zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Chory pies :/

Arka_Sath_Wielki
17-10-2007, 22:38
Wiem ze to nei forum o psach ale prosze o pomoc. Moj pies od wczoraj co chwile stoi przy drzwiach i ze tak powiem ma "srake". JAk cos zje to zwymiotuje :/ strasznie sie o nia boje :/ moze ktos cos poradzi ?? bardzo prosze ! (rasa psa shih-tzu)

@edit

Na weterynarza juz jest troche za pozno. Jest to suczka. Dzisiaj nic nie jadla :/ tylko ze 2 "froliki" ktore pozniej zwrocila :(.

@Dark_Sven

Wlasnie o to chodzi ze dzisiaj nic nie jadla orpcz tych 2 gowien :/

@J.D
dziekuje za jedna normalna odpowiedz ;). Juz nie jest tak zle przynajmniej zaczela jesc ;) a to prawie wszystkich na dole - dzieci slonca jestescie :) juz wam ktos to mowil ? :)

@edit2

Juz wyzdrowiala :) niektorzy pisza ze nabijalem tutaj posty ale napisalem 1 posta a taki ghand nabijal bezsensownie posty jak dziecko slonca i jakby zatrzymal sie na rozwoju w przedszkolu (bez obrazy dla dzieci z przedszkola bo moj kuzyn by pisal bardziej inteligentne posty od niego ...) z calego tego tematu wynika ze ludzie ktorzy sluchaja metalu sa bardziej inteligentni :). pozdro dla wszystkich co pisali normalne posty ;). temat do zamkniecia/wyrzucenia.

Grocix
17-10-2007, 22:39
Może poszedłbyś do... weterynarza? Myślenie nie boli. Zresztą raczej temat na to forum nie pasuje.

Marcin24
17-10-2007, 22:42
Znam ten ból :). Wychodzisz z psem przed, czy po posiłku?
Jeśli tak bardzo się martwisz, to zadzwoń do weterynarza ,on najlepiej ci pomoże.

Kuryca
17-10-2007, 22:46
Jesli podajesz mu ten sam pokarm co zwykle, moga to byc jakies schorzenia zoladkowo-jelitowe, albo jesli to suczka to cos z cieczka, chociaz nie za bardzo sie na tym znam.

Najlepiej to po prostu pojsc do weterynarza, a nie marnowac czas zakladajac glupie tematy i wbijajac posty...

Dark Sven
17-10-2007, 22:50
To nie dawaj żryć psu.

@edit
Psa gównami karmisz? No to masz odpowiedź ; l.

Walekifa
17-10-2007, 22:58
Pewnie zatrucie żołądkowe?

Młoda?To za pewne zjadła coś niedobrego,ale nie może tego wyrzygać(pies ziomka tak miał)

Stara?Być może coś jej siada.Potrzeba jej tabletek jakiś/zastrzyku.

Weterynarz. Nigdy nie jest za późno ; p

Batman666
17-10-2007, 23:13
To nie dawaj żryć psu.

@edit
Psa gównami karmisz? No to masz odpowiedź ; l.
Powiedz mi, co mam robić żeby być takim FAajJOoOWyYym jak Ty ? : < też chcę być taki QlErSkI jak Ty ; <.

Rybzor
17-10-2007, 23:21
Powiedz mi, co mam robić żeby być takim FAajJOoOWyYym jak Ty ? : < też chcę być taki QlErSkI jak Ty ; <.
Najpierw musisz zostać jego padwanem.

@edit

Na weterynarza juz jest troche za pozno. Jest to suczka. Dzisiaj nic nie jadla :/ tylko ze 2 "froliki" ktore pozniej zwrocila .
To może trzeba było wcześniej ruszyć głową? exiva musk

Articuno
17-10-2007, 23:25
To nie jest forum o problemach zwierząt człowieku.

Gogar
17-10-2007, 23:32
Niestety, Twój pies umrze na raka macicy.

Ghand
17-10-2007, 23:34
Twój pies ma kiłę!!!

EDIT:

Jak mu nie wciśniesz w odbyt antidote rune to będzie tracił 1 hp / sekundę.

