Pokaż pełną wersje : Czy opłaca się sorca & druida?
Tak jak w temacie pytanie brzmi czy opłaca się robić sorca lub druida po UPDATE ponieważ wiele osób pisze że jest lipa etc chciałbym się zapytać czy naprawdę jest tak zle bo nie grałem w tibie od update tylko forum forum forum :D
Ancient900
18-10-2007, 23:46
Jak umiesz grać to tak. do 40-50 lvl gra się łatwo
oki dzięki
Ktoś jeszcze coś dopowie :D :ban:
wrogonastawiony
19-10-2007, 08:15
Jezeli nie jestes statsiarzem to nie bedzie ci to przeszkadzalo, a zauwazysz nawet kilka zalet. Miedzy innymi ostatnio widoczny jest brak strong haste u palkow i knightow - gonia jakiegos ms/ed - tamten wrzuci gran hura i tyle go widzieli ;p
Zależy jaki styl gry lubisz...
Druid ma mało hp. Więcej adrenaliny przy expieniu / gdy goni Cie PK-wiecej zabawy :)
Możesz postać i porobić runki na hunt - możesz się w tym czasie uczyc
Jeżeli zamierzasz grać druidem/sorcem, i wolisz grę bardziej grupową niz styl gry samotnika to wybierz druida :) <sio & mass ress> :]
Patysiak
19-10-2007, 09:32
Jeśli nie lubisz iść na łatwiznę, czerpać z gry wiele zabawy, a na huntach manewrować na wszystkie strony i walczyć o życie, jak najbardziej bierz ms/eda. :D
czy opłaca się robić sorca lub druida po UPDATE
Jeśli uda Ci się zrobić sorca lub druida przed UPDATE (czyt. cofnąć się w czasie), to dostaniesz Nobla.
Sorcem/Druidem bardzo przyjemnie gra się na początku. Na wyższych lvlach nie jest już tak różowo. Obie profesje piją tonę manasów na huntach, żeby potem stwierdzić "Waste -.-"
kapiiiii
19-10-2007, 18:17
Kiedys zarabiscie sie gralo na ed, teraz juz niewarto ed robic czy ms, zdecydowanie najt a zwlaszcza palek. PALEK teraz jest (krotko mowiac) Boski.
Nacpany_Wlodek
19-10-2007, 18:55
Jak umiesz grać i nie musisz iść na łatwiznę ( np. speary na sznurku), to wybierz maga czy druida. Sam gram 75 msem, fakt cierpię na brak kasy, ale mimo wszystko da się grać.
Osobiście polecam ci jednak druida, "sio" to kapitalny czar.
Hm czy zawsze musi się opłacać? Czemu ludzie patrzą tylko czy się oplaca a nie na to jak się gra?
..::QRAS::..
19-10-2007, 19:40
Hm czy zawsze musi się opłacać? Czemu ludzie patrzą tylko czy się oplaca a nie na to jak się gra?
A jak by twoja stara codziennie wydawala po 200 zl tez bys sie cieszyl ?
Jakby wydawała na mnie to tak. <ironia>
ty też pewnie należysz do ludzi, którzy wolą mieć tylko zysk a nie sadysfakcje z gry?
..::QRAS::..
19-10-2007, 21:56
Jakby wydawała na mnie to tak. <ironia>
ty też pewnie należysz do ludzi, którzy wolą mieć tylko zysk a nie sadysfakcje z gry?
sadysta nie jestem ale lubie byc przy kasie a nie biegac w brass secie do 30 lvla
Czepianie się błędów pomaga ci odpisać?
Ja też nie lubię biegać w marnym eq, ale z reguły tacy ludzie co grają tylko dla korzyści i dla opłacalności niszczą tę gre.
:P szczerze powiem tak ;] oplaca sie grac sorc/druid jesli niemasz co robic z kasa ;] bo szybko sie jej pozbedziesz i tyle ja widzieli ;] a tak powaznie to raczej lepiej zrobic pala :P lub knighta bo potem bedziesz zalowal
No fakt do 60 lvl gra się fajnie ale puźniej to już porażka wogule pall sadzi po 200 a ty po 70 knight po 300 a ty znowu po 70 chyba że uzyjez run
@profesja?
Druid lepiej się zarabia na uhach i wogule jest fajny
Nacpany_Wlodek
20-10-2007, 18:14
Po 70? Chyba z wanda ? Mając dobry m lev (61 na 75 levelu) hity są dobre jak dla mnie (vis 130-170 w stwora). Pewnie, że chciałbym połazić na v hell z włóczniami na sznurku, ale bez przesady - nie będę ciotą co przerzuca się na palka czy rycerza, bo "się trudniej gra ;(" .
Patysiak
21-10-2007, 06:07
A co do waste, zawsze można tak robić, że się idzie bardziej po zarobek niż expa, a później część tego zysku można na exp zużyć i wszyscy są zadowoleni. :D
Tanivupo
21-10-2007, 16:04
Jesli potrafisz grac ... to nie powinno Ci sprawiac klopotu to co zrobiono z postaciami magicznymi po update.... a to ze wielu mowi ze sorc/druid to teraz lipa... to osoby ktore potrafily tylko trzymac hotkeya uderzajac np z exori vis... i drugiego na manasy....
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.