Pokaż pełną wersje : GM Zabójca?
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 13:46
Witam! Dziś jest niedziela, expiłem sobie z rana i tak przed pójściem postanowiłem że sobie włącze bota na rotach za Venore w pobliżu Fortecy Elfów. Wiem, bot nie legalny ale cóż. Po powrocie ku mojemu zdziwieniu widze że na stronie że zabił mnie beho. I tu moje pytanie, jak to możliwe. Nie da się zlurować w to miejsce beho. To jest nie możliwe. Hacknięty na pewno też nie jestem, i zadnego keylogera niemam. Jedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to że GM mnie uwalił, przenosząc mnie na jakis resp. Ale czy to możliwe?
Marcin24
21-10-2007, 13:47
Gm mógł cię własnoręcznie zabić.
Jedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to że GM mnie uwalił, przenosząc mnie na jakis resp.Zaraz, to ty byłeś w tym samym miejscu, czy gdzie indziej, bo ja już nie rozumiem.
Bardzo możliwe, że GM to zrobił, tylko nie chciał cię samemu zabić, by potem nie miał problemów.
Zeczywiscie podejzane. Zeby cię beho zabił musieli by cie wyciągnąć z dziury, wciągnąć na schody(nierealne), zrzucić cię ze schodów(nierealne) i ostatecznie zlurować beho z pojedynczego respa który się tam znajduje. Nie mam pojęcia co to mogło być
ale żeczywiście:
Zdzichu Szprycha
Oct 21 2007, 10:54:13 CEST Died at Level 25 by a beholder8o8o8o8o8o8o8o8o
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 14:01
Zeczywiscie podejzane. Zeby cię beho zabił musieli by cie wyciągnąć z dziury, wciągnąć na schody(nierealne), zrzucić cię ze schodów(nierealne) i ostatecznie zlurować beho z pojedynczego respa który się tam znajduje. Nie mam pojęcia co to mogło być
ale żeczywiście:
Zdzichu Szprycha
Oct 21 2007, 10:54:13 CEST Died at Level 25 by a beholder8o8o8o8o8o8o8o8o
Właśnie to nie realne
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 14:04
Gm mógł cię własnoręcznie zabić.
Zaraz, to ty byłeś w tym samym miejscu, czy gdzie indziej, bo ja już nie rozumiem.
Bardzo możliwe, że GM to zrobił, tylko nie chciał cię samemu zabić, by potem nie miał problemów.
Normalnie wracam patrze na tibie i jest taka jak po wlaczeniu czyli zadnego okna postaci, patrze na stronke i widze deda
Royal_Legenda
21-10-2007, 14:09
lol GM by Cie nie zabil ale dal by bana!
watpie w to zeby zlurowal potwora
a po pierwsze niema takiej obcji jak przenoszenie respa!
Legenda _/:evul:
Może GM summonował beholdera i cie zabił ale to by chyba pisałao, że zabił cię beholder summonowany przez tego tamtego GM-a.
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 14:17
To jest świat non-pvp
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 14:18
lol GM by Cie nie zabil ale dal by bana!
watpie w to zeby zlurowal potwora
a po pierwsze niema takiej obcji jak przenoszenie respa!
Legenda _/:evul:
Nie chodzi mi o przenoszenie respa tylko że GM mnie przeniusł na resp Beho
@Royal-Legenda
A to pisało na hunted.pl:
Kilka dni temu Galane odwiedził GM. GM Tiergan zaraz po pojawieniu sie na serwerze, zabrał się za wykrywanie, poszukiwanie “niegrzecznych” graczy. Zaledwie już po kilku sekundach znalazł pierwszego, “grzesznego” gracza. Jednak nim zdążył go zbanować, “biedny “oszust z brutalną furią został zaatakowany przez dzikie zwierzęta, które pozostawiły po nim tyko jego doczesności. Chwile po całym zdarzeniu, GM Tiergan ogłosił taką oto wiadomość:“GM Tiergan on Galana: Kto chce trochę złota, mana fluid’ów, Uh i Mystic Blade? Rozejrzyjcie się po Port Hope, a może natraficie na coś! Dobra wiadomość dla biednych ludzi“. Jak widać i GM czasem może okazać się człowiekiem :), a dodatkowo może wykazać się też swym poczuciem humoru oraz “własną” pomysłowością na “questa”.
