Pokaż pełną wersje : Ghazbaran! nowy czar?
http://tibiacam.tv/cams.php?id=lrwt0z68ng5fg0qd
Co ciekawe :) prosze zobaczyc na dist gdy atakuja Ghaza.
o w morde tego jeszcze nie było
Bloker się jeszcze zrokował...
Teraz palek tam tylko do uhania =P
gavreonien
18-10-2007, 20:39
Może jeszcze sd :) ale nie wiedziałem cholera, ciekawy "czar"
Bolec19J20
18-10-2007, 20:40
O kurde ale jazda!8o
A wy go z bolcow chcieliscie zajebac ;o?
Cipki chyba niechca zeby wiecej razy padł =P
Lol, Ghaz haxor. Cóż, nie pozostaje nic innego, niż sd.
Kileros fire'son
18-10-2007, 20:41
Jednym słowem lol :P
Lol....
Ciekawe czy robi tak też z innymi skillami...
Capality
18-10-2007, 20:43
Nie za bardzo kumam o jaki czar chodzi
@Edit:
Już ok, ciekawe...
@Up: Popatrz na dist skilla i na dmg z broni dystansowych. Zeeeeero.
gavreonien
18-10-2007, 20:45
Zobacz co się dzieje jak koleś zaczyna atakować Ghazbarana. Szczególnie oglądaj poziom jego dista ;)
lol moze niech cipki jeszcze wymysla zeby sie mlvl zerowal? :D ciekawe naprawde ciekawe...
MasterTusk
18-10-2007, 21:16
Oryginalne....;s
KozkaOpole
18-10-2007, 21:20
ogladalem film 2 razy i nic nadzwyczajnego niewidze.. powiecie mi w ktorej minucie to sie dziejee?
--Cienius--
18-10-2007, 21:24
ciekawe czy tez blokuje sword fighting?
to sie dzieje jak leja ghaza :p skill dista u wszyskich wyskoczyl na zero widzac po hitach :P
Michalusik
18-10-2007, 21:26
ogladalem film 2 razy i nic nadzwyczajnego niewidze.. powiecie mi w ktorej minucie to sie dziejee?
Nie karmic trolla
@top
jak MasterTusk pisał up oryginalne :) Pamiętajmy ze został jeszcze jeden z trójcy świętej ;d no no ciekawie :)
Pozdrawiam
Michalusik
kapiiiii
18-10-2007, 21:31
olOlo olOlo olOlo
KozkaOpole
18-10-2007, 21:34
A to chyba ze tak... myslemz e walil an distan czy cos... nom troche dziwne...:(
Segalczuk
18-10-2007, 22:05
Wszystkie ataki blokuje SWORD CLUB AXE FIST DIST (zaleznie jaka bron masz na sobie , jezeli zadna blokuje fist) można sie od tego ustrzec wystarczy zalozyc stone skin amulet to czar nie dziala
P.S. sorka za duze literki ale chce zeby wiecej ludzi to zauwazylo i nie pytalo sie ciagle bezsensu
I to ma rzekomo uczynić sorków bardziej przydatnymi? :D
KozkaOpole
18-10-2007, 22:19
A to chyba ze tak... myslemz e walil an distan czy cos... nom troche dziwne...:(
Czy to jest karmienie trola? sam jestes trolem, poprstu niewiedzialem o co chodzi -.-
Przemo13
18-10-2007, 23:43
Jednym slowem lolz:p
rehostinho?
Debil czy z policji ? o.0
Mózg sobie rehostnij .. a najlepiej to zresetuj //
Fajne.. potem nikt go hitnąć nie mógł ; P. Ciekawa "klątwa" : p
Fajne.. potem nikt go hitnąć nie mógł ; P. Ciekawa "klątwa" : p
nie powiedzialbym... jak masz ok. 10 pallow co idą to masz juz ok. srednio 1k-2k dmg mniej... ( z samych p boltow). To czyni Ghaza~ nie do pokonania...
8o8o JA NIE MOGE TAKIEGO CZARA IM WYWALIL O JA ILE DISTA CAHCHA DOBRE KUREDE MUSZE ISC TEGO GHOZBORONA SOLO ZROBIC MOIJM PALLADYNKIEM - 58 SKILL:cup::cup::cup:
ALEDOBRA CAHACAHC
EJ MAM PYTANIE JAK MAM 58 SKILL A ON MIAL 93 TO MI SPADNIE NA MINUS? :/:cup::cup::cup:
BRAWOOOOOOOOOO!:cup::cup:
8o8o JA NIE MOGE TAKIEGO CZARA IM WYWALIL O JA ILE DISTA CAHCHA DOBRE KUREDE MUSZE ISC TEGO GHOZBORONA SOLO ZROBIC MOIJM PALLADYNKIEM - 58 SKILL:cup::cup::cup:
ALEDOBRA CAHACAHC
EJ MAM PYTANIE JAK MAM 58 SKILL A ON MIAL 93 TO MI SPADNIE NA MINUS? :/:cup::cup::cup:
BRAWOOOOOOOOOO!:cup::cup:
Gratuluje inteligencji.
