zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pallek Na Paccu

lalusssss8
19-10-2007, 23:56
Czesc mam Pytanie czy oplaca mi sie kupic pacca na 30 Pallka mam na nim male skille bo tylko 60:(I Czy na paccu oplaca sie skillowac nie znam dobrze expowisk bo to ma byc moj 1 pacc:( i na czym skillowac mam shielding 40 i slimy mi strasznie duza walal nie uzywam botow do skillowania probowalem na dwarfach ale zaraz przybiega 10 sorcerer i cwaniakuje z Wand of Vortexem

Xsi
19-10-2007, 23:58
Hmm.. przydałoby się doskillować do 70 skilla, żeby nie marnować pacca :) A późnie jkup pacc :>

Deaf Scream
20-10-2007, 09:20
ja myślę, że jeżeli wykorzystasz czas paca efektywnie (exp) zamiast skila, to i tak dist ci wskoczy szybciej niz na facc, bo bedziesz zabijal więcej potworków:P moim zdaniem niskie skile nie są tak straszne, bo na dworcach czy czyms podobnym naprawde szybko wbijesz ten dist.

moja rada - kup pac ciesz sie nim i wbijal szybko lv :P same skile bez lv i tak duzo nie dają, bo hp jest na mocniejszych huntach potrzebne:P

Tomcio Pall
20-10-2007, 09:25
Ja myślę żeby naprawdę już nie skillwać do końca życia te s65+ dista trzeba mieć na tym 30 lvl ;p

Ale 60 to nie są złe skille. Idź na dworce i ciesz się paccem/postacią.

Mac Artur
20-10-2007, 10:48
Takich strasznych skili nie masz, wiec Pacca możesz sobie już kupować. Co najważniejsze możesz już używać royal sperow, a na Paccu kosztuja tylko 15gp/each. Na twoim lvelu huntowanie jest dosc przyjemne. Możesz chodzic na cyclopolis, banute, dragi w ank, większość Tombow. Tak więc kupuj pacca i ciesz się grą a skile same wpadną ;p Paladyn to nie knight

kapiiiii
20-10-2007, 11:52
Lepiej jakbys se teraz Poskilil przed paccem bo jak juz go kupisz to nieskiluj bo pacca tylko stracisz:(

Gilu90
20-10-2007, 12:25
Idź poskillować do 65 dist'a, zakup pacc'a i leć na banute, tam kasa i exp leci bosko dla takiego lv jak ty masz. Wiem to z własnego doświadczenia i kolegi.

Gilu

Paladin'Popek
20-10-2007, 17:12
skile radzil bym okolo 70 skiluj na rotach albo slime jest fajna miejscowka gdzie bedzie cie bic jeden slime w domku bk obok Amazon Camp jak tam dojdziesz bedziesz wiedzial gdzie stanoc czekajac na respaw slimow mozesz isc skilic na Vyrkline

ZonaRomana
20-10-2007, 17:22
Kup pacc i idź exp. Skile są narazie ok. Wbij sobie z 40lvl i poskiluj do 70 i daj sobie spokój do koooońńńcaaaa..... joł

Goldzio
20-10-2007, 17:50
A ja powiem tak:

skille masz ok ale jesli kupisz teraz pacc to mozesz isc na gobliny na Edron - najwieksza miejscowka z goblinami na tibii,

jak ktos wyzej napisal skille przy expie leca troszke tylko slabiej niz przy trenowaniu ( bloodhit=2 chmurki) dodatkowo jest exp i jest kasa z expa :) No i nie jest takie monotonne.

Grirbor
20-10-2007, 17:57
Kup Pacca natychmiast.

Skille nie są źle.

Ja na moim 39 palku mam 65 dist i nie zamierzam już więcej skilować.

Grirbor
20-10-2007, 18:03
Kup Pacca natychmiast.

Skille nie są źle.

Ja na moim 39 palku mam 65 dist i nie zamierzam już więcej skilować.

@edit

Sorka za double post ale niechcąco klikniołem 2x i nie umiem usunąć posta :D