Pokaż pełną wersje : Solo Demon by 57 RP
Wiec jak w temacie, oto link:
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32720
PS: Ale sie leczyl (jak obliczylem to 5k w sumie) X(
:cup::cup::cup:
BafiAndDracon
21-10-2007, 12:43
nic nadzwyczajnego
@down
nie, zrobiłem ci zdjęcie jak spałeś...
Vlad Dracula
21-10-2007, 12:45
@up
to w awatarze to ty?
11:30 You lose 418 hitpoints due to an attack by a demon.
11:30 Daluqen [57]: Exura
11:30 Using one of 34 spell runes...
Brawo!!
HEHEHEHEHEHEHE
@up
to w awatarze to ty?(ironia)
@Topic
Gz.
@up Potrafisz czytac? Hotkeye mi sie pomylily, tzn ktos mi Vite na Exure zmienil... X(
Tentotrix
21-10-2007, 14:50
13:38 Daluqen [57]: Utani Hur ""Lapy Lapy Cztery Lapy, a Na Lapach Dwarf Garbaty, Kto dogoni Mnie Kto Dogoni Mnie Moze Drag Moze Lag aTy Huju Nie (geniusz !)
i ARBLEST BEZ AOLA hahahahhaha film pokazuje jakie nooby moge solowac demona...dobrze ze juz w to gowno nie gram :)
Kup.Se.Musk
21-10-2007, 15:01
@UP
Może tak wierzył w siebie, że pokona demona i nie wziął AOLa? Ekhm...?
A ty myslisz cos czasem? Widziales tego rp moze na gorze ? :baby:
Ktoś tam napisał nic nazwyczajnego...
Jak taki kozak to sam sobie Demca zsoluj -.- ,ale to nie było takie solo do końca bo właziłeś na górę :p
Dzisiaj 71 ek na combo się złożyłem ,nawet nie zauważyłem jak padłem : |
Troche sie balem tak ciagle biegac i sie manasowac sam widziales jak nie raz beama dostalem albo 3x z lapy pod rzad i troszke lagi mialem, w koncu to Neo od TP! 8o
Tentotrix
22-10-2007, 11:07
@up
noob zawsze sie tlumaczy .."no bo lagi mialem" "a hity takie DÓRZE!" >.<to kurwa idz exp na ratach a nie bierz sie za demony.Jak dla mnie to jestes noobem.
Vlad Dracula
22-10-2007, 15:49
@up
to w awatarze to ty?(ironia)
Tak,piękny jestem co?
kurwa, sracie o tego albaresta czy jak sie to chujstwo pisze , nie wiem czy wy oka nie macie czy co. Stoi obok niego kolega ( od ktorego zapewne pozyczyl tego alba) a nawet jesli nie pozyczyl to kolega go pozbiera jesli by padl
16:03 Daluqen [57]: jak cos bp wazy 700 ;]
hehehehehehe -.-, wiec wy*******ac nooby
@up
Dobrze powiedziane :D
Tentotrix
22-10-2007, 19:47
kurwa, sracie o tego albaresta czy jak sie to chujstwo pisze , nie wiem czy wy oka nie macie czy co. Stoi obok niego kolega ( od ktorego zapewne pozyczyl tego alba) a nawet jesli nie pozyczyl to kolega go pozbiera jesli by padl
16:03 Daluqen [57]: jak cos bp wazy 700 ;]
hehehehehehe -.-, wiec wy*******ac nooby
nooby to ty :*
Odzywasz sie a pewnie twoje najlepsze solo to dragon na bp uh.. :baby: Robisz z tego offtopic.. Za duzo juz o sobie opowiedziales.. :baby:
13:38 Daluqen [57]: Utani Hur ""Lapy Lapy Cztery Lapy, a Na Lapach Dwarf Garbaty, Kto dogoni Mnie Kto Dogoni Mnie Moze Drag Moze Lag aTy Huju Nie (geniusz !)
i ARBLEST BEZ AOLA hahahahhaha film pokazuje jakie nooby moge solowac demona...dobrze ze juz w to gowno nie gram :)
Czasem myśle, że tacy urzytkownicy powinni mieć nick ,,Kup.se.musk" ..(ofc bez obrazy dla Kup.Se.Muska xD) pozdr.
@temat
gz
P.S. Tak w avatarze to ja. -.- rozwiałem troche wątpliwości ? :)
Tentotrix
22-10-2007, 23:47
Czasem myśle, że tacy urzytkownicy powinni mieć nick ,,Kup.se.musk" ..(ofc bez obrazy dla Kup.Se.Muska xD) pozdr.
:)
"URZYTKOWNICY" PRZEZ "RZ" hahhahahahhahahahaajahahahha wybacz ale mnie tak rosmieszyles ze akutalnie chyba nie jestem wstanie nic na to odpowiedziec...hahahhahahah czlowieku proponuje wreszcie skonczyc 1 klase podstawowki a potem sie zabrac za tibie."pozdro"? lol? wy*******aj ****u ;]
film pokazuje jakie nooby moge solowac demona...
Zgadzam się.
Wcale żadne lagi tylko po prostu zrobiłeś to jak noob, a jak oglądałem ten filmik było mi żal Ciebie. Mogłeś po prostu dać utani hur i biegać po pomieszczeniu, a nie jak jakiś debil ciągle wychodził...
Może następnym razem będzie lepiej.
"URZYTKOWNICY" PRZEZ "RZ" hahhahahahhahahahaajahahahha wybacz ale mnie tak rosmieszyles ze akutalnie chyba nie jestem wstanie nic na to odpowiedziec...hahahhahahah czlowieku proponuje wreszcie skonczyc 1 klase podstawowki a potem sie zabrac za tibie."pozdro"? lol? wy*******aj ****u ;]
ty za to jesteś pro z polskiego, weź wyjdź.
Tak,piękny jestem co?
Noo, podobasz mi się ;).
gg plx? (ironia)
Heartagramek
23-10-2007, 17:30
Nie tak do końca solo bo Ci kumpel wybijał elementale :P Ale i tak gratz ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.