Pokaż pełną wersje : Moje fake'i
Oto moje pirwsze fake'i w życiu, mam nadzieję, że wam się spodoba i nie wyśmiejecie mnie!
Oto one:
1) Rozpoczęcie, krótka wymiana słów:):
http://www.tibialive.republika.pl/Wojna1.jpg
2) Naruszenie zasad, ale to nic, zabawa się rozkręca:D:
http://www.tibialive.republika.pl/Wojna2.jpg
3) Zaczyna się:]:
http://www.tibialive.republika.pl/Wojna3.jpg
I co podoba cie?? Komentować plz!!
I jak myślicie kto wygra ??
CDN już niedługo!!
hehe, fajne... ale mam nie miłe przeczucie że orkowie by wygrali :)
Ps. atak po angielsku pisze sie przez dwa "t":P
Sozemego
24-10-2004, 17:43
Iksy widze, iksy .... -_-' Popraw to ;]
Dr.Unknown
24-10-2004, 18:17
orki:PA ty poprawiasz innych...orki to takie ssaki morskie.
@Topic:
No, no wszystko było by git gdybyć zrobił te rozmowy tak jak potwory mówią, tj. tibijska, pomarańczowa czcionka. Dobrze by było gdyby tam w tłumie co któryś ork mówił 'Krak Orkkkk', a krasnoludy 'Hail Durin", i bedzie za***iście wyglądać;)
@up
Postaram się to poprawić, ale to niedługo:)
Edit:
Jak to poprawić, bo pare osób widzi X, a ja zabardzo niewiem jak to poprawić, dopiero się ucze.
Mati ziomek
24-10-2004, 18:44
wooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooow ale fajne krzyrzyki wow niewiedzalem ze to fake troche dziwny
Patimrok
24-10-2004, 18:44
@re: up, up, up
dokładnie nie orki tylko orkowie
@re: topic
widzę piękne czerwone X w białym kwadraciku
EDIT
no ok teraz wszystko widzę, całkime niezłe tylko tak jak napisał Dr Unknown przydałyby się okrzyki, ale i tak spox fake'i
wg mnie wygrają orkowie :berserk: , ORKOWIE RULEZ
zwiastun ciemnosci
24-10-2004, 21:20
wiesz czadowe 8o mi sie podoba za******* nigdy takiego czegos nie widzialem naprawde piekny B) X B) super tak dalej
re up wiesz co zwiastun jak widzisz krzyzyki to powstrzymaj sie od komentarza po prostu transfer przekroczony i wogole przestancie p******* ze piekne krzyzyki poczekajcie godzine i sprobujcie ja na razie nie widze ale edytuje to jak zobacze a napisalem bo mnie koles w****il
edit
jak obiecalem - edytuje. powiem krotko ogolnie wykonanie spox w tych drugich ssach poprawiles szyki wojsk ale raczej ja bym dodal jeszcze cos do tego np. jakies armaty ( chociaz wiadomo to nie zwiazane z tibia ) strzelajace sd i hmm. moglbys tez lidera orkow postawic z tylu i napisac komendy wydawane przez niego i nie zeby robic totalna rzez ale raczej jakies ataki ze skrzydla, dotarcie do lidera grupy ostry szturm i nastepnie zabranie jakiegos sztandaru - powinien byc sztandar i okopy z palisada
wiem ze niektore z moich pomyslow nie maja nic wspolnego z tibia ale mowie ze tak wojna nabralaby jakiegos wyrazu i moze stalaby sie naprawde ciekawa i nie zapomnij ze szamany summonuja snaki, ktore moga byc blokada dla wojsk przeciwnika
POZDRO MISHELL
Muszufasa
24-10-2004, 21:34
Mi sie podoba tylko czemu geomancery niestrzelaja ?? Wtedy to by byla jadka ;)
jacy z was idioci ... -.-" poczekajcie 1h macie transfer przekroczony ......
Dwarfy plx :D
Jakos moz enie najwyzsza, ale mi sie bardzo podoba ;) Gratuluje pomyslu!
