Pokaż pełną wersje : Hero Cave
ej na który poziom moge schodzic, na edron w hero cave tak zeby mnie jakis silniejszy stwór nie dopadl, ile bedzie zabieral mi hunter, no bo przed nim nie uciekne (jestem pally), wogóle poradzcie czy mam sie tam juz wybrac czy skile poprawic, prosze o odpowiedzi
Mój Char to: Pally 21lvl, 56\38, 9mgl, Mój staff to: leather boots, warrior helmet, k-arm, p-legs, scarf, no i kusza z beltami, a no i ile uhów powinienem wziasc na powiedzmy 30minut hunciku
z góry dzieki za pomoc, i prosze o nie usówanie tematu bo szukałem o hero cave i nic nie znalazlem...
No wiec na powierzchni masz spawn ~5 hunterow i masy WW
Dalej masz 3 wild wariory w malym pomieszczeniu.
Jeszcze nizej i wpadasz w srodek pomiedzy 3 DS
Dalej masz spawn kilku/klku nastu DS, 2-3 hunterow, kilku WW, 1 priesstes 1 beholdera na odcinku ~3-4 ekranow
Jesli jeszcze cie nie zniechecilem to nizej masz 1 monka a ciut dalej 7 DS i 2 WW.
Nizej sa 3 smoki a pod nimi pierwszy Hero.
... dlugi sposob powiedzenia ze nie masz szans :)
ej a gdybym tylko po powierzchni se troche pochodzil ? ile by mi średnio zabierał hunter swoimi strzałami ?
Duzo nieradze idz sobie do cyclopolis na cyclopy lub do kazz na guardy lvl podbij i idz na hunta na hero z blokerem
ej a gdybym tylko po powierzchni se troche pochodzil ? ile by mi średnio zabierał hunter swoimi strzałami ?
Jesli trafilbys na pelen spawn to watpie czy udaloby Ci sie zabic choc jednego huntera. One potrafia bardzo szybko wskaza Ci droge na tamten swiat.
Najlepszym sposobe jest gfb lub niewidzialnosc, mozna tez probowac sie uhowac lecz strata bp uhow nie zacheca nas do tego sposobu.
EXP na Hunterach to jest wogule jakieś nieporozumienie... Wali tak, że łeb odpada, UHY zmarnujesz a dostaniesz 150 EXP... Niby to nie tak mało jak na ten level, ale na Dwarf Guardach dostaniesz 185 exp, a jak będziesz uwarzał to jednego UHA nie zmarnujesz. Jedyny plus Huntera jest taki, że szybko zdycha..
P.S.
Ja osobiście do 25 lvla (Paladynem) chodziłem do Amazon Camp ze spearami - Jednoczesne expienie i trenowanie skilla, małe niebezpieczeństwo zgonu, jak masz szczęście to i loot fajny (Ja znalazłem 4 Plate Armory, 4 Double Axe, Small Ruby, Duuużo Protection Amuletów i Crystal Necklaców, a z Wiedźm Silver Dagger i... ciasteczka ^^)
Pozdrawiam.
EXP na Hunterach to jest wogule jakieś nieporozumienie... Wali tak, że łeb odpada, UHY zmarnujesz a dostaniesz 150 EXP... Niby to nie tak mało jak na ten level, ale na Dwarf Guardach dostaniesz 185 exp, a jak będziesz uwarzał to jednego UHA nie zmarnujesz. Jedyny plus Huntera jest taki, że szybko zdycha..
P.S.
Ja osobiście do 25 lvla (Paladynem) chodziłem do Amazon Camp ze spearami - Jednoczesne expienie i trenowanie skilla, małe niebezpieczeństwo zgonu, jak masz szczęście to i loot fajny (Ja znalazłem 4 Plate Armory, 4 Double Axe, Small Ruby, Duuużo Protection Amuletów i Crystal Necklaców, a z Wiedźm Silver Dagger i... ciasteczka ^^)
Pozdrawiam.
tiaaaaaa, farciuch :D amazon camp spoko jest ale czeto w nim masa ludzi jest i zabija sie 1 amazonke na 5 minut, ale jak nie ma nikogo to exp ladnie leci ^^
pozdro 600
tiaaaaaa, farciuch :D amazon camp spoko jest ale czeto w nim masa ludzi jest i zabija sie 1 amazonke na 5 minut, ale jak nie ma nikogo to exp ladnie leci ^^
pozdro 600 Nie wspomne już o lurerach co często smoki , gs i zerki lurują do campa :|
Mam pytanko.
Chce isc dwoch 25 masterow z 32 elite.
Kazdy z sorcow ma po 2bp sd, bag gfb bp uh i 40 mana fluidow
Daloby sie rozlozyc z 4 archerami??
Czy same archery szybko kosza hero?? Z czego go bic.
I najwazniejsze pytanie.
Jak sa smoki, czy sa odrazu po zejsciu i czy sa na linii prostej czy na ukos. Czy mozna lurowac pojedynczo??
Smoki mozna pojedynczo, chyba ze ktos je zlurowal. Co do Hero to archerow nie polecam... Hunter ROX ! Same archery beda zabijac Hero straszna ilosc czasu. Jak juz koniecznie chcecie uzywac runow to powiedzmy... Explos.
Beda Eksplo.
Ktos mi kiedys mowil ze da sie ominac dragony...
czy to prawda??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.