PDA

Pokaż pełną wersje : Szukam [antywirus] [Gra samochodowa]

Elekkkk@
20-10-2007, 20:37
Szukam dobrego darmowego antywirusa. Proszę nie podawać mi stronek typu http://www.instalki.pl , http://www.dobreprogramy.pl. Ja wiem że tam są antywirusy ale ja się nie znam a chcę jakiegoś dobrego. Miałem AVG ale były z nim problemy. Podczas aktualizacji zawieszał się komputer BARDZO obciążał procesor. Szukam również gry samochodowej ale zależy mi na tym aby był realny system jazdy oraz model zniszczenia samochodu, żeby pojazdy nie były pancerne tzn gdy z większą prędkością uderzę w przeszkodę będzie to odczuwalne w jeździe (np seria gta się nie nadaje).

Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Edit.
Jeżeli licencja gry temu pozwala to proszę o linka skąd można ją pobrać.

@By$iu
Z tym avast'em żartujesz? słyszałem o nim wiele złego.

@dragon96
No chyba na serio tego avasta pobiorę :)
Myślałem że avast to najgorszy sh*t a tu tyle ludzi go proponuje

Została jeszcze samochodzianka xF

@Hieyan
Źle ująłem. Nie chodzi mi o typową samochodziankę. Chodzi mi o grę w której mogę poszaleć autem (motorem) w miarę realnie się jeździ I jest coś takiego jak model zniszczenia pojazdu (np need for speed porshe 2000 pod względem zniszczeń mi się podoba)

By$iu
20-10-2007, 20:49
Zone Alarm, Avast.

A przede wszystkim polecam zajrzec na jakies fachowe forum :-).

Capality
20-10-2007, 20:53
Jako antywirus polecam Avast, nie ufaj nikomu jeśli go nie znasz(mnie też nie :P) mi dupę przed wieloma Virusami uratował

Dragon96
20-10-2007, 21:06
Heh lepszy Avast (nie muli i dobrze chroni kompa) niż AVG co w tibi wiry wykrywa :D

raf420
20-10-2007, 21:09
Sprubój Kasperskiego to dobry "darmowy" antywirus na pewno pomoże.

Jeśli chodzi o gry samochodowe możesz ściągnąć utorrent i pościągać sobie torrentami dobrą gierkę. Pliki torrent można pobrać z różnych stronek o nich.

Marcin24
20-10-2007, 21:31
Avast dobra rzecz, ale ma niektóre straszne błędy, nie wykrywa niektórych bardzo groźnych oprogramowań. Po za tym, jeśli nie dużo/surfujesz to będzie dobry.

Donas
20-10-2007, 21:33
Avast nie jest najlepszym rozwiązaniem. Bardzo często przepuszcza różne syfy. Chcesz darmowca? Polecam Avira Antivir Classic.

Batman666
20-10-2007, 21:42
Avast, i obadaj Test Drive unlimited fajna gierka. = )

Hieyan
20-10-2007, 21:50
Szukam również gry samochodowej ale zależy mi na tym aby był realny system jazdy oraz model zniszczenia samochodu, żeby pojazdy nie były pancerne tzn gdy z większą prędkością uderzę w przeszkodę będzie to odczuwalne w jeździe (np seria gta się nie nadaje).

GTA to nie jest samochodówka po pierwsze.

Zainstaluj sobie TDU, model jazdy jest świetny, ze zniszczeniami gorzej, bo ich nie ma. Ale kto by grał w gre, w której po jednym puknięciu w cokolwiek autem nie da się już jeździć? Tyle dobrze, że np. zderzenie ze znakiem znacząco spowalnia auto, nie jak w NFS, gdzie wylatywał jak by był z papieru. Świetnie się gra ze manualną skrzynią biegów i sprzęgłem.

Kajusz931
20-10-2007, 21:56
najlepszy avast a najszybciej chodzi AVG

colin mcrae 2005 to dobra gierka i nie potrzaba jakiegos super kompa zeby dobrze chodzila

OpTyK
20-10-2007, 22:23
Antyvirus: NOD 32 + lekarstwo
Samochodowka: Sprobuj BMW M3 challenge

Xydijo
23-10-2007, 17:16
Nod 32 ? :baby: Z ta samochodowka to nie znam takiej zeby zniszczenia byly odczuwalne w jezdzie .. sorry

Descartes
23-10-2007, 19:25
Jeśli antywirus niekoniecznie darmowy, to polecam Kasperky Antivirus.

lololol
23-10-2007, 19:33
Avast i reszta darmowego shitu to w 99% kupa gowna z przewaga gowna. Polecam BitDefender albo Kaspersky'ego Pro. A scigalka to Burnout Paradise (na PS3) albo FlatOut1, 2.