Proponowana lewatywa z life fluida.

Misza
17-10-2007, 23:40
Zresetuj. Wytnij cały układ pokarmowy. Daj kamienie, niech sobie żołądek przeczyści. Albo może... IDŹ DO WETERYNARZA? Raczej nie jest za późno. Jakby było, to by już nie srała. W ogóle by nic nie robiła.

Ghand
17-10-2007, 23:41
On ma aliena w odbytnicy.

Spenetruj mu tyłek nożyczkami i wyjmij zarodek, zanim on wybebeszy flaki Twojego ukochanego pieska.

Necromantor
17-10-2007, 23:43
Zresetuj. Wytnij cały układ pokarmowy. Daj kamienie, niech sobie żołądek przeczyści. Albo może... IDŹ DO WETERYNARZA? Raczej nie jest za późno. Jakby było, to by już nie srała. W ogóle by nic nie robiła.
hihi

Temat ownuje....A co do tego psa wsadz mu w dupe jakiś długi kij,np od szczotki.I energicznie nim ruszaj.Ewentualnie spisz go na straty i zjed/sprzedaj chińczykom/koreańczykom(niepotrzebne skreślić)

Ghand
17-10-2007, 23:47
Musisz go wykastrować, zanim Palec Grzebalec dojdzie mu do mózgu.

Niech Twoja matka przytaszcze Rubika do Ciebie i niech z nim poklaszcze ku uciesze pieska.

Lasooch
18-10-2007, 00:07
Wielka tylko szkoda, że te Wasze odpowiedzi bynajmniej nie są zabawne : /

Ghand
18-10-2007, 00:25
@Lasooch
Psujesz zabawę. ;[

@topic
Twój pies cierpi na zajebiozę maniakalną.
Sra ze szczęścia, bo ma takiego fajnego pana, który szuka pomocy weterynaryjnej na forum tibii. ;o

/Ghandziorrr

Capality
18-10-2007, 00:49
Weterynarze są otwarci całą dobę, przynajmniej większość

Grue
18-10-2007, 00:55
"Mama Mia! Wsadz jej w dupe kija! Pchaj, pchaj az poczuje w dupie raj"

Nie no wasze odpowiedzi ownuja. Zaraz nie pies a jego Pan zdechnie heh. póóózdró!

A tak na serio. Ile ona ma lat? Bo moj jajnik to ze starości już takie rzeczy robi :/ I nie czekaj tylko won do weterynarza!

..::QRAS::..
18-10-2007, 09:12
zacznij skrobac

J.D
18-10-2007, 14:55
żałośni jesteście ;] człowiek ma problem to sie pyta.Jak by wam pies zachorował to byście kwiczeli i srali ze strachu. Widać jakie dzieci są na tym forum ;]

I proponuje poszukać jakiś stron na temat chorób psa.

Irons
18-10-2007, 17:01
Do weterynarza nigdy nie jest za późno, szczególnie jak pies nic nie je. A tutaj, tak myśle, nie ma nikogo kto byłby weterynarzem.

Zenuś
18-10-2007, 17:29
żałośni jesteście ;] człowiek ma problem to sie pyta.Jak by wam pies zachorował to byście kwiczeli i srali ze strachu. Widać jakie dzieci są na tym forum ;]

I proponuje poszukać jakiś stron na temat chorób psa.

a ja rozumiem forumczyków. głupotą jest pisanie że na weterynarza jest za późno... człowieku to dla ciebie jest za późno! jak niechce ci się ruszyć dupska do wete to zadzwoń kutwa do niego. jak nie znasz numeru to na necie masz spis wszystkich wete w całej Polsce.
btw to że pies zjada gówna to nic dziwnego- mogą byc tego dwie przyczyny: kolo ma szczeniaka lub pies był źle prowadzony przez co nauczył sie żreć gówno.
to że pies wymiotuje może mieć wiele przyczyn ale bez poznania wieku psa i rasy nikt nie jest wstanie ci pomóc.
zresztą prawdopodonie temat był założony po to aby się pośmiać więc -twój pies ma żylaka jaj z których wydziela się ropa dusząca jego odbyt dlatego rzyga. haha ale się uśmiałem :D

Hieyan
18-10-2007, 17:32
Mój tak miał, jak go kleszcze pogryzły.

