zaloguj się

Pokaż pełną wersje : KNIGHTS - mmorpg

JohnyTest
20-10-2007, 21:38
Siemka chciałbym przedstawic wam wspaniałą gre pt. "KNIGHTS Online". Gra jest przez strone (tekstowa ale zawiera mnustwo grafik chocby każdy armor itp i całe tło), ma własne klimaty wiele ciekawych żeczy typu:
* questy mozna wykonywac raz na 6 godzin (bardzo fajne)
* ranking dzięki czemu można rywalizowac
* można walczyc z monsterami i z playerami
* boss którego można atakowac raz na 30 minut (trzeba byc szybkim by ktos inny przed nami go nie zabił XD), a także poszukiwania również co 30 minut szuka się po mapce ukrytego skarbu
* można chodowac własnego stworka wystawiac go na walki z innymi graczami (trzeba pamiętac by go karmic żeby biedny nie
zdechł) można wybrac wiele stworków które różnią się siłom hp itp... co lv twojego stworka władowujesz mu 5 pt wiadomo w co chcesz :D
*karczma można w niej rozmawiac z każdymi są różne podtematy karczmy typu: Ogólne, Pomoc, Handel, Gildie
* apropo gildi można zakładac od 200lv i mozna przeprowadzac wojny gildi wiecie 30 łepków z tej gildi z inną ekipą z innej gildi (mówie wam siekanka jak trzeba xD)...
*W grze niema tzw. TROLLI każdy jest miły i zyczliwy i chętnie pomogą każdemu początkującemu chocby ja mam 136lv nick w grze: Phado zawsze moge was dofinansowac w potrzebie xD
* w grze co 2 miesiące wyłaniany jest król (poprzez pomaganie innym graczom zbiera reputacje innych graczy i odbywa się głosowanie ludu, poprostu kampania kandyduje każdy od 200lv kto ma najwiecej głosów od graczy ten zostaje królem xD) gry który może robic co chce ( nie dosłownie oczywiście xD), zbiera podatki ile % chce ustanawia eventy daje graczom prezenty typu 100% energi przyzywa bossy, wystawia aukcje z itemami, może otwierac brame niebios ( otym czytniecie w grze), może brac udział w grze.
* wypisałem wam z 1/10 tego co czeka tych którzy zagrają w tą gre Xd

Bardzo zachęcam do gry to najleprza gra przez przeglądarke w jaką można grac...

LINK DO GRY: www.knights.pl

W W W . K N I G H T S . P L

LINK DO PORADNIKA: http://www.knights.pl/page,faq.html

H T T P / / : W W W . K N I G H T S . P L / P A G E , F A Q . H T M L

Powtarzam w grze mam nick Phado zawsze pomoge początkującym :) dla tych co się skuszą życze miłej gry i przedewszysktim udanej zabawy ...

BlueMaster
20-10-2007, 21:46
Witam,może znasz gracza Alsa albo Luca vampire?Bo to właśnie ja i dostałem hacka i mam bata :/

^Sidan
23-10-2007, 08:43
Oj chyba zaczne w to grać, bo zapowiada się ciekawie. Jak coś to ci dam zać ;D

>>>Mazix<<<
24-10-2007, 18:13
Taa ja nabiłem 50 lvl i mi sie znudziło. Ciagłe klikanie na atakuj :K

Cacuss
24-10-2007, 18:52
Jeśli w tej grze tekstowej występuje identyczny poziom języka polskiego (czyt. ortografia) co pan nam zaprezentował, to bidna ta gra.. :baby:

Firefox nie gryzie, naprawdę.

Ostatnio coś dużo gierek typu tekst\ogame się porobiło. (to tylko moje odczucie)

Erhion
24-10-2007, 19:26
Jezu. Czemu ludzie nie mogą się nauczyć, że nie odmienia się słów z angielskiego tak jak po polsku?