zaloguj się

Pokaż pełną wersje : LVL Broni

OrbiT
19-10-2007, 22:10
moze byc to głupie pytanie ale chce się po prostu dowiedziec o co chodzi z tym wymaganym lvl'em broni ? np. Bright Sword ma wymagany lvl 30 . Mam knight'a na 16 lvl'u i mam go , a myslałem ze mozna nim bic dopiero od 30 lvl'u no wiec o co chodzi z tym lvl'em ??

Zyziek
19-10-2007, 22:20
Mając 30 lvl będziesz bił mocniej.

Don Toro
19-10-2007, 22:22
moze byc to głupie pytanie ale chce się po prostu dowiedziec o co chodzi z tym wymaganym lvl'em broni ? np. Bright Sword ma wymagany lvl 30 . Mam knight'a na 16 lvl'u i mam go , a myslałem ze mozna nim bic dopiero od 30 lvl'u no wiec o co chodzi z tym lvl'em ??

Afff dobra one more time:
można go używać już na 8 lvlu, jednak będziesz wtedy mieć dużo nietrafień i słabych ciosów. Od 30 poziomu możliwości rycerza z tym mieczem znacznie wzrastają czyli zadaje wysoki damage z niską możliwością nietrafienia (względem osoby, która walczy BSem poniżej wymaganego levela). Mam nadzieje że załapałeś już.

Royalkowaty
23-10-2007, 16:02
NP. gdy masz 29lvl i używasz BSa tracisz 2% jego mocy i częściej nie trafiasz(pudłujesz), więc oblicz se to czy opłaca ci się używać BSa czy np. serpenta.

Szczuplak
28-10-2007, 21:26
i mam takie male pytanie, zeby nie zakladac nowego tematu, napisze tutaj.
Mam 14 lvl i w depo k armor, fur boots i dragon shield a na sobie p set, serpent sword, dwarven shield, leather boots i scarf.
Mam trzymac te itemy dalej w depo i zalozyc np na 25 lvlu?
bo od kogos slyszalem ze mam dobre itemy trzymac w depo bo zabijaja noobow do 25 lvla. nie wiem co robic...
BTW gram na Arcanii

OldSpice
28-10-2007, 21:36
bo od kogos slyszalem ze mam dobre itemy trzymac w depo bo zabijaja noobow do 25 lvla. nie wiem co robic...

tu zaliczylem rotfla... moga cie zabic na 20 25 czy nawet 300

Szczuplak
29-10-2007, 08:14
no tak, jezeli bede mial na sobie np; k armor fur bootsy i d sheilda, jakis pk stwierdzi ze moge miec cos fajnego zabije mnie i mi wypadna buty to bede duzo w plecy, a na niskich lvlach malo kto ma znajomosci zeby sie obronic czy cos:/
i tak expie na rotach, minosach, nawet jak sie na mnie w 8 rzucą to mi nic nie biorą wiec nie wiem czy to ma sens...
gralem na azurze to mialem 15 i padlem chyba z 10 razy przez pk, i na koncu wszyslo na to, ze bylem w p secie bez kasy ;(

Avallach
29-10-2007, 08:41
jakis pk stwierdzi ze moge miec cos fajnego zabije mnie i mi wypadna buty to bede duzo w plecy

Duzo w plecy? Czy Wy nie umicie grac For Fun Kochane Noobki?

Smerf.Secura
29-10-2007, 09:55

tu zaliczylem rotfla... moga cie zabic na 20 25 czy nawet 300

Ja zaliczyłem Rotfla jak zobaczyłem , że nie umiesz cytować

Argen
29-10-2007, 14:43
Duzo w plecy? Czy Wy nie umicie grac For Fun Kochane Noobki?

fof, pr0 się znalazł, według mnie zbieranie kasy 2 razy na ten sam item, nie jest takie fun...

Slythia
29-10-2007, 15:23
4 odpowiedzi, i zadna nic nie wniosla... Nie lepiej nie krytykowac kazdego za choc maly blad?

Co do itemow.. Sa rozne teorie. Na poczatku radze nosic cos slabszego, zobaczysz w jakim momencie nie bedziesz juz az takim obiektem polowan. Faktem jest, ze czesto zabijaja niskopoziomowe postacie, czasem tylko dla zabawy (ue pod dp w carlin). Wiec jesli nie chcesz stracic przedmiotow to radze troche z nimi poczekac, lecz tez nie przesadzaj. Ten 20-25 lvl bedzie odpowiedni ;). No chyba, ze bedziesz mial duzo kasy.

dzbanoln
30-10-2007, 18:17
Jesli potworki na ktorych expisz nie bija za mocno zostan w plate secie...
Co do prawdopodobienstwa deada to mysle,ze nie ma roznicy bo pasc rownie dobrze mozesz na 15 jak i 60.
No ale do 60 w p secie nie bedziesz latal bo bedziesz chodzil na mocniejsze potworki i bedziesz mocniej obrywal:)