zaloguj się

Pokaż pełną wersje : e-pvp

natalek
24-10-2004, 19:24
Kazdy wie ze na servach e-pvp najlepiej sprawdzaja sie postacie magiczne...
Zrobilem postac na Dolerze (cholernie duzo noobow na rooku, ciezko wyjsc) za niedlugo wyjde (mam nadzieje :D ) jaka postac bedzie lepsza SOrc czy Drut?
osobicie wole sorca bo magia ofensywna i te bajery ale z 2 strony drutem szybciej bede mogl kase kosic (uh) i i nie bede miec problemow z ochrona przed smiercia... bo zawsze UHy w plecaku za to sorciem robie SDki i inne runy i ostro jade po graczach!! help plixior :D:D bo mam duzy dylemat!
Z gory thx
@re Maniakalny: mi chodzi o poczatki a nie UE :D:D na dziendobry :D a pozatym nie mam pacc narazie :(
@re Guardian: Knight to najgorsza postac na Pvp :P wiec max odpada pal mi sie znudzil, w gre wchodzi tylko magia :D

Blind Guardian
24-10-2004, 19:31
najlepszy jest palek albo knight...:D bo sorcami trudno sie wybic na high lvl jak nie jestes doswiadczony :D zrob se pala lub knighta plz

Maniack
24-10-2004, 19:33
pomyśl o tym tak...
Sorc.. 50-60 lvl
ue w gracza wchodzi za 400-500 (niewiem dokladnie)
pod depo stoi pare sorców drutów z lvl wyższym od ciebie
mają ok 400-440 hp
UE... i czyż nie wspaniały exp?
(jakieś 400 k :)?)

Wukio
24-10-2004, 19:40
Jezeli masz pacca to lepszy bedzie sorc bo na wysokim lvl mozesz ue (drutem tylko p-storm). Jezeli nie masz pacca to drut. Drut na faccu ma wiecej czarow no i wiadomo wieksza kasa z uh niz z sd.

Mr LaMeR
24-10-2004, 19:42
Taa ale zanim dojdziesz to tego 50-60 levelu to sporo minie....a sorc to tylko do UE dobry tak to taki sam jak druid, sdki możesz kupić za kase z uhów.....