Pokaż pełną wersje : Bright sword czy Mystic Blade?
Alphonse
18-10-2007, 22:02
Mam knighta 40lvl, ktory z mieczy:
- Bright sword
- Mystic Blade
bedzie bil mocniej? MB jest na 60lv, a slyszalem, ze uzywanie mieczy, dla ktorych nasz lvl jest za maly obniza dmg.
Prosze o konkretne odpowiedzi bez spamu.
BS będzie lepszy. Ale w czym problem, nie mogłeś wziąć tych dwóch broni np na cyce i przetestować? -_-'
Alphonse
18-10-2007, 22:32
nie mogłeś wziąć tych dwóch broni np na cyce i przetestować? -_-'przetestowalem. tak bs lepszy.
to 2 pytanie, OD KIEDY UZYWAC MYSTIC BLADE?
korzen9999
18-10-2007, 22:33
Sprawdzic mozna wszystko, ale po co wtedy bylo by forum?:) Wg mnie Lepiej BS. Pozdrawiam!
Myślę, że Mystic Blade tak od 55 lvla...
Według mojego systemu obliczania:p Mystic Blade opłaca się używać dopiero po 55lvl, do póki nie wbijesz tego lvl bij z BS'a.
Alphonse
19-10-2007, 17:23
Według mojego systemu obliczania:p Mystic Blade opłaca się używać dopiero po 55lvl, do póki nie wbijesz tego lvl bij z BS'a.
No to juz 2 taka odpowiedz. Dzieki za pomoc.
mozna zamknac
do 55 lvla bij z bsa a potem bij z heroic axe bo fajnie wyglada
Pomocny Murzyn
20-10-2007, 23:23
Wg. mnie mystic blade używać od 60 lvla...
@up
kurwa niewidzisz ze dostal swoja odpowiedz juz =.= japierdole ale zjeby an tym forum w*****a mnie to japierdole
btw znam tanie dziwki siostry jedna 13 a 2 16 lat biora od 30 do 40 zl goronco polecam jak cos to pisac wienc nara
@up
kurwa niewidzisz ze dostal swoja odpowiedz juz =.= japierdole ale zjeby an tym forum w*****a mnie to japierdole
btw znam tanie dziwki siostry jedna 13 a 2 16 lat biora od 30 do 40 zl goronco polecam jak cos to pisac wienc nara
Zmień dilera chłopcze....
@up
Pschika nie wytrzymała lol? jaki psychopata
@topic
Teraz wal z Bsa a później z mystic blade z bsa wal do 55 lvl a potem z MB :):):)
M B jest od 60 lvla poki go nie nabijesz
bedziesz slabiej bil niz bsem. ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.