Pokaż pełną wersje : Atrox Duskiness
Dzisiejszy filmik z zabijania przydupasów Vision. Będzie sie działo ;]
Film 1:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32633
Film 2:
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32634
Na początku same przygotowania więc radze przewinąć do akcji ;]
Filmy oczywiście mój ;]
Stwierdzam że mimo iż jestem za Dusk~ to żal.pl ... nie ma się czym chwalić ... VisioN? nie ! Jebiemy!! lalalal... ja pierdole co to ma być ? ... żal...
to jakas banda chuja co sobie gildie z duskiness w nazwie zrobila
wrogonastawiony
20-10-2007, 11:05
Taa ja widzialem jak wy dzialacie, wczoraj w thais laliscie wszystkich pokolei, nie wazne czy ktos jest za dusk czy za vision. Wiec czemu robisz z was bohaterów ? Jestescie zwyklimi PKerami a Duski sie moga tylko wstydzic takich 'sojusznikow'...
Co ta ma być ?
w takiej ekipie jakieś 20 lvle bić...
RihannaRoX
20-10-2007, 12:15
po pierwsze w thais to była horda noobów po drugie wiemy kogo bijemy. po trzecie nie krytykuj bo tego nie wiecie a ty druidXd jesteś dla mnie idiota bo bez pozwolenia duskiness byśmy tego nie zrobili i jak ci sie coś nie podoba to kurwa nie oglądaj i nie czytaj i po pierwsze nie biliśmy 20 lvl ciole obejrzyj dalej i potem komentuj.
Oct 19 2007, 21:17:19 CEST Killed Lord of Pynio at Level 53 unjustified
Dobra rada "nie ogladajcie tego ~filmu~ ^^
Szkoda czasu patrzec na durne rozmowy i ubijanie 20 lvli 30 osobowa ekipa :P
Tak jak napisałem banda kretynów nic więcej leją co drugą napotkaną osobę,i drą jape : ,, To vision lać gO!!!111oneoneoneon" inny "mądry" dla szpanu krzyczy: ,, Stop kurwa stop nie lać! " ... a po chwili sam na*******a... to jest gra? Żal.plX(:baby:
Bloody'Lady
20-10-2007, 14:41
Hahaha nom to spoko lać kogoś kto jest "kolegą kolegi jego kolegi" który jest w Vision
GZ Głupoty
Gzz inteligencji :D biegne sobie dziś na furorze swoim 38 ms'em do venore a tu patrze 10 osób mnie goni biegne do miasta next 10 osób ... nigdy nie byłem za vision więc co wy kurwa se z banki robicie "karac vision" bijąc wszystkich dookola w 20 osob? banda idiotów bez pvp ;) uciekłem bez żadnego mf starczylo mi 400 many huehuehuehue łajzy ... żałosne ;)
Mati1298
24-10-2007, 17:53
Piszcie kiedy gdzie i co bo chcem isc z wami:D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.