Ej, ale te skille im sie na zawsze wyzerowaly, czy tylko na troche?
Couranger
19-10-2007, 15:17
Błagam powiedz mi ze to była ironia !
Debil czy z policji ? o.0
Mózg sobie rehostnij .. a najlepiej to zresetuj //
jakiś problem? to na priv
No pewnie, że na zawsze. O to w tym chodzi, teraz z okazji balansu profesji tylko sorce mogą iść na Ghaza, gdy pójdziesz palkiem to potem char jest do usunięcia.
@up
Serio??
Bo niewiem, to chyba jest bez sensu, nie ma kto bloczyc, a poza tym zerowanie skilli to przesada chyba, dla mnie to raczej jakis blad gry czy cos...
Jak na zawsze to zrabane ; <
@up
Serio??
Serio serio!
O w morde :o ten film jest niezly Cipy przesadzaja juz z tymi potworami ... i co knight ma walic z hmm lub explo ?
Vasudanin
19-10-2007, 16:48
to jest tylko przez kilka chwil ale to daje roznice kilkuset dmg. i juz moga ich nie pokonac ;]
@UP
Jak przez kilka chwil to z jakiego powodu się tamten 200~ ek rookowal?
Marianos
19-10-2007, 18:17
@up
Zapewniam Cię, że na pewno nie z powodu wyzerowania skilli :D <Lmao>.
Czar jest tylko na pewien czas.
Knight zrokował się dlatego że ma prace i dziewczyne którą kocha bynajmiej tak napisał i poprostu nie ma czasu już na gre.
Smerf.Secura
21-10-2007, 09:47
Widzialem właśnie filmik tego Knighta , który się zrokował i na filmi dostrzegłem ,iż mimo tego , że Knight używał Axe , jego distance skill wynosil 0
Vlad Dracula
21-10-2007, 12:05
@up
bo tibicam tv ma opcje ukrywania skilli
@up
Serio??
Bo niewiem, to chyba jest bez sensu, nie ma kto bloczyc, a poza tym zerowanie skilli to przesada chyba, dla mnie to raczej jakis blad gry czy cos...
Człowiek.... kaplica jesteś i nie mam pytań....;(
---------
No to Sd na Ghazb~ ;) Nie ma innej opcji hehe.
SkateElement
28-10-2007, 02:42
Zmieniam zdanie, na pokonanie go potrzeba z 3 blokerów i mase shooterów, oraz pare drutów od sio ;P
Gratuluje inteligencji.
Alez dzienkuje , dobie tez gratulacje pomyslowosci na posty ://
Skoro Ghaz jest tak silny, to co się bedzie dziać z Ruthless Seven. Strach pomyśleć. Może dlatego, a bardziej napewno Ghaz wali takie kosmiczne hity blokerom, ponieważ ich skill shieldingu wynosi 0, co za tym idzie obrona tylko od tarczy co i tak im gówno da w porównaniu z takim mobem.
Skoro Ghaz jest tak silny, to co się bedzie dziać z Ruthless Seven. Strach pomyśleć.
Ghaz, Orsh, Morg, Apo itd to jest Ruthless seven wiec nie wiem o co ci chodzi.:confused:
Btw. Morg ma ten sam spell.
Nie wiem czy wiecie ale istnieje cos takiego:
http://tibia.erig.net/Infernatil
Co daje 85k expa, ghaz daje 15, pomyslcie sobie co robi ten Infernatil ...
Revan Mac
31-10-2007, 16:21
Ghaz, Orsh, Morg, Apo itd to jest Ruthless seven wiec nie wiem o co ci chodzi.:confused:
Btw. Morg ma ten sam spell.
Ghaz, Morg (+Zoralurk który jeszcze sie nie pojawił a pewnie pojawi sie w next update) nienależą do ruthless seven... tylko do Triangle of Terror a orsh~ to boss demonów..
co to tematu to zajebisty czar i napewno jakies urozmaicenie od ataków różniących sie wyglądam i liczbą zadawanego dmg...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.