Pokaż pełną wersje : NoN Rookslayer ?pytanko?
Zrobiłem sobie postać na Nebuli i dobiłem już... 9 levela. I mam tak zamiar, żeby przesiedzieć do 20 lvla potem iść na knighta. Bo wtedy odblokowane są porządne bronie i na każdą bedzie mnie stać :p Słyszałem od wielu graczy, że niewarto siedzieć tak długo bo jak przejde na maina to bede miał mało many i hp... Ale nikt nie powedział ile bede miał. Wiec zwracam sie do was, gdy dobije 20 lvl i przejde na mainland ile będę miał wtedy hp???
Na stronie glownej jest cos takiego jak kalkulator.
Na stronie glownej jest cos takiego jak kalkulator.
Wiem że jest ale nie chcem i obliczać...
cheerios
16-10-2007, 20:45
Będziesz miał tyle HP ile druid/sorc na 20lvlu i tyle many ile knight na 20lv. Więc jak widzisz są to BARDZO duże straty. Zresztą na majnie o wielę szybciej dobijesz poziom 20 .
Niepowiedziałbym :P na Xerenie mam postać 11 lvl i 2 k ale czym mam walczyć? Broad swordem? ( nawet nie wspominajcie o spearach ;)) A gdy zaczełem skillować to wychodziło to na straty a nie zarobek bo co chwila kupowałem nowy eq bo nmie zabijali... Ae mi chodzi tylko o hp w końcu bede knightem :P
to chyba grac nie umiesz wez lepiej idz na non pvp i przestan pisac bezsensowne posty...
.Matrik.
16-10-2007, 21:41
Mam prośbę. Wyjaśnijcie mi do KUR*Y NĘDZY, CO TO JEST TEN JE*ANY "ROOKSLAYER"! MORDERCA ROOKGARDÓW?! KOLEŚ SOBIE ZABIJA MAŁE, NIEWINNE ROOKI, A POTEM ICH RODZICE MAINLANDY PŁACZĄ PO NOCACH, ŻE IM NAAPY DZIECI POZABILAŁY?
Aff...
@up: w takich momentach nie zapominaj o wyjaśnieniach, np. 'wiem co to jest rooksTayer', inaczej doczekasz się flejma 'JAKI NOBB NIE WIE CO TO ROCKSLAYTER LOLOLOL'.
@down: co wy wszyscy z tym szaleńczym padaniem od pk? Mnie więcej razy próbowano mnie zabić na non-pvp. Na pvp to więcej osób zabiłem, niż mnie zabiło. A nie byłem jakimś szaleńczym mordercą.
nikt nie zauważył że to jeszcze newbi? rook jest tylko do 8 lvl i nie ma sensu dłużej tam siedzieć i radze ci wybrać jakiś serw non-pvp(najlepszy żeby nauczyć sie grać) żeby nie padać od pk'erów
.Matrik.
16-10-2007, 22:02
Okej. Wiem co to R O O K S T A Y E R. Przeliterowałem, cobyście umieli przeczytać i zapamiętać.
Powiem tak, nie jestem pewny, ale mój kumpel przeszedł na maina na 13 lvlu i powiedział, że jak wbił 14 lvl to wszystko to czego nie miał do swojej profesjii mu doszło z powrotem, a był on sorcem i po wbiciu poziomu miał tyle samo many jak każdy. Nie jestem na 100% pewny!!!
Powiem tak, nie jestem pewny, ale mój kumpel przeszedł na maina na 13 lvlu i powiedział, że jak wbił 14 lvl to wszystko to czego nie miał do swojej profesjii mu doszło z powrotem, a był on sorcem i po wbiciu poziomu miał tyle samo many jak każdy. Nie jestem na 100% pewny!!!
Tak napewno nie jest... Sam kiedyś jedną z moich pierwszych postaci tak zrobiłem. Wyszłem na 9levelu i miałem 40many [sorc] potem po wbiciu 10lvl miałem ledwo 70many, a normalna postac, która wbiła od 8lvl do 10 na main miała 95 many więc to co mówisz jest niezgodne z prawdą :)
Topic: Wyjdź najlepiej na 8lvl kup najlepszą broń jaką będziesz mógł używac [orcish axe/serpent sword/morning star] i idź z nią expic :P przydało by sie też wyskilowac postac minimum do skili 40 lub 50.
Zrobiłem sobie postać na Nebuli i dobiłem już... 9 levela. I mam tak zamiar, żeby przesiedzieć do 20 lvla potem iść na knighta. Bo wtedy odblokowane są porządne bronie i na każdą bedzie mnie stać :p Słyszałem od wielu graczy, że niewarto siedzieć tak długo bo jak przejde na maina to bede miał mało many i hp... Ale nikt nie powedział ile bede miał. Wiec zwracam sie do was, gdy dobije 20 lvl i przejde na mainland ile będę miał wtedy hp???
Many tyle co 20knight, a życia tyle co 20sorc:DD
TaJemniczy
17-10-2007, 19:43
to chyba grac nie umiesz wez lepiej idz na non pvp i przestan pisac bezsensowne posty...
Jeżeli uważasz że ludzie na non-pvp nie podtrawią grać to szkoda mi ciebie:D
@up
czy napisalem ze wszyscy na non pvp nie umieja gra?? przeczytaj moj post 3 razy i zrozum go a potem pisz...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.