--------------------------
Może ktoś summonował beholdera i cie zabił ale to by chyba pisałao, że zabił cię beholder summonowany przez tego
tamtego.
Jeśli guardia to świat pvp to ja jestem Zidane. I odkąd to można summnować beholdera:D
Duke Dran
21-10-2007, 14:24
GM'y nie są od lurowania ani od zabijania graczy... skoro widział, że lecisz na bocie to odrazu dałby bana, a nie bawił się w jakieś zabijanie. Wparowało paru gości i zaparcelowali Ci drogę poczym popchneli na resp beho i padłeś, oto moja na 60% dobra teza.
Boże jak nie idzie jak idzie... poszukaj na tibicam filmy Wojtasa z candi i zobaczysz jak sie na beho noobki wypycha ... i pewnie używasz tibiaauto? tam jest keylogger na 100% :)
Royal_Legenda
21-10-2007, 14:47
Yamaroo@
to sie zryłem : P nie wiedziałem ze to na Hunted.pl pisało uuu ...
ale to mało prawdopodobne
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 15:00
GM'y nie są od lurowania ani od zabijania graczy... skoro widział, że lecisz na bocie to odrazu dałby bana, a nie bawił się w jakieś zabijanie. Wparowało paru gości i zaparcelowali Ci drogę poczym popchneli na resp beho i padłeś, oto moja na 60% dobra teza.
Koleś, jeśli da się wepchnąć kogoś na schody to po venore powinny DL'e latać
Duke Dran
21-10-2007, 18:02
Koleś, jeśli da się wepchnąć kogoś na schody to po venore powinny DL'e latać
W Tibię nie gram, nie znam mapek i miejscówek z potworkami. Nie miałem pojęcia, że tam są jakieś schody ale to nie zmienia faktu, że to nie jest wina GM'a : ).
michalll
21-10-2007, 18:09
Był niedawno film na forum jak koleś ropał botterów z rotów, przesunął go do tej trawy którą ścina się maczetą, poczekał aż trawa odrośnie żeby botter nie mógł się ruszyć, po czym lurował z pobliskiej dziury beholdera :o
Metal'Hard'Rocker
21-10-2007, 18:11
Tak to jest jak się bota używa! Dobrze Ci tak!
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 18:30
Był niedawno film na forum jak koleś ropał botterów z rotów, przesunął go do tej trawy którą ścina się maczetą, poczekał aż trawa odrośnie żeby botter nie mógł się ruszyć, po czym lurował z pobliskiej dziury beholdera :o
Koleś jak taki mądry jesteś to podaj link do filmiku. Bo jak ja mówie że beho jest daleko za schodami, na którego go nie wciągniemy to ty nadal nawijasz o lurowaniu beho
GM NIE MA MOŻLIWOŚĆI atakowania czegokolwiek.
Ale wy jesteście nierozumni;/
Mój kumpel sobie "bottował" na rotach kolo elf forest a beho respi się jakieś 30sqm za mostem albo i dalej. Więc jak można beho zlurować tak żeby go zaatakował?? A na elf forest niebiegają beholdery więc niepierdzielcie. A GM mogl zlurować albo teleportować gracza w inne miejsce??
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 18:53
GM NIE MA MOŻLIWOŚĆI atakowania czegokolwiek.
Może i nie, ale może mnie przenieść gdzie mu się zachce.
PS. A znasz inne wytłumaczenie, bo zlurowanie jest nie możliwe
Tibia6669
21-10-2007, 19:10
a może bot ci się popsuł i gdzie cie zaprowadził?? ;D
michalll
21-10-2007, 19:13
Oto filmik :o
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32164
Jeżeli teraz tam są schody, to nie mam pojęcia jak to się stało. Następnym razem nie botuj, to nie zginiesz w jakiś paranormalny sposób :o
Gdyby to byl Gm to zabil by cie i zbanowal. Był juz taki przypadek Gm zabil bootera ale odrazu go tez zbanowal można o tym rzeczytać na hunted.pl
Mac Artur
21-10-2007, 19:50
Dobrze Ci tak... następnym razem nie botuj.
Boty to ZŁO!
