Pokaż pełną wersje : Zarabianie Paladynem na czym?
Paladin'Popek
16-10-2007, 15:10
tak jak w temacie na jakich potowrach moge szybko zarobic Paladynem 30lvl skille 65/45 zalezalo by mi na kasie 50k zeby bylo na BOHy wszystcy mi gadali na guardy i zeby lootbag robic tyle ile ja na nich expilem jeszcze ani razu mi nie zabraklo capu zeby zbierac steel helmety i duble axe wiec po co lootbag ;/ kasy z tego malo prosze podawac potwory i gdzie je spotkam :D
PS. jestem na faccu :(
ZonaRomana
16-10-2007, 15:23
Nie dziw się że nie masz loota z Guardów skoro siedzisz kilka minut... posiedź trochę i się przyłóż do tego... Jedyne miejsce gdzie jeszcze jest ok to Mintwallin...
Nie oczekuj efektów jak siedzisz mniej niż 2h na guardach ...
a co do loota to się zbiera właściwie wszystko co wypadnie z guarda ;]
Mint jest również dobre (a nawet lepsze) pod względem $$$
ale wynoszenie kilku (kilkunastu) k loota z mint/guardó bywa uciążliwe bez postmana :<
Paladin'Popek
16-10-2007, 19:23
nosze 20 royal spearow i chodze po nie do kazo mniej wiecej na dzien siedzialem na guardach 4h z czego 6 gralem i tam nie wylatuje za duzo steel helmetow albo poprostu mam pecha mozecie napisac jakies potowry na ktorych mozna zarobic ? bez lootbagowania na neranie duuzo thiefow.
Alanus Lutinum
16-10-2007, 19:28
Ja tam siedziałem na rotach, dowolne, na fibuli itd. I wyciągałem z samej kasy ok. 1k/h, a z lootbagami to było ok. 1,5k/h. Na darashii wyciągniesz nawet więcej bo to co pokazałem tutaj to "darashowa" norma ;).
ElCapitano
16-10-2007, 19:42
Dark Cathedral szybko lv leci jak malo osob tam jest a kaska ladnie tez leci takze to by bylo idealne miejsce dla ciebie
orromiss
16-10-2007, 19:46
moze dragi(z blokerem) a moze poh
@up
A może myśl.
@topic
Nie wiem czy masz PACC, czy też nie. Z PACC'em najlepszym rozwiązaniem byłaby banuta, expiłem tam od 29lvl, w dwa dni zebrałem na eq warte 120k.
Na FACCu najlepszym sposobem byłaby Senja chyba, albo Mintwallin, lecz z tym drugim wiąże się przykra perspektywa taszczenia lootbaga do samego Thais, zakładając, że Postmana oczywiście nie masz.
Dobrym sposobem byłby EF z Royal Spearami, na tych skillach większość scoutów powinna padać na hita, bądź też dwa, arcanisty problemu raczej by nie stanowiły. Dragów nie bić, bo waste mf czy uh, w zależności co wolisz.
AdiZgOlek
19-10-2007, 01:02
1.Na poh za mały lvl bo GS luźno dogonił
2.Dragi to waste
Na pohu możesz siedzieć ale jak już to tylko cyce/minosy...Najbardziej dla palka opłacalne są guardy z royal spearow(znajdź kogoś kto Ci kupi na pacc area...),ponieważ jak masz założoną tarczę, to oczywiście mniejsze melee od guardów byś dostawał jakby Ciebie dogoniły ^.-
EF też niezłe może być...chociaż polecam guardy, z powodu robienia niezłych lotbagów.
Ale najlepiej kup sobie pacc i leć na cyclopolis lub banute :D
Jak już było powiedziane, polecam Senje, Mintwalin oraz to ich jakby małą fortece koło kazz. Na guardach także można poszaleć lub Elf Fortess (dobrze napisałem?). Albo możesz iść na fibule, 1k/h by szło, czyli jakieś 50h huntu, aby uzbierać 50k.8o
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.