J.D
18-10-2007, 17:39
Nie mówie o tym całym weterynarzu bo macie racje - mógł zadzwonić/pojechać - ale te durne uwagi to po prostu porażające

Dragon96
18-10-2007, 17:44
Ahh żal mi was. Ciekawe co by było gdyby Wasz pies zachorował.
Byście srali razem z nim ze strachu... Do autora: zadzwoń rano i się umów na wizytę. U mego psa podobne objawy były przy kleszczu, sprawdź czy nie ma pożółkniętego brzucha pozro dla Ciebie i psa

Nioob
18-10-2007, 17:46
Mogłeś w google chociaż poszukać albo na jakimś forum o psach
tutaj ludzie ci tylko pospamują.
ZAPIERDZIELAJ DO WETERYNARZA -.-

Zenuś
18-10-2007, 17:46
Nie mówie o tym całym weterynarzu bo macie racje - mógł zadzwonić/pojechać - ale te durne uwagi to po prostu porażające

tu o to chodzi ze ostatnio pojawiaja sie tematy typu "kiedy twoja stara miala okres?" głownie zakladane po to aby sie posmiac i prawdopodobnie ten temat zalicza sie do takich. zapewne sam autor zalozyl ten temat dla polewki

Dragon96
18-10-2007, 17:55
@up
Ale z ciebie pr0 evuuul gracz !!!!!111oneone. Mash arz 8 lewel wowwowowwo i 1 emlewel łałąął!
Noob plx?!

Nie zasaspamiaj tematu plx?

Ghand
18-10-2007, 19:18
To na pewno nerwiakowłókniakowatość.

janek@
18-10-2007, 19:28
Jak daje sie psu same chemiczne gowna typu: ciasteczka z biedronki, ciasto z woreczka to takie rzeczy sie zdarzaja.

Temat jest bez sensu i czuc tu prowokacja. Nikt normalny nie pytalby sie na forum o tibi co jest jemu psu chyba, ze jest nieudacznikiem.
Poszukaj w google, idz do tego weterynarza.

kołbaś
18-10-2007, 19:34
@up
Ale z ciebie pr0 evuuul gracz !!!!!111oneone. Mash arz 8 lewel wowwowowwo i 1 emlewel łałąął!
Noob plx?!

Uuuuuuuu laaaaaaaa a ty na bank jestes jakims gosciem co ma 9999999999lvl i 999999999999999999999999999mlvl i to knajtem WoW czlowiek podziwiam cie -.-

@on topic
Zastrzel suke to nie bedzie srala po pokojach.

Lipperek
18-10-2007, 19:58
Uuuuuuuu laaaaaaaa a ty na bank jestes jakims gosciem co ma 9999999999lvl i 999999999999999999999999999mlvl i to knajtem WoW czlowiek podziwiam cie -.-

@on topic
Zastrzel suke to nie bedzie srala po pokojach.

Głupie i nie śmieszne, zastrzelić powinni Ciebie -.-,

@Topic: Idź do weterynarza, zapłacisz trochę kaski ale bedzie spoko ;]

BlueMaster
18-10-2007, 21:06
@kołbaś
To ciebie też zabijemy i nie będziesz spamował

kołbaś
18-10-2007, 21:10
Tak i stwozcie o tym temat w jaki sposob mnie zlinczujecie to bedzie tak samo glupi temat jak ten gdzie autory zrobil prosta prowokacje i sporo osob dalo sie nabrac.

kapiiiii
18-10-2007, 21:18
Zeby pisac o psach na forum tibi to trza miec cos z glowa. Niewiem jakto jest bo psa niemam i sie ciesze :p

Zenuś
18-10-2007, 21:55
@up
Noob plx?!