No nie wiadomo jak to sie mogło stać jak byś siedział przy nim to byś widział jak to się stało następnym razem tak nie rób, myślę że GM by cię zbanował zaraz po tym tak ja pisze Ajek, a jak nie GM to kto?? ;\ dziwna sprawa
Avallach
21-10-2007, 19:51
Nie rozpisujecie sie w tym temacie, moze to zjawisko paranormalne albo twoja glupota nie zna granic, a zreszta Masz co ci sie nalezalo ;]
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 20:01
Oto filmik :o
http://www.tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32164
Jeżeli teraz tam są schody, to nie mam pojęcia jak to się stało. Następnym razem nie botuj, to nie zginiesz w jakiś paranormalny sposób :o
Koleś zapodałeś filmik jak zabijają botera przy użyciu beho, tylko chyba nie wiesz o jakie roty chodzi. Wiesz gdzie jest forteca elfów? Po drodze do niej(bardzo blisko niej) jest dziura z rotami. Od tego beho na filmiku dzieli mię mostek na który wchodzi się schodami a potem się schodami schodzi. Jeśli ktoś jest wstanie kogoś wepchnąć na poziom wyższy poprzez schody to daje 100000$
KrEmAs KAc
21-10-2007, 20:16
Tak to jest jak się używa cudzych botów zamiast swojego mega funkcyjnego bocika :D
Gdybyś nie używał bota byś wiedział co się stało :baby:
Duch Guardi
21-10-2007, 20:43
hmm.. widzę że jesteś z guardii :D a właśnie siedzę przy rotach w veno i pcham botów na beho <gdzie i jak tego ci nie powiem ale będziesz z pewnością następną ofiarą B) >
edit:
19:30 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Tosseman. She was killed by a beholder.
.Matrik.
21-10-2007, 20:55
Gość mógł paść na beho i założyć temat na forum dla afery, ale...
michalll
21-10-2007, 21:24
Koleś zapodałeś filmik jak zabijają botera przy użyciu beho, tylko chyba nie wiesz o jakie roty chodzi. Wiesz gdzie jest forteca elfów? Po drodze do niej(bardzo blisko niej) jest dziura z rotami. Od tego beho na filmiku dzieli mię mostek na który wchodzi się schodami a potem się schodami schodzi. Jeśli ktoś jest wstanie kogoś wepchnąć na poziom wyższy poprzez schody to daje 100000$
Może i dzieli mostek, ale przez bagno też się da strzelać.
Zdzichu_Szprycha
21-10-2007, 21:39
hmm.. widzę że jesteś z guardii :D a właśnie siedzę przy rotach w veno i pcham botów na beho <gdzie i jak tego ci nie powiem ale będziesz z pewnością następną ofiarą B) >
edit:
19:30 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Lord Tosseman. She was killed by a beholder.
Następny to będziesz ty jak się na pvp przeniesiesz
najpierw Ty przenieś się na pvp i pokaż co potrafisz a nie owijasz w bawełne.
duch guardi robi bardzo dobrze =]
Ja co do botów to light hacka tylko używam :o
Edit @ trzeba było włączyć tibicams na czas botowania i potem byś sobie na filmie zobaczył -.-
ja jescze pod 7.92 jak na botach jechałem to tak robiłem i jeden koleś na mnie potworki zlurował to wiedziałem kto i padł =p
Sir_Randy_Orton
21-10-2007, 22:14
Gdzis juz widzialem filmik jak przy pomocy potow koles ''lurowal'' bottera na beho.. To poprostu madry czlowiek ktory tepi boterow. TO NIE GM.
BTW
Dlaczego niedaje sie banow na forum za przyznawanie sie do botterstwa?
