Pokaż pełną wersje : 33 Master i Piraty
Elo, chailbym sie od was dowiedziec czy wyrobie na 33lvl z piratami, poniewaz niewiem gdzie expic szybko i bez duzego waste probowalem stone tomb za tp i nic waste bardzo duzy ihy szybko schodza na dsach. Prosze o odpowiedz
Destroyer_ryba
17-10-2007, 13:09
Spokojnie :) Weź 2 monki ze 2 bp mf i wand of plague ( czy jakoś tak... Nie gram sorkiem) Ja tam siedziałem druidem od 28 lvl ;)
Cerien1968
17-10-2007, 13:09
Możesz Spróbować Piraty (tylko ground floor) , a Próbowałes Bić Vampy na Tarpit tomb z np 2 monkami lub sam ??.
Wapniak-zupa
18-10-2007, 21:31
hmm nawet spoko na piratach bedziesz mial! (na+ wyjdziesz) mam kolege 35 ed (ms a ed na piratach to samo;P) i stawia 1 monka i jedzie! no i wiesz vis/inferno i spokojnie na hp dajesz rade!8o
a jak nie to polecam ghosty pod nargorem(dasz rade tez:P)tylko licz sie z tym ze wiecej mf ci zejdzie ale exp duzo lepszy
Możesz Spróbować Piraty (tylko ground floor) , a Próbowałes Bić Vampy na Tarpit tomb z np 2 monkami lub sam ??.
Bić Vampy monkami nieopłacalne.
@Topic
2x Monk, około 4 bp mf, wand of inferno i hunć jedno piętro. Ja MS'em wspomagając się visem wyciągałem ~35-40k/h w zależności od respa.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.