivupo
17-10-2007, 16:03
mhmh wlasciwie mialem do Ciebie zawsze jakis problem nie wiem czemu, moze dlatego ze to wlansie w DPFT mialem/mam wielu kolegow ktorzy z Toba walczyli ..... ale to co zobaczylem .... priv spawny ..... powiem ze mnie dojebalo ......gdybym mial jeszcze na Arcania jakas postac ktora moglbym powalczyc... postawilbym sie mimo ze walczylbym z kolegami ... ktorzy z tego co mi mowili sami niezgadzaja sie z tym co zrobil lechu i luki....
Doom Terror
17-10-2007, 18:45
double -.-
Doom Terror
17-10-2007, 18:46
no ale prvv spawny to nic nowego,bylo to jzu na isarze valori azurze elysi wszedzie,tylko raz to sie nazywa prv spawny a raz to sie nazywa "hi wlasnie skonzyles tu expic..wyjdz"
choc mi to zabardzo sie niepodoba bo jednak garstka mala ludzi grajacych bez botow jest to w tym tepie narosty bot knighcikow i pakkow to rozsadne posuniecie
Ta,wczesniej byly miejsca do bocenia teraz sa miejsca do bocenia na wylacznosc dpft/sf gl! ciekawe co na to powiedza cm etc. po co kupuje pacc jak nie bede mogl sprobowac swoich sil z frost dragami czy ice witchami?
wazna_sprawa
17-10-2007, 19:16
@up
totalni sie zgadzam, priv spawny sa tylko po to zeby mogli sobie wybotowac jeszcze wieksza ilosc wysokolvlowych knightow
@notop
mam pytanie, jak chyba wszyscy wiedza dpft zabija m.in. mid lvl knightow botujacych na zolwiach etc etc, czy luki tepi albo chociarz zwraca uwage na botujacego Morutonixa~, Acrome~ czy Xilventa?
@up
totalni sie zgadzam, priv spawny sa tylko po to zeby mogli sobie wybotowac jeszcze wieksza ilosc wysokolvlowych knightow
@notop
mam pytanie, jak chyba wszyscy wiedza dpft zabija m.in. mid lvl knightow botujacych na zolwiach etc etc, czy luki tepi albo chociarz zwraca uwage na botujacego Morutonixa~, Acrome~ czy Xilventa?
zdziwsz sie ale tak,a acroma nieejst w dptf choc za bota juz raz sie dochapal o ile pamietam,no ale nazywaj to jak chcesz,
i notop tu przytoczyl fakt.
a jesli chcesz nadal mnie zabic to zapraszam i zabj za bocenie, jesli bede bocil.
a jesli chcesz nadal mnie zabic to zapraszam i zabj za bocenie, jesli bede bocil.
a gdzie ja napisalem ze kogos chcemy zabic??? zle zrozumiales;p
notop mi chodzilo o tego pana co mowil ze boce co sie przed toba wypowiadal
Rokifighter
18-10-2007, 21:17
notop mi chodzilo o tego pana co mowil ze boce co sie przed toba wypowiadal
Czasem mozna odniesc wrazenie, ze nawet na forum uzywasz autorepondera... do srednio mozna Cie zrozumiec
Ciacho1920
18-10-2007, 23:32
mhmh wlasciwie mialem do Ciebie zawsze jakis problem nie wiem czemu, moze dlatego ze to wlansie w DPFT mialem/mam wielu kolegow ktorzy z Toba walczyli ..... ale to co zobaczylem .... priv spawny ..... powiem ze mnie dojebalo ......gdybym mial jeszcze na Arcania jakas postac ktora moglbym powalczyc... postawilbym sie mimo ze walczylbym z kolegami ... ktorzy z tego co mi mowili sami niezgadzaja sie z tym co zrobil lechu i luki....
Mario napisz na gg mam do ciebie biznes... a nieiwem gdzie mam twoje gg
Ciacho1920
18-10-2007, 23:34
Który to juz lvl na ng wbiles? zal
Prawdziwy Acroma nie gra w Tibie. To na jakims serwerze w Iraku postawiony jest bot ktory pisze na forum, expi, robi questy, i chodzi po venore. Acroma Angel to produkt najlepszych programistow AI (trzeba jeszcze co nieco dopracowac).
nom i po wojnie kazdy zrobił kupe w majtki te kozaki 100+ co wbijaj skulla na 40 -.- Ale turtla się nie postawią :D
Doom Terror
20-10-2007, 17:57
nom i po wojnie kazdy zrobił kupe w majtki te kozaki 100+ co wbijaj skulla na 40 -.- Ale turtla się nie postawią :D
e tam ci jeszcze ujda gorsi sa ci co dolaczyli do sf po wojnie z beach/ttt i teraz sie woza jak porabani... juz nie wspomne o blaznach co sa rl'ami jakis hlvli... i sie woza bardziej od nich lol
Myśle że to kozactwo to ich styl... Oni sa super i wogole sa tacy a nie inni i wogóle... Pozdrawiam środkowym palcem kozaków:)
Nie martwcie sie, Worazzuk wygra wam ta wojne ;d
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.