Pokaż pełną wersje : Hunt na Becholderach 17lvl sorkiem
Roty i Carriony to dla mojego sorka małe źródło kaski.......zbieram na wand of dragonbreath i p.legi oraz na d.shielda
Becholdery mają więcej gp.Mam pytanie jak efektownie je huncić.Mogę robić Fire Fieldy i Fireballe acha i mam 13mlvl.
P.S Podajcie miejsca z pojedyńczym rewspem i masowym rewspem becho
Fredrius
21-10-2007, 11:40
Roty i carriony to dobry exp dla sorka na twoim levelu.
Mam pytanie jak efektownie je huncić
Pomylily Ci sie slowa. Efektownie expic, to np. expic na demonach z ue. Natomiast EFEKTYWNIE to expic tak zeby bylo szybko i bez waste.
Pozdrawiam.
gavreonien
21-10-2007, 11:52
Roty to małe źródło kasy? żartujesz chyba...
Paladin'Popek
21-10-2007, 14:35
roty daja duzo kasy ale jesli bardzo ci zalezy pojedynczy resp beho jest po drodze do kazoo i wrazie problemow poprostu schodzisz w dol
domek bk tam sa 3 respy beho pojedynczo, fibula -3 ale tam mozna lurowac dsi jakos cie tam nie widze zebys expil :PP
ale i tak ci sie nie oplaca chodzic na beho one duzo bija i mane zzeraja na serio lepiej ci bedzie na rotach.
Paciorek_ms
21-10-2007, 15:27
Roty i Carriony to dla mojego sorka małe źródło kaski.......zbieram na wand of dragonbreath i p.legi oraz na d.shielda
Becholdery mają więcej gp.Mam pytanie jak efektownie je huncić.Mogę robić Fire Fieldy i Fireballe acha i mam 13mlvl.
Myślę, że Rotwormy to najlepsze źródło kasy i doświadczenia dla Ciebie.
Rotwormy dają mało kasy? Tylko Ci się wydaje. Po prostu otwieraj wszystkie ciała B)
Mac Artur
21-10-2007, 19:56
Zanim zabijesz takiego beholdera co wypadnie z niego ~30gp~ to w tym samym czasie zabijesz z 7 rotow z ktorych wypadnie o wiele więcej kasy.
A btw to szlak mnie trafia jak patrze na te tematy z beholderami....
Falcon Wings
21-10-2007, 21:40
Fajnie. Mamy Ci juz teraz bic brawa czy poczekac az bedzie wiecej ludzi ?
Fajnie ze beholdery maja wiecej gp. A ja mam wiecej gp niz beholder. Najlepiej huncic beholdera z bronia lub runami, nigdy nie idz na beholdera bez broni.Ciesze sie i jestem z Ciebie dumny ze mozesz robic ff i fb.I gz 13 mlvlu.
Tibia.pl > Mapka Respawnu
Mozesz mi powiedziec po cholere zalozyles ten temat ?
@down
Po pierwsze, nie smialem sie z niego.
Po drugie, nie jestem bohaterem, Wujciu Lukostrzelaczu.
po trzecie, on nie jest noobem tylko najprawdopodobniej newbie, lub tez zwyklym playerem ktory jeszcze nigdy nie byl na beho.
@ up
Po co sie sadzisz do noobka nie wie to pyta i nie musisz sie smiac z tego ze myslal ze beho to lepsza kasa niz roty bohaterze z non pvp.. jest takie ladne okreslenie po angielsku na takich jak ty - smarta$$. Pozdrawiam ;]
@ topic
Siedz na rotach bo tam kasy wiecej niz na beho a nic nie zwastujesz ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.