Pokaż pełną wersje : 4x Kina i Pot Power, Thoria itd. PART II
Etan Marth
21-10-2007, 03:35
Znow wybralismy sie na pk xD Tym razem loot dopisal, wiecej fragow, bez openki, ale za to lepsze ofiary xD Niestety czasem nic sie nie dzieje i trzeba przewijac ;d na samym koncu pada XXed, pozniej idziemy do laczonego pokoju i tam czekamy, jesli ktos chce zobaczyc jakim frajerem jest jakis tam h-lvl, to prosze ogladnac do konca xD
Link:
http://rapidshare.com/files/64018826/yo.rec
Od wyjscia z crusa do 63 minuty przewijac
p.s. jesli ktos ma limity na rapida, moze sie zglosic do mnie na prv, a dam linka na sppedy ;d
p.s.2 kiedy na koncu otwieramy pallowi i przychodzi ten h-lvl, to Navk mowi na ts'ie "o, podpucha"
Link do tematu z I czescia:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=151337
OOooo prosze szalejecie!!!11. Wszystko ładnie pięknie tylko szkoda tego rs'a :( a waszym x rayu nawet nie bede wspominal xd a końcówka mnie powalila z tym 120 ek Dx gratz pk !
Fallathanu
21-10-2007, 17:02
Roxando.. nie ma to jak zrobic high lv nooba w chuja :D
No i gratz loota, Mietek ownz ! ;D
Filmik fajny, loot też spoko ; d.
Rehost jakby ktoś chciał;
http://www.chomikuj.pl/Rybzor/Tibicam_files/086yo.rec
Etan Marth
21-10-2007, 17:55
no szkoda że taki długi, ale akcje jeszcze lepsze niż poprzednio, trochę pek'er dał ciała na początku z tym 42 Palek. Ogólnie ładnie trapujecie i walicie poty, gz.
ps. kto był commanderem na TS/vent? Bo widać że ładnie ogarniał.. XD
edit: lubie PK knightami/palkami, taki film to RARE xD
Reynald~~ byl komandierem xd, Navk czasem wrzucal cosik od siebie, ja (sutorkin) i Pek'er nie mamy mikro xD
Bialason
21-10-2007, 18:05
Hahahahaha
na koncu najwieksza faza
w h*ja typa zrobiliście
ciekawe kiedy noby wyjdą XD
hah,nice =]
na końcu ładnie ich załatwiliście, elegancko na kluczyk =p
gz !
Fajnie że pojawiła się druga część : ]
Kolesie prawie(?) nie wyrabiali się manasować na utamce, ładnie leciały poty, loot też niczego sobie, a na koniec jeszcze rarytasik pt.
"Zapuszkowany Durak".
Czekam na Part III : ]
ps. niezłe te combo HMM, czasem szło równo jak z bota xD
ps. niezłe te combo HMM, czasem szło równo jak z bota xD
Bo to był bot.
/Topic : Film może być, ale Wy gó**o tymi potami praktycznie zrobiliście a sami sie nimi blokaliście.
film fajny, ale mozna by go ulepszyc w taki sposob by poszukac ofiar na tibia.com czyli poszukac aktywnej osoby z interesujacym was levelem, co skroci czas poszukiwan i zrobi film ciekawszym !!!! 8o jaa..
mam nadzieje ze bedzie wiecej czesci
Etan Marth
22-10-2007, 00:19
"Bo to był bot.
/Topic : Film może być, ale Wy gó**o tymi potami praktycznie zrobiliście a sami sie nimi blokaliście."
Bot byl tylko dla x-raya, combo z ts'a ;)
film fajny, ale mozna by go ulepszyc w taki sposob by poszukac ofiar na tibia.com czyli poszukac aktywnej osoby z interesujacym was levelem, co skroci czas poszukiwan i zrobi film ciekawszym !!!! jaa..
mam nadzieje ze bedzie wiecej czesci
Moze tego nie widac, bo moze to bylo mowione na ts'ie, ale wlasnie w ten sposob tez szukalismy ofiar, n.p. pada tak 35 knight z rs'em
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.