PDA

Pokaż pełną wersje : Hewston! We get at problem!

>>>Mazix<<<
21-10-2007, 12:59
Mam problem. Nie grałem w tibię od kilku tygodni i wlogowuje się, patrze a tu lagi, że pisać nie można. Zmieniam DriectX na 5, liczbę fpsów na 20, ale wciąż to samo. I tutaj odkryłem dziwną rzecz. Mianowicie lagi te występuja tylko na Amerykańskich servach. Na Niemieckich all ok. Czy ma ktoś z was taki sam problem?

Marcin24
21-10-2007, 13:01
Połowa polskich graczy ma taki problem...

Maggic
21-10-2007, 13:07
Houston, we have a problem *

Emcess
21-10-2007, 13:15
Hewston, rofl.
Raczej Houston.
topic@
A kto Ci każe grać na amerykańskim? One są bardziej przeznaczone dla samych amerykanów jak i dla różnych brazylijczyków itd.
Pozatym na amerykańskich serverach wszyscy teraz mają lagi. Niby sytuacja była poprawiona, ale dalej lagi są..

Hellraiser
21-10-2007, 13:42
Tak naprawdę Lovell powiedział: "Houston, we've had a problem." a główny zarządca naziemny powiedział czy możesz powtórzyć i dopiero wtedy Lovell powiedział "Houston we have a problem"

Dziękuję.

Btw, Amerykańskie serwery nie dla Europejczyków.

Misiocyt
21-10-2007, 14:04
(...) Btw, Amerykańskie serwery nie dla Europejczyków.

Taki offtopic:

A czemuż to nie? 8o

Ja gram na Calmerze, 0 lagów i wszystko idzie bardzo dobrze. ;)

>>>Mazix<<<
21-10-2007, 16:02
Tak naprawdę Lovell powiedział: "Houston, we've had a problem." a główny zarządca naziemny powiedział czy możesz powtórzyć i dopiero wtedy Lovell powiedział "Houston we have a problem"

Dziękuję.

Btw, Amerykańskie serwery nie dla Europejczyków.
Dont eat me :(
Omfg w takim razie zpolszcze tytuł.
Wyobraź sobie ze wracasz do tibi po kilku tygodniach i wszyscy kumple grają na danerze. Co robisz?

Maggic
21-10-2007, 16:14
Wyobraź sobie ze wracasz do tibi po kilku tygodniach i wszyscy kumple grają na danerze. Co robisz?

Bije matkę krzesłem.

Hellraiser
21-10-2007, 16:14

Nie zjem Cię, nie zjem :P

Więć pierw szukam na forach nie zależnych, czy na google czy nawet tutaj coś bliskiego twemu zagadanieniu, może pomoże.

Ja mam taka jedną, PaNEL STEROWANIA - KLAWIATURA - I tam przesuń pierwszy wskażnik na prawo do samego końca, to taka techniczan rada wiąże się z pingiem etc.

@Maggic.

Chelsea FTW! :D