szczerze... nie rozumiem twojej glupawki jakbys mial na celu sprowokowanie mnie choc nie ma to najmniejszego sensu. tekst typu "Ale z ciebie pr0 evuuul gracz" jest calkiem bezsensowny bo ani troche nie odnosi sie do moich wypowiedzi a tym bardziej do tematu (niestety ten post rowniez nie odnosi sie do tematu). mam tylko nadzieje ze nastepnym razem pomyslisz zanni napiszesz takie bzdury.

piszac wprost w moich pieknych oczach jestes zerem (pewnie nie tylko w moich)

Kulikos
18-10-2007, 22:20
Zrób prześwietlenie RTG, może być to wada serca, jest ono powiększone i wtedy problem jest dosyć poważny. Opisz to, czy suka dyszy po spacerach, i ma taki mokry kaszel? Może też to być choroba trzustki, w takim wypadku powinienneś karmić ją jedzeniem takim jakie trzustka toleruje (np. ryż z drobiem). Powinno przejść, a jak nie to wybierz się do tego weterynarza, (jak już będziesz miał czas -.-) powinien przepisać leki np. tabletki nifuroksazyt.
A wy kawalarze, naprawdę idzcie się zajebać. Geez, starszyzna raz czy dwa palnęła coś w dobrym stylu, a teraz idioci próbują ich naśladować i być mega śmieszni.

Shanhaevel
18-10-2007, 22:42
To na pewno nerwiakowłókniakowatość.

Dobra, napisałeś parę debilizmów, możesz już wyjść.

@ontop
Kurde, co za temat, co za forum, co za ludzie.

Reflux
18-10-2007, 22:53
A ja dodam co za kretyn zakłada taki temat na forum debilnej gry internetowej :P Poza tym trzeba być naprawdę głupim by w takim przypadku nie iść do weterynarza -.-' Z góry przepraszam autora tematu ale muszę to powiedzieć... jesteś kretynem -.-'

@edit no ale nikt nie jest doskonały :P

Luthi
18-10-2007, 23:17
ROTFL

Tak to jest jak dziecko zbyt dużo siedzi na takich forach.
Co jeszcze napiszesz?, Masz rodziców? to mam nadzieję, że nabyli oni w szkole umiejętność kontaktowania się z pomocami medycznymi w takich sytuacjach?. A po 100 to nie to forum xD.

Kolejny argument "za", że to forum naprawde zeszło na psy.

BANDA CHUJA!

No, jak patrze na te 2 duże napisy w twoim poście, to niestety muszę się zgodzić.

Staram się dostosować do potrzeb forum, oraz do poziomu. Co jest trudne! ;)

Marcin24
18-10-2007, 23:24
Kolejny argument "za", że to forum naprawde zeszło na psy.
No, jak patrze na te 2 duże napisy w twoim poście, to niestety muszę się zgodzić.

Ghand
19-10-2007, 00:30
Tja

Ktoś tam up powiedział, że piszę debilizmy.

Większym debilizmem jest raczej szukanie pomocy weterynaryjnej na forum o grze MMORPG

Jeśli chcesz odpowiedzi pt.: "Uhnij go", to proszę bardzo.

/Ugr

Abbath
19-10-2007, 00:37
Tja

Większym debilizmem jest raczej szukanie pomocy weterynaryjnej na forum o grze MMORPG

/Ugr
Dobra, super jesteś zaje*iście śmieszny i w ogóle twoje dżołki kładą mnie na podłogę razem z krzesłem, ale już skończ.

@Topic
Skontaktuj się z weterynarzem jak najszybciej.

Ghand
19-10-2007, 00:49
@Abbath

Jasne.
Bądź elo elo i pokaż, jak to umiesz mnie zgnoić.
A ,sądząc po Twoim zajefajnym zachowaniu,krzesłem to ty powinieneś rodziców lać.

@topic

Może niech jakiś mod zamknie w końcu ten temat?
Bo chyba dwudziesty raz napisane:

@Topic
Skontaktuj się z weterynarzem jak najszybciej.

jest troszku bez sensu?

/Ghand

Abbath
19-10-2007, 00:59
@topic

Może niech jakiś mod zamknie w końcu ten temat?
Bo chyba dwudziesty raz napisane:

jest troszku bez sensu?

