Pokaż pełną wersje : Czy można odzyskać konto ?
Na początku chciałbym zaznaczyć, że jestem głupi
Kumpel przesłał mi na postać rzeczy warte trochę kasy. Ja w ramach dowcipu zmieniłem hasło, które zapomniałem. E-mail już wygasł, a karteczka z rec-keyem wyparowała. Pozostał mi tylko numer i nadzieja;)
Czy jest jakaś szansa na odzyskanie tego konta ?
:glupek:
Avallach
17-10-2007, 22:45
1. nic nie poradzisz!
2. Jak mail moze wygasnac?
3. Na jakim swiecie grasz, to z dobrego serca dam ci tego p seta?
Więc tak: mail był na neostradzie, której już nie mam i nie idzie sie zalogować, a postać była na Danubi, ale teraz gram na Kyrze. Mimo wszystko THX:):);)
Przy logowaniu się na Tibia.com wybierz 'Account lost?', wpisz nick swojej postaci, 'I have forgotten my password', wpisujesz acc nr, dostajesz e-maila z nowym hasłem i linkiem aktywacyjnym.
@Edit: Takie oto są konsekwencje używania E-maili wbudowanych w sieć, z której odszedłeś. Dla mnie to, że nie zmieniłeś E-maila po rezygnacji z Neostradą uchodzi co najmniej pod debilizm. Na przyszłość: o2 ('http://poczta.o2.pl/').
Dostanie wiadomość e-mail z nowym hasłem na stero konto e-mail! jeżeli je utracił to naro... rób nowego konto...
Valderor
18-10-2007, 16:18
Jeszcze nie wszystko stracone, zamów nowy recovery key (5 EUR niestety).
Przy obecnej prędkości naszej ukochanej Poczty Polskiej, wątpię, aby to miało jakiekolwiek znaczenie. Zakładając, że list w ogóle dojdzie, to nie zdziwię się, jeśli miną te 2 miesiące.
Czyli muszę się pogodzić ze stratą postaci :(:(
*WymieNN
No niestety. Jak juz ktos up pisal - Ten (http://www.02.pl) bedzie e-mail najlepszy ^.^
Nosferatu_Niedziel
18-10-2007, 20:42
tak. :<
8 znakuf
A czy jezeli mam r keya oraz acc to moge odzsykac konto bo bylem w wojsku zapomnialem maila i passow dolnych a na koncie byl 46 druid i 56 kina :( bardzo prosze o pomoc
Chyba tak. Po prostu probuj. Lecz powinno sie udac.
probowac a co dokladniej :D bo na lost account probowalem nie da sie chyba :(
*Rivix'o
Nie masz e-mail'a - masz prz***bane =/
E-mail to PODSTAWA ..
To znaczy ze konto jest nie do odzyskania :/?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.