Pokaż pełną wersje : 100 lvl style
harifiarz
17-10-2007, 03:52
Mowcie co chcecie ale każdy chciałby wkoncu dojsc do 100...
czekam na gratulacje :D
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32514
czekam na gratulacje
SkromnyB)
gz
Bialason
17-10-2007, 08:31
lol ;p
ale wam odpala
GZ 8o
Mam byc szczery ? Troch znoobiles tymi tekstami, ale pozatym wszystko ok
@down
a wiec to tak sie teraz nazywa ;p
@up
czemu znubił ?, klasyka RPG o to chodzi ;p. GZ.
gavreonien
17-10-2007, 11:54
Hahaha dobre :D
Gratulacje
13:23 Harifiarzheh [99]: that wos a long day
a ty co, polskiego sie wstydzisz? musisz przycynic jaki ty to nie kozak ze ang potrafisz? w sumie to nie potrafisz...
gzowac tez nie ma czego bo 100 lvl po ostatnim posranym upie to nic trudnego...
edit odnosnie wypowiedzi vlada draculi:
Ooo dziecko visa czeka na apdejta?? :(
pomysl zanim cos napiszesz, jak sie skonczy liceum i sie uczy gdzies dalej to sie ma mniej czasu. ja jak wracam do domu to nie chce mi sie isc expic, wole z kims pogadac na gg, cos poogladac. w ciagu 2 tygodni logowalem sie raz. a ty pewnie gimnazjum dalej to nawalasz 10h na dobe zamiast sie uczyc. pozatym czy to nie prawda ze knight to najlepszy voc do botowania? byl i bedzie najlepszy i kazdy moze wbic knightem 100, nawet taki glupek jak ty.
ja mam w dupie sile knightow. tylko wkurza mnie to ze teraz takie low lvle jak ty zamiast na rotach i dwarfach siedziec to pchaja sie na dragi. cipsoft idzie na komerche, nagle masa knightow dla ktorych tibia byla juz nudna kupili pacc. kiedys 80-100 knighta na skillowaniu jak sie dopadlo z 2 DSami to mial chlopak problemy teraz na nich moga expic na luzie, to samo GSy. a mag ma wciaz malo capa, krotko moze huncic, malo hp, latwo moze pasc...
i nie czekam na kolejnego upa, gram w tibie juz troche czasu i zawsze bede gral magiem/druidem. poprostu tbia sama mnie do siebie zniechecila. duzo padalem i zrobilem przerwe po ktorej juz nie widzialem tego w tibii co widzialem kiedys. update byl dopiero po tym wszystkim...
a ty co, polskiego sie wstydzisz? musisz przycynic jaki ty to nie kozak ze ang potrafisz? w sumie to nie potrafisz...
Też tak uważam...
100 lvl to teraz nawet kwestia miesiąca biorąc pod uwagę że na 1 koncie gra kilku sharerów, co mają pojęcie o expieniu.
Najgorsze jest to że teraz każdy noob może zrobić 100+ek w krótkim czasie używając botów.
Oczywiście tego nie popieram ale taka jest prawda :(
Ostatni Update zniszczył Tibie.
Też tak uważam...
100 lvl to teraz nawet kwestia miesiąca biorąc pod uwagę że na 1 koncie gra kilku sharerów, co mają pojęcie o expieniu.
Najgorsze jest to że teraz każdy noob może zrobić 100+ek w krótkim czasie używając botów.
zniszczyl tibie, bo nie mozesz teraz sobie pojsc na 100 lvlu msem na np. gs island z zajebistym expem, lootem i bez waste? :(
Vlad Dracula
17-10-2007, 16:14
Name: Dukos Kena
. . . R E T I R E D . . .
Ooo dziecko visa czeka na apdejta?? :(
@Topic
100lvl w niecodziennym wykonaniu :D
Owocki tez byly super :P
P.R.O.S.T.O.
17-10-2007, 16:23
Też tak uważam...
To zrób w ten jeban* miesiąc 100 lvl a Ci pogratuluje !
Pozdro i Gratz 100 !=]
Jak postawisz kratke browaru to zrobie. +/- 2 dniowy poslizg.
harifiarz
17-10-2007, 21:07
Jak postawisz kratke browaru to zrobie. +/- 2 dniowy poslizg.
No tak graj na bocie i jaka to frajda ?? jestem z siebie zadowolony bo zrobilem ten lvl bez bota... chyba ze light hack...
Dzieki za gratzy... teraz kupie pacc i questy porobie :D
Ale to był 100lvl na ratach tego nawet bot nie potrafi ;D Hehe... GZ ;)
Mam byc szczery ? Troch znoobiles tymi tekstami, ale pozatym wszystko ok
@down
a wiec to tak sie teraz nazywa ;p
Roleplaying pipzorze.
Co tam, gz lvla, stara, dobra metoda, o/
edit odnosnie wypowiedzi vlada draculi:
pomysl zanim cos napiszesz, jak sie skonczy liceum i sie uczy gdzies dalej to sie ma mniej czasu. ja jak wracam do domu to nie chce mi sie isc expic, wole z kims pogadac na gg, cos poogladac. w ciagu 2 tygodni logowalem sie raz. a ty pewnie gimnazjum dalej to nawalasz 10h na dobe zamiast sie uczyc. pozatym czy to nie prawda ze knight to najlepszy voc do botowania? byl i bedzie najlepszy i kazdy moze wbic knightem 100, nawet taki glupek jak ty.
ja mam w dupie sile knightow. tylko wkurza mnie to ze teraz takie low lvle jak ty zamiast na rotach i dwarfach siedziec to pchaja sie na dragi. cipsoft idzie na komerche, nagle masa knightow dla ktorych tibia byla juz nudna kupili pacc. kiedys 80-100 knighta na skillowaniu jak sie dopadlo z 2 DSami to mial chlopak problemy teraz na nich moga expic na luzie, to samo GSy. a mag ma wciaz malo capa, krotko moze huncic, malo hp, latwo moze pasc...
i nie czekam na kolejnego upa, gram w tibie juz troche czasu i zawsze bede gral magiem/druidem. poprostu tbia sama mnie do siebie zniechecila. duzo padalem i zrobilem przerwe po ktorej juz nie widzialem tego w tibii co widzialem kiedys. update byl dopiero po tym wszystkim...
A żal i zazdrość straszna rzecz...
GZ 100tki piękny filmik ;)
@ kocica
Nigdy nie lubiłem grać msem/ed
Nie myślałem w tym momencie o osłabieniu profesji magicznych po ostatnim upie, stwierdzam fakt że teraz dużo osób szybko wbija
lvl
Po prostu moim zdaniem przed updatem żaden noob nie miał szans stworzyć dobrego rycka a tym bardziej palka.
@P.R.O.S.T.O
Ja nie zrobiłem i nie zamierzam zrobić 100 lvl w miesiąc.
Mogę tylko nadmienić że zrobiłem 60 palka w 3 tygodnie.To nic takiego i teraz uważam że takie maniaczenie jest do niczego.
Mogę Ci podać wiele przykładów 100 lvla zrobionego w miecha.
Oczywiście mówimy w typ wypadku o dzieleniu kont w kilka osób.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.