/Ghand

Za to sens ma pisanie po raz dwudziesty posta z wymyślonym super śmiesznym powodem dlaczego pies jest chory, hiper zabawną nazwą choroby czy też zaje*iście kontrowersyjną i dowcipną radą typu "zabij psa".

@Abbath

Jasne.
Bądź elo elo i pokaż, jak to umiesz mnie zgnoić.
A ,sądząc po Twoim zajefajnym zachowaniu,krzesłem to ty powinieneś rodziców lać.

Nie zniżę się do twojego nędznego poziomu i nic ci nie będę "pokazywać".

Dragon96
19-10-2007, 17:28
Ghand nie rozumiem Ciebie. Mu pies choruje a ty sobie z tego żarty użądzasz -.- A do reszty co sie do mnie przyje.bali. Dzieci wiecie co to jest ironia?

Leirdek
19-10-2007, 17:56
Tja

/Ugr

Jak to mówią NP.Dostanie bana i przestanie srać:pCo do topica to do weterynarza!Czas to pieniądzxd

Ghand
19-10-2007, 18:32
Jak to mówią NP.Dostanie bana i przestanie sraćCo do topica to do weterynarza!Czas to pieniądzxd

A jakiej innej odpowiedzi można się spodziewać?

@Wszyscy, którzy po raz n-ty radzą iść do weterynarza

Wysilcie się na coś więcej -.-

@topic

Proponuję Laremid (przeciwbiegunkowy).
Dawkowania nie znam, ale ja swojemu pieskowi (40 kilo i strasznie wrażliwy żołądek) daję zwykle połówkę, całą tylko kiedy ma naprawdę ostro, ale lepiej skontaktować się z kimś przed podaniem.

Poza tym głodówka. Tylko picie.

/Ghand o.ó

Shanhaevel
19-10-2007, 18:43
@Wszyscy, którzy po raz n-ty radzą iść do weterynarza

Wysilcie się na coś więcej -.-

LOL! Mamy sami wymyślać "domowymi sposobami" , jak jej pomóc ("Zrób mu lewatywę betonem!") niż wysłać ją do fachowego weterynarza? MYŚL co piszesz.

lepiej skontaktować się z kimś przed podaniem.

Hmmm, z... weterynarzem? Wysil się na coś więcej... -.-

Duke Dran
19-10-2007, 18:48
ale lepiej skontaktować się z kimś przed podaniem.
No jasne. Z wetwrynarzem bo niby kto inny zna się na lekach dla czworonogów? -.-' Piers nie powie co mu dolega, a niedoświadczona osoba nie będzie miała pojęcia jak pomoc.

Ghand
19-10-2007, 18:53
Hmmm, z... weterynarzem? Wysil się na coś więcej... -.-

Z dogs breederem? ;*

No jasne. Z wetwrynarzem bo niby kto inny zna się na lekach dla czworonogów? -.-' Piers nie powie co mu dolega, a niedoświadczona osoba nie będzie miała pojęcia jak pomoc.

Pies ma biegunkę...
Ciekawe, co to jest, jeśli nie zwykłe pokarmowe zatrucie...
(Zaraz pewnie powiesz, że na pewno ma raka, albo jeszcze ciekawszą diagnozę, byle tylko nie zwykła biegunka.)
"Zrób mu lewatywę betonem!"
Ktokolwiek to powiedział.

Mamy sami wymyślać "domowymi sposobami"

Wolisz nafaszerować się antybiotykami i tabletkami, czy wypić rosół i przeleżeć w łóżku?

/Ghand =*

Reflux
19-10-2007, 19:15
@edit2

(...) z calego tego tematu wynika ze ludzie ktorzy sluchaja metalu sa bardziej inteligentni :). pozdro dla wszystkich co pisali normalne posty ;). temat do zamkniecia/wyrzucenia.

Jakoś po tobie tego nie widać byś błyszczał inteligencją skoro oczekujesz porad weterynaryjnych na forum gry mmorpg -.-' poza tym ta uwaga świadczy o twojej ignorancji i inteligencji nie mojej. To że ktoś stwierdził po twoim postępowaniu że jesteś kretynem wcale nie znaczy że nie jest inteligentny -.-'