@EDIT
Koles lurowal Bottera przed mostem, poczym poszedl zlurowac Beho ktory sobie do niego strzelal. To badzo proste i dziala xD
Falcon Wings
21-10-2007, 22:21
A ja wczoraj bylem na dragach, i wyszedlem z takiej dziury i tam stal GM i powiedzial baj baj panie Krzysztofie i mnie ubil !!1
A potem sie obudzilem, caly spocony, bo mialem koszmar ze bylem tym noobem co zalozyl ten temat :baby:
Zainwestuj w NG/BlackD
;]
Zdziwił byś się, ile "bezpiecznych" miejsc do botowania, da sie zamienić w cmentarzysko botów(tymbardziej t.a)
Zdzichu_Szprycha
22-10-2007, 01:13
2-3 razy sobie zabotowałem i już afera. Miałem 17% do lvl i myślałem że jak wrocę to już będzie, tak to zawsze sam expie
EDIT:
OK! Temat już do zamknięcia
_KaRiZmO_
22-10-2007, 07:57
Ludzie.... czy naprawdę tak trudno jest kogoś ztrapować?:o Wystarczą "poty" ;) Nie wierzysz to wejdź na tibicams i poszukaj filmików gracza o nicku Wojtas The Smieciarz. On się zajmuje głównie boterami na Candii.
Avallach
22-10-2007, 08:43
no wlasnie, samo 17% to tez botowanie a botterzy to najwiekszy Shit w tibi, wiec sie nie dziw ze jestes ciota ;]
Zdzichu_Szprycha
22-10-2007, 14:55
no wlasnie, samo 17% to tez botowanie a botterzy to najwiekszy Shit w tibi, wiec sie nie dziw ze jestes ciota ;]
Może i botuje ale nie obrażam innych. Trochę kultury prostaku
Sir_Randy_Orton
22-10-2007, 15:55
Jedynym prostakiem jestes tutaj ty botterku!
Couranger
22-10-2007, 16:12
Ciota ciota hahaha noob musi uzywac boota bo nie umie sobie sam lvlka wbic , dobrze ze zdechles mam nadzieje ze to nie ostatni raz.
lvlanius
22-10-2007, 16:50
Ja wam powiem tyle ze obrazajac jego wiekszosc tutaj obraza siebie poniewaz 80% osob ktore sie tutaj wypowiedzialy uzywam bota/macro i mozecie po mnie pojechac ja ogolnie to olewam ale nie lubie falszywych i nie szczerych ludzi ktorzy poniazaja kogos by przybodobac sie innym
Couranger
22-10-2007, 16:55
Ja wam powiem tyle ze obrazajac jego wiekszosc tutaj obraza siebie poniewaz 80% osob ktore sie tutaj wypowiedzialy uzywam bota/macro i mozecie po mnie pojechac ja ogolnie to olewam ale nie lubie falszywych i nie szczerych ludzi ktorzy poniazaja kogos by przybodobac sie innym
To po co grasz w tibie skoro uzywasz Bota? w pasjansa se pograj (ale bez bota)
Zdzichu_Szprycha
22-10-2007, 20:48
Mądrze powiedział, ładnie powiedziałB)
Tibia6669
22-10-2007, 21:09
Czyli ja mogę go zjechać bo nie używam bota i nigdy nie używałem??
Ciota, ciota ;D
Piastol93
23-10-2007, 01:56
Da sie, zagrodzili cie potami ropneli cie tym drugim wejsciem byles na powierzchni zcieli maczeta trawe dalej cie pchali az do beho cie doprowadzili oni uciekli a ciebie beho zabil :)
Avallach
23-10-2007, 08:32
Czyli ja mogę go zjechać bo nie używam bota i nigdy nie używałem??
Ciota, ciota ;D
czyly, czyly ze ja tysz!!
cióta, cióta ;]
Ja nienawidze botterow, nie bd sie ropisywal juz pisalem co o nich mysle, potem tacy szpanuja 80+ lvlami wybotowanymi na rotach ;]
Szybki'lols
23-10-2007, 10:30
Witam! Dziś jest niedziela, expiłem sobie z rana i tak przed pójściem postanowiłem że sobie włącze bota na rotach za Venore w pobliżu Fortecy Elfów. Wiem, bot nie legalny ale cóż. Po powrocie ku mojemu zdziwieniu widze że na stronie że zabił mnie beho. I tu moje pytanie, jak to możliwe. Nie da się zlurować w to miejsce beho. To jest nie możliwe. Hacknięty na pewno też nie jestem, i zadnego keylogera niemam. Jedyne wytłumaczenie jakie mi przychodzi do głowy to że GM mnie uwalił, przenosząc mnie na jakis resp. Ale czy to możliwe?