Dwarfy rox, tylko w Warcrafcie 3 rzadza orkowie (nie orki :P) :D
Chociarz orkowie mają warlordów wygrają dwarvy bo geo jest strasznie trudno zabić ;)
trzeba było trochę bardziej się postarać ...
sam pomysł na batalię dobry ale takie ustawienie wojsk to ktoś bezmózgi musiałby wymyśleć ...
Ladny fake ale co to za atak krasnoludków jak tylko guardy w pierwszej lini atakują
Wojska maja identyczne ustawienia wiec trudno odgadnac kto wygra
A oto dalsza część z wojenki:
4) Potyczka na poważnie! Widzicie różnice w wojsku??
http://www.tibialive.republika.pl/Wojna4.jpg
5) "Masakra":):
http://www.tibialive.republika.pl/Wojna5.jpg
NIedługo zrobie dalej, to narazie na tyle!
Dr.Unknown
26-10-2004, 15:56
Nie tak trudno zrobić porządną krew, i zrób okrzyki!
@up
Postanowiłem troche się pobawić i zrobić własnoręcznie:) A niezrobiłem napisów, bo mógłbym tylko wkleić okrzyki typu aaaa. Może wkleje, zobacze:)
ładny fake
a ja wole dwarvy :P
Hail Druin!
Master of Usul
27-10-2004, 19:09
Hehe niezły Fake moim zdaniem wygrają dwarfiki HAIL DURIN!
Hmm , co do błędów to jak zauważyli inni powinny być okrzyki.Niestety jest jeden szczegół który sprawia że bitwa staje się bezsensu.Chodzi o to ,że najpierw siekają się zerki i guardy potem dwarfy i orkowie,ale.....gdy nadchodzi walka dwafów i orków to nie pozostał nikt z guardów i zerków co jest dziwne.Wg. mnie to bardzo ważny błąd ale po za tym nie widzę innego. A zapomnialem dodać Hail Durin!;]
Hehe spoko fake. teksty mowione przez potworki mogles zrobic jak juz ktos wspomnial, tibijska pomarancziowa czcionka. Ja jestem przekonany na 100% ze wygraja orkowie. Aha! Źle wkleiłem drugi rzad zerków-jakies paski sa nad kazdynm potworkiem. Ale ogólnie jest spoko, czekam na zakonczenie :)
Vanhelsen
30-10-2004, 17:30
Ejno, wygrać mają krasnale, dlaczego?? poniewarz taki nicki kusznik ma kusze na wyskokości genitaliów orków, a tamci tam chyba niemają żadnego pancerza :D
No całkiem, całkiem;)
Pospiesz się z resztą, chcę wiedzieć kto wygra;)
Norbitron
02-11-2004, 21:13
Czy mi sie wydaje czy Warlwordy się wycofaly i pobiegly po Shamany??
Warlwordy to tchurze (jak to się pisze?? lol). HAIL DURIN!!!
JESTEM ZA DWARFAMI BO FAJNIE SIE NA NICH EXPI I JAK ORCI BY ICH POKONALY TO NIE MIAL BYM NA CZYM EXPIC!!! LOL
HAIL DURIN
gerfild86
03-11-2004, 16:00
nawet nawet nie jest zly
Wiadomo ze Orki :P ale ty zrobisz ze Dwarfy pewnie :P
Silver86
04-11-2004, 18:30
Wzbogać ciut krajobraz , jakieś drzewko , rzeczka :) :)
Irux, mam pytanko.. skad wziales obrazki dwarfów (dwarf, dwarf soldier, dwarf geomancer, dwarf guard) i orcow (orc, orc shaman, orc leader, orc berserker) ustawione od boku, tylu, przodu ???
Plz daj linki do nich pozasysam se ^^
Z gory thXX!!
@up
Do tego nie ma niestety linków, mam to z spr edytora:) Troche jest z tym roboty ale puźniej jest cool:)
Irux mam prozbe mógł byś wkleic troche zdjęć z huntów,bardzo cie oto prosze.
szymon13
08-02-2006, 11:54
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx;) xxxxxxxxxxxxxxxx:) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxB) xxxxxxxxxxxxxxx:] xxxxxxxxxxxxxxxx:p xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxX( xxxxxxxxxxX( xxxxxxxX( X( X( you;re :baby: :D
na początek dobrze jest...dawaj więcej
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.