Pokaż pełn± wersje : Rename!
Sorry mam taki problem !
Moja postac została zawieszoa z powodu złej nazwy!
Jak zrobic Rename??? ;(
Mr LaMeR
24-10-2004, 20:05
Też raz tak miałem z uhamkerem... Robisz tak: wchodzisz na tibia.com, wbijasz na swoje konto, tam będzie twoja postać tak jakby miała wykroczenie...pisze że masz name locka za złe imię itp. Klikasz rename albo change name, już nie pamiętam, ale to po prawej stronie ^^ i wpisujesz nowe imię....po jakim¶ 1 dniu masz now± xywe ;)
Nie ma czego¶ takiego jak rename patrzyłem!!! X(
Mr LaMeR
24-10-2004, 20:29
A to dziwne, bo ja miałem....zobacz jeszcze raz, taki przycisk na twoim koncie mniej wiecej na ¶rodq po lewej tam gdzie pisze że dostales name locka...
Jest napisane cos takiegoThe character name has been reported and will be verified by a member of our staff as soon as possible. Nie wiem co to ma znaczyc moze pózniej dodadza mi ten przycisk!! :confused: :confused:
Mr LaMeR
24-10-2004, 20:41
To znaczy że już zmienile¶ imię, może sam nie wiesz kiedy ;) To co pisze, to znaczy, że nowe imię zostało wysłane i CIPY sprawdz± je tak szybko , jak tylko mog±.....
:confused: A moze im chodzi o to że rozpatrza moja sprawę i czy potrzebnie zablokowali mi bohatera?? Bo ja osobi¶cie nicka nie zmieniałem! :confused: :confused:
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.