HUahuuha jak to czytam to aż mi żal polskich graczy ... ku%#A jakiś Pro cię wyciągnął chłopczyku bota na beho i Cię zajebał proste?
lvlanius
23-10-2007, 18:04
nie powiedzialem ze mozecie po nim jechac, tylko miałem namysli to ze zastanowcie sie czasem zanim cos napiszecie
Rotherdamie
23-10-2007, 19:29
Ja nie moge znowu 6 stron odpowiedzi w jakimś durnym temacie.
Primo: nikt ci na bocie nie kazał jechać - wiesz ,że to nielegalne.
Secundo: jeżeli zrobił to GM to ja sie ciesze ,bo dzięki takiej możliwości beda mieli łatwiej ukarac botterów. Jeżeli zrobił to jakis inny gracz albo to wina jakiegoś bug to tez sie ciesze - dostales nauczke ,że na bocie sie nie jedzie.
Duch Guardi
23-10-2007, 19:48
2-3 razy sobie zabotowałem i już afera. Miałem 17% do lvl i myślałem że jak wrocę to już będzie, tak to zawsze sam expie
3x ? a ja cię zastałem na bocie już z 6x i za każdym razem udaje ci się dzięki prawdopodobnie trap alarmowi
Elder-Tomasz
23-10-2007, 20:11
Tak to jest jak się bota używa! Dobrze Ci tak!
Wsumie to popieram , boty sux.
Jeszcze jedno do założyciela tematu...
Pamiętaj o opcji ''edytuj'' :)
Tworzenie kilku postów pod rząd nie jest konieczne...
Ps. moim zdaniem to nie jest dzieło GM'a, bo od niego dostał byś bana.
Pozdro.
Zdzichu_Szprycha
24-10-2007, 08:41
3x ? a ja cię zastałem na bocie już z 6x i za każdym razem udaje ci się dzięki prawdopodobnie trap alarmowi
Nie mam trap alarma, poprostu siedzę przy kompie, śmigam po stronkach i często zaglądam do Tibii, a co do bota to już nie botuję od 2 dni
Bartaz18
24-10-2007, 15:32
Masz nauczkę, nie używaj bota :P
Metal'Hard'Rocker
24-10-2007, 15:46
Może Gm po prostu chciał oszczędzić mamusię od krzesła. Dlatego Cię zabił.
gm to muj stary i on mi sie pszyznal ze cie tpnoł na resp beho wiec sorka za starego !
Potworny DestruktorDolera
25-10-2007, 08:28
U nas gm ubil też typa na goromie i powiedział że jest loot do zgarnięcia :P
O ile wiem to obok rotów w venore jest jakiś resp. Po prostu trapneli cię tak jak sie to robi na no-pvp ;)
PS.
Na przyszłość nie botuj!
gm to muj stary i on mi sie pszyznal ze cie tpnoł na resp beho wiec sorka za starego !
Ile ty masz lat??
@temat
Masz nauczkę za bota ;p
Dragon96
27-10-2007, 17:30
@up
Właśnie :D
Piranezi
27-10-2007, 19:16
bardzo latwo jest zabic bottera na rotach prowadzac go na ropnietego beho ;] sam mam z tego sporo giepekow8o
Gm ma prawo tp go na jakis resp skoro expi na bocie mozliwe ze ten gm nie chcial banowac bo szkoda mu bylo nooba i po prostu cie tp :D szkoda gadac ziom podaj twoj nick to cie zabije i zrobie reoprta !! BOOTY SUX !!
bulamen7
28-10-2007, 20:09
nie uzywaj botow to bedziesz wiedzial jak padasz
Van'Dante
28-10-2007, 20:32
Heh... Nie ma co, trzeba przyznać, że to był dobry GM...
GM ma możliwości prawie nieograniczone, może przyzywać potwory, tak, by gracz który je zabije dostał expa...
Po prostu postawił beholdera obok Ciebie, a on Cię zabił...
Myślę, że podczas wolnego czasu będzie sprawdzał, czy nie jesteś na boocie - przynajmniej tak zrobić, i wtedy Cię zbanować.
