Pokaż pełną wersje : Kiedy kupić pacca??!!
Wawciooo
20-10-2007, 23:33
Mam Paladyna 27 lvl skile 63/42 i 6 mlvl i przymierzam sie do kupna mojego 2 pacca (wczesniej grałem na innym serwerze i druidem) i czy to jest dobry okres zeby go kupić?? Prosze o wszystkie porady i sugestie.:]
Pozdro Wawciooo:D
Fredrius
20-10-2007, 23:37
Mysle ze juz w sam raz. Masz 63 dista, wiec teraz mozesz juz tylko expic. A najlepiej expi sie z paccem, wiec kupuj go najszybciej jak sie da. Skille bede ladnie wpadac podczas expa.
Pozdrawiam.
EdwardMatiz
20-10-2007, 23:40
Zapytaj Goździkowej!!one111one!
A tak serio już możesz ale lepiej wbiłbym lepszy magic ja na 27 mam 10 i to słaby jest, pacca kupiłem na knighta już dawno na 20lvl. Tera kupuje już 3 i jestem zadowolony. Ale porada dobij sobie na faccu 65-70 dist 30lvl i 10-11mlvl na hmmkach i już na hydry będziesz mógł isc z teamem albo demonki ;)
Articuno
20-10-2007, 23:41
Mam Paladyna 27 lvl skile 63/42 i 6 mlvl i przymierzam sie do kupna mojego 2 pacca (wczesniej grałem na innym serwerze i druidem) i czy to jest dobry okres zeby go kupić?? Prosze o wszystkie porady i sugestie.:]
Pozdro Wawciooo:D
Okres jest zawsze dobry, 90 dni(chyba, że kupujesz na więcej) to długi czas, więc nawet z cienkimi skillami nic by się nie stało jakbyś stracił te 5 dni.
Zawsze jest dobry czas na kupno PACC ;) Z jakiegokolwiek punktu na to nie spojrzysz, zawsze premium się przydaje.
Radzę wbić lepsze skille, i będzie to idealny (?) moment, aby kupić pacca. Moim zdaniem 25-30lvl to najlepszy moment, aby kupić pacca... ;)
Zawsze jest dobry czas na kupno PACC ;) Z jakiegokolwiek punktu na to nie spojrzysz, zawsze premium się przydaje.
Racja :P
Dobij 70/70 kup pacca i idz na sibangi,kongry jak zobaczysz merklina to na takim lvl spieprzaj
Moj brat przez 5 dni uzbierał 100 ape furków xD
i sprzedał je chyba za 50k
Kupuj Pacc odrazu nie patrz na lev na skill tylko pacc kupuj ,osobiście kupuje pacc od 1 leva i jestem zadowolony =]
wrogonastawiony
21-10-2007, 14:48
Jak to mowia level szczescia nie daje ;P Nie kieruj sie tym ile leveli wbijesz i gdzie bedziesz mogl expic, kup pacc zeby sie dobrze bawic. Ja pierwszego apcca kupilem odrazu na pierwszego chara, przez 90 dni moze wbilem z 10 leveli, troche skilli, wlasciwie teraz tyle moge zrobic w 4-5 dni wiec mozna powiedziec ze strata pacca - tylko ze ja sie wtedy ZAJEBISCIE bawiłem i jestem w wpelni zadowolony ;p
Sam sobie odpowiedz na to pytanie... PACC przydaje się w każdym momencie gry, lecz jeżeli czujesz że możesz spokojnie grać jeszcze bez PACCa to graj. Ja kupiłem swojego 1 PACCa na 38lvlu i ciesze się że nie kupiłem go wcześniej bo uważam że mogłem grać spokojnie bez niego i zaoszczędziłem 90zł :).
Vasudanin
21-10-2007, 20:36
wiesz co wogule pacca nie kupuj a te 90 zl. se wydaj na jakies slodycze ew. jakas gre lub po prostu zachowaj bo kiedys zobaczysz cos co bardzo by ci sie przydalo za 90 zl. a ty nie masz tyle kasy bo wydales na jakas denna gre i sie pukasz w leb po jakiego ch**a wydawales tyle kasy
@up
masz racje tibia niszczy wszystko;/ teraz dopiero odżywam i jest o wuiele lepiej niz jak gralem w tibie
NIE KUPUJ PACC !!!
Paciorek_ms
21-10-2007, 21:17
@up
masz racje tibia niszczy wszystko;/ teraz dopiero odżywam i jest o wuiele lepiej niz jak gralem w tibie
NIE KUPUJ PACC !!!
Czy nie sądzisz, że to jest jego własna decyzja? Jedni wydają kasę na line do wspinaczki i inne takie gadżety bo sprawia im to przyjemność, a ja i twórca tematu np. lubimy sobie pograć na komputerze i chcemy w to zapakować trochę kasy, aby grało się nam przyjemniej.
Co do twoich ostrzeżeń to warto dodać, że wszystko w jakimś stopniu uzależnia i wszystkiego musimy używać pod nadzorem własnego zdrowego rozsądku.
Co do tematu. Kupuj, nie ma się co zastanawiać. Jesteś w świetnej sytuacji.
nasza odpowiedz - nigdy :P.
To chyba Twoja odpowiedź. :p
moim zdaniem faccland jest naprawde wystarczajaca ciekawy zeby na nim pozostac do konca tibijskich dni.
No, zależy dla kogo faccland jest wystarczający :P. PACC umożliwia naprawdę dużo nowych możliwości, no ale nie oszukujmy się - jest drogi, w trzy miesiące wydać 90zł na grę, to dosyć sporo... :confused:
Paciorek_ms
22-10-2007, 16:25
@up
ale skoro sie pyta to mu odpowiadamy ;). nasza odpowiedz - nigdy :P. moim zdaniem faccland jest naprawde wystarczajaca ciekawy zeby na nim pozostac do konca tibijskich dni.
Ad. 1 Nie - to twoja odpowiedź.
Ad. 2 Tak, ale tereny dla FACC'ów są także przeludnione i nudne. Jeśli chcesz naprawdę czerpać przyjemność z gry to bez PACC się nie obędzie.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.