zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Prosze Mi Powiedzieć Gdzie W Mount Sternum Jest Gs

Shanek
19-10-2007, 22:26
W żadnym poradniku nie pisze dokladnie o nim da sie tam dobrze manewrowac zeby go ubic i podajcie droge jak tam dojsc a i jakbyście mogli chciałbym dokladny opis mount i nie muwicie m ize taki poradnik już byl bo niegdzie nie ma:)

Kamliss
19-10-2007, 22:57
W żadnym poradniku nie pisze dokladnie o nim da sie tam dobrze manewrowac zeby go ubic i podajcie droge jak tam dojsc a i jakbyście mogli chciałbym dokladny opis mount i nie muwicie m ize taki poradnik już byl bo niegdzie nie ma:)

Po 1. Radziłbym Ci, zamiast wędrować po MT streum, poczytać sobie słownik, ew. zamiast grać iść do szkoły, bo po samym przeczytaniu Twojego posta mam ochotę kliknąć czerwony X w prawym górnym rogu przeglądarki. Po 2 GS'em nie da sie "manewrować" można ew. zastosować jakąś taktykę przeciw niemu (zabijać poison spidery jak ich będzie więcej niż 18o) chociaż zależy to też od profesji i lvl'a. MT streum możesz sobie obejrzeć na tibian earth, poradnika jak dość do jednego GS'a to raczej nie ma, posiedzisz tam 20 min i sam znajdziesz. Powodzenia ;)

Btw. Jedenaście błędów w jednym zdaniu (wliczając braki polskich znaków) niezły jesteś 8o!

Smerf.Secura
19-10-2007, 23:01
@up
Ja zauważyłem tylko "muwcie"

BTW.Post numer 100

Shanek
20-10-2007, 14:43
jak ci sie nie podoba nie komentuj X( pytalem sie o zdanie kogos kto wie gdzie jest gs w mountS a nie jakiegos nooba ktory sie czepia tego ze nie pisze polskich znakow

Tibia6669
20-10-2007, 14:52
@Up wszyscy up (razem a autorem) to debile
Nie czepiajcie sie polskich znaków bo komu się chce je pisać. Zaraz znajde posty każdego z was i zobaczymy czy wy je piszecie ^^
@Autor
A może byś ruszył dupe i poszukał na mapie respawnu??
Wejdź TU (http://tibia.pl/strona/mapa-respawnu)

robert22
20-10-2007, 16:19
A tam dużo pisze tylko, że w mount jest gs, ale mu chodzi gdzie dokładnie odsyłam do tibia earth... Co do polskich znaków, tak ciężko przetrzymać przycisk Shift i literkę :/...

Tibia6669
20-10-2007, 16:35
Shift?? Chyba alt

Kamliss
21-10-2007, 00:28
jak ci sie nie podoba nie komentuj X( pytalem sie o zdanie kogos kto wie gdzie jest gs w mountS a nie jakiegos nooba ktory sie czepia tego ze nie pisze polskich znakow

Sorry Cię bardzo, ale najprędzej noobem to jesteś Ty, wiesz w ogóle co to znaczy chłopczyku? Nigdy zemną nawet nie rozmawiałeś, a śmiesz mnie nazywać "noobem". Może sprawdzimy Twoje pvp :confused: ?
Btw. Od szukania głowa nie boli :)

Dwimenor
21-10-2007, 10:40
http://tibia.pl/earth.php?x=32435&y=31983&z=14&q=64.59&r=1