@up
To jest ironia czy co.? o.O Od kiedy to GM może przyzywać potwory.? o.O
Nikt nie obstawiał na Guido :D On czasami robił sobie rajdy i zabijał pk-erów. Niewykluczone, że for fun mógł zabić botera ;> Chociaz w jego stylu jest raczej Behemoth ;)
TaJemniczy
30-10-2007, 14:27
"GM Zabójca?", Moja babcia saper? Tylko tyle na ten temat...
ps.tak to jest jak sie ng nie umie ustawiać........
Na rotach w veno jest dziura i czasem tam beholder wpada, sam tak padlem xd
Pozdro
Heh... Nie ma co, trzeba przyznać, że to był dobry GM...
GM ma możliwości prawie nieograniczone, może przyzywać potwory, tak, by gracz który je zabije dostał expa...
Po prostu postawił beholdera obok Ciebie, a on Cię zabił...
Myślę, że podczas wolnego czasu będzie sprawdzał, czy nie jesteś na boocie - przynajmniej tak zrobić, i wtedy Cię zbanować.
a mi dzis jakis durin zlurowal do depo łarloka i padłem :(
GM ma jednak taką możliwość, ale to musiałby być niezywkle upierdliwy GM, i to jak ;/
Ale GM zazwyczaj banna daje...
Ten musiał mieć ADHD ^^
Heliwurab
31-10-2007, 18:50
Nie rozumiem po co dyskusja..
GM zapewne ma możliwość summonowania czy czegoś podobnego, nie wiemy.
Wiemy natomiast że często przed banem GM pozwala zabić winnego oskarżycielowi i zabrać loota (tu się moge mylić), tak więc co za problem, może GM miał zły dzień i wyzył się akurat na tobie..
Van'Dante
31-10-2007, 18:53
Swego czasu byłem GMem na OTSie, to było dawno, jednak pamiętam, że mogłem postawiać potwory nie zużywając many. Istniała po prostu komenda...
Heliwurab
01-11-2007, 14:35
To było wymyślone. GM na pewno nie ma tych samych komend.
A co do tego że istnieje taka możliwość, to już napisałem wcześniej.
slayershadowbolt
04-11-2007, 12:06
" postanowiłem że sobie włącze bota na rotach za Venore w pobliżu Fortecy Elfów. Wiem, bot nie legalny ale cóż"
Wszystkie boty sa nielegalne :)
GM zapewne ma możliwość summonowania czy czegoś podobnego, nie wiemy.
Nie ma.
#Ktos kto nawalal ze mial GMa na otsie i robil niestworzone rzeczy:
GM nie ma eq nie ma capa nie ma souli nie ma skilli nie ma many nie ma hp nie ma nic oprocz outfita i lazenia + komend (ale nie w stylu /cos).
Nic mnie nie obchodzi ze sie zrobil double post, dajcie nastepne 50 reklam na forum. zeby mniej mulilo.
Są 2 rozwiązania:
- Ta historia jest zmyślona.
- Masz keyllogera a nawet o tym nie wiesz.
Van'Dante
04-11-2007, 13:51
Mana, skille, soulpointy...
A po co mu?
Mówiłem przecież, że wystarczy komenda ^^...
Jeśli nie tak jak mówię, to w jaki sposób wyjaśnisz pojawienie się beholdera?
"a mi dzis jakis durin zlurowal do depo łarloka i padłem "
Czyżby?
bartekland
27-01-2008, 21:45
a jakiedyś wrzuciłem 2 botterów do gsa;p (na którym sam padłem przez przypadek)
Nagravision
01-02-2008, 20:39
@ Up
Archeolog sie znalazl
Ten temat jest sprzed kilku miesiecy -.-
A ty mu to dopiero po kilku dniach uświadamiasz :confused:
mi sie wydaje ze to wina bota moj kolega tez kiedys zostawil bota na fermor hills a jak sie obuczil:D to lezal dedniety na hunterze choc wcale tam nie robil waypointow
Anakin555
02-02-2008, 16:55
Jedno mnie ciekawi...
Skoro GM Może zrobić prawie wszystko to dlaczego nie jakiegoś mega stworka (teoretycznie)
Pozdro ;)
Sam sobie często ubijałem botterów, ale teraz Shitsoft s*****ł poty, i sie ni da :<
@Anakin
Jaki ots? Gm nic niemoze... (prawie :D)
Ktos Cie wyropowal z dziury i lurnal beho z domku nieopodal.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.