Pokaż pełną wersje : Hunt 28 ED.
Kup.Se.Musk
19-10-2007, 18:32
Witam!
Nie wiem za bardzo gdzie wybrać się moim Elder Druid'em, które niedługo będzie miał 28lvl. Magic lvl będzie miał na poziomie 33-35. Myślałem o wielu miejscówka, lecz sam nie wiem. Chciałbym abyście opisali jak expić takim drutem, czy vis+rod+summon itd.
Ja myślałem o takich miejscówkach:
Dragony
Stawiam 2 Demon Skeletony i biję z VISa. Kiedy Smok będzie miał Red HP dobijam z roda.
Wyverny
Stawiam Monka i biję z VISa. Kiedy smok będzie miał Red HP dobijam go z roda.
Tomby
Zupełnie sam nie wiem.
Piraci
Stawiam Monka(?) i biję z VISa lub Rod'a.
Małpy
Stawiam Monk'a i biję z VISa/Rod'a.
Jakie są Wasze sugestie i doznania? Co polecilibyście mi?
Na smoki bedizesz mial malo hp to tylk ona utamce a na utamce to waste :)
wyverk na edron calkiem fajna sparwa ale ktos bedzie CI musial wybic pierwszwgo respa i jak opija monka jest calkiem smiesznie dlatego polecam dsy :P <jestes ed wiec mozesz ej smialo leczyc>
Tomb zalezy jaki , za duzo pisania nie chce mi sie :P
piraci tylko na 1szym poziomie z monkiem wychodzisz na duzy + na -2 mozesz convinsnac <?> tego silnego duzego i tez idzie galdko < pietro gdzie kwaitek do druid outfit>
na malpach monk iszybko padna / nie dogonia sindbagow czy jak im tam a mreliny je zjedza :P odposc sobie malpy
X-Anylon
19-10-2007, 21:10
Oj Kuba...No skoro to pomoge ci:
Dragony
Skoro jesteś Ed...To starczy 1 ds<więcej expa>,Walisz VIS,Jak coś To Exura Sio na siebie...Dobijasz z RODA lub HMM
Wyverny
Zupełna stara many,kasy itp...Ale exp dobry...Twoja taktyka jest dobra...
Tomby
Tu się nie wypowiem bo nie mam pojęcja!:/
Małpy
Wydaje mi się,że nie opłacalne ale jak coś to 2 monki...Vis dobitka z roda...Dystans HMM.wez troche explo
Piraci
2 monki w zupełności starczą ale nie zagłębiaj się w centrum:P...VIS dobijaj z roda na dystans z hmm
x .. ty widziales kiesys smoka albo wyverne , lub malpe ?
X-Anylon
19-10-2007, 21:21
Tak,Wiele razy ;p
A czemu pytasz?
"Dragony
Skoro jesteś Ed...To starczy 1 ds<więcej expa>,Walisz VIS,Jak coś To Exura Sio na siebie...Dobijasz z RODA lub HMM"
... ile on ma hp ? pojdzie na jeden strzal z dupy
kapiiiii
19-10-2007, 21:37
Niebardzo polecam dragi, bo dsa chyba stawic niemozesz bo jest chyba od 29 ale niejestem pewien. Itak expa na drag niebedziesz mial dobrego bo bedziesz zapewne czekac na resp i ci te dsy pol expa wezma. Osobiscie bym ci radzil isc na tomby bijac:Scaraby, crypty, (Vampa ostroznie xD), larvy, ghoule. Sadze ze exp wyjdzie ci (Miejwiecej 20k/h) tak mi sie wydaje :p na 30 tak mialem :)
Piotrek Marycha
19-10-2007, 22:30
Dragony
Stawiam 2 Demon Skeletony i biję z VISa. Kiedy Smok będzie miał Red HP dobijam z roda.
jezeli bawi cie 10k/h to polecam roty, przynajmniej wyjdziesz na plus...
Wyverny
Stawiam Monka i biję z VISa. Kiedy smok będzie miał Red HP dobijam go z roda.
j.w.
Tomby
Zupełnie sam nie wiem.
wiekszosc tombow -1 powinna cie zadowolic, teoretycznie mozesz tez probowa na niektorych -2 bic mumie i shamblery z v-roda
Piraci
Stawiam Monka(?) i biję z VISa lub Rod'a.
moze nie taki zly pomysl, ale jest szansa ze ci monki popadaja
Małpy
Stawiam Monk'a i biję z VISa/Rod'a.
odpuść...
od siebie:
mino tower darashia, roty darashia, guardy , mint
Tak,Wiele razy ;p
A czemu pytasz?
świetnie sie z tym kryjesz
Wydaje mi sie ze tomby na tym lvl sa super... bierzesz v roda i lecisz na tomba(-1,-2) w ank lub na lewo od ank innych nie polecam: mumie, crypty czasami slime ,larwy, scraby spokojnie dasz rade. Exp b dobry + kasa super ( czasemi z potworkow wypada po 60~gp i jakies clothy z mumi) dragi polecam raczej od 35~lvl +
ps mysle ze pomoglem:cup:
ps.2 wez 2/3 bp mf jak chesz szybko powbijac :D
dzbanoln
20-10-2007, 19:05
Ja polecam dworci na Tiquandzie.
Stawiasz monka i lecisz smialo.
Loot nawet nawet i exp jak na ten lev tez bedzie nienajgorszy,a -1 jest calkiem spore wiec zawsze bedzie cos do ubicia.
Sam tak robilem moim druidem i bylo ok.
Czasem jakis bast skirt poleci ,calkiem sporo tribal mask(250 gp w Port Hope),mozesz trafic na lalke z czarownika,albo ripper lance(500 gp Port Hope).
Oczywiscie co odpowiadalo mi,niekoniecznie musi odpowiadac Tobie ale prosiles o rade :P
Pozdrawiam.
Excalibug
20-10-2007, 19:28
Ja polecam dworci na Tiquandzie.
Stawiasz monka i lecisz smialo.
Loot nawet nawet i exp jak na ten lev tez bedzie nienajgorszy,a -1 jest calkiem spore wiec zawsze bedzie cos do ubicia.
Sam tak robilem moim druidem i bylo ok.
Czasem jakis bast skirt poleci ,calkiem sporo tribal mask(250 gp w Port Hope),mozesz trafic na lalke z czarownika,albo ripper lance(500 gp Port Hope).
Oczywiscie co odpowiadalo mi,niekoniecznie musi odpowiadac Tobie ale prosiles o rade :P
Pozdrawiam.
Chyba cie po*ebalo, zeby expic z monkiem na dvorcach
Na dvorcach expij solo lub przed wioska lizardow na tamtym shicie, czyli pojedyncze lizardy, zwierzatka itp xD
-2 oassis z 1 monkiem jeżeli chodzi o tomby.Reszta to waste, chyba ze -1 ale wolny exp.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.