PDA

Pokaż pełną wersje : Więcej światów!!

lasio16
21-10-2007, 16:34
Zakładam ten temat bo denerwują mnie kolejki na servach!! Potrzebne sa nowe servery szczególnie non-pvp bo wszystkie sa albo normal albo full:( i jak tu grać?? No, żeby czekać na zalogowanie sie w kolejce po 30min. to przesada, aż sie odechciewa grać!! Trzebo coś z tym zrobić i licze na waszą pomoc.
Prosiłbym jeszcze kogoś, kto zna dobrze angielski o przetłumaczenie tego tekstu w jakimś temacie na forum, na tibia.com. Może dzięki temu tematowi (w co niestety wątpię:() powstaną jakieś nowe servy.

Rybzor
21-10-2007, 16:38
Kup sobie PACC, albo zacznij grać na pvp, jak na prawdziwego gracza przystało =P

@down
Nie.

Ivanomen
21-10-2007, 16:40
@ryba
Ty jesteś lama, czy co?

Sesef
21-10-2007, 16:58
Zakładam ten temat bo denerwują mnie kolejki na servach!! Potrzebne sa nowe servery szczególnie non-pvp bo wszystkie sa albo normal albo full:( i jak tu grać?? No, żeby czekać na zalogowanie sie w kolejce po 30min. to przesada, aż sie odechciewa grać!! Trzebo coś z tym zrobić i licze na waszą pomoc.
Prosiłbym jeszcze kogoś, kto zna dobrze angielski o przetłumaczenie tego tekstu w jakimś temacie na forum, na tibia.com. Może dzięki temu tematowi (w co niestety wątpię:() powstaną jakieś nowe servy.

Płacz dalej. Nie płacisz nie wymagaj proste.

lasio16
21-10-2007, 17:07
A co mam na 2 levelu kupowac PACC?????

Leirdek
21-10-2007, 17:08
Byłłłłooooooooo
I na drugi raz nie zakładaj takich debilnych topiców

Up@
Rotfl

Pershing
21-10-2007, 17:29

ja kupilem na 1 levelu :s

albo zacznij grać na pvp, jak na prawdziwego gracza przystało =P

wlasnie

KrEmAs KAc
21-10-2007, 17:31
Myślę ,że po wyborach zmądrzeją Polacy ;)

Erhion
21-10-2007, 18:17
Twój temat na tibia.com zmieniłby świat Tibii. YEEEEEEEEEE.8o

Vanhelsen
21-10-2007, 19:35
wybacz, jest +72 serwery i ~30 GMów czyli ponad 2 serwery na 1 GMa, 1/3 tych serwerów jest oznaczona jako empty/normal, więc nie stękaj tylko się dostosuj... nie podoba się to nie graj, nikt do diabła nie zmusza cię do grania!!!

Tibia6669
21-10-2007, 19:55
@Up
Dokładnie ^^
@
Wybacz, ale na serverach no-pvp grają prawie same nooby ^^ Albo będziesz czekał w kolejce, albo zmien server

Irons
21-10-2007, 20:03
@Ivanomen

Toć ryba nie? Może i za firewallem, ale zawsze coś :|

@Topic

Światów non-pvp powstalo ostatnio dużo, teraz możecie czekać na światy PVP.

Falcon Wings
21-10-2007, 21:59
Ryba hahahaha xDD To bylo dobre xD Usmialem siej ak to zobaczylem xDD "Co ty, lama jestes czy co?" "nie." xDD
Topic
Ola Boga Rety !!! Szybko, SZYBKO ludzie !! Tlumaczcie ten tekst i szybko wstawmy na tibia.com !!!
Wiesz co czlowieku, zamiast narzekac masz dwie rzeczy do wyboru:
a) kup pacca za ~90 zeta
b) kup patelnie tefala i przy*** sobie w leb
Myslisz ze Cipsoft wydala pieniadze? Myslisz ze gm'owie ktorzy MUSZA BYC PELNOLETNI maja tyle samo czasu co Ty, kiedy to wagarujesz miesiecznie zeby bic lvl?
Niektorzy z nich maja rodziny, chyba wszyscy maja prace, do tego w czasie wolnym siedza na tych serverach i banuja boterow.
Czyli Twoj pomysl "zrobienia nowych serverow" chyba sie nie uda.
Nie "robi sie" nowych serwerow tylko sie je kupuje.
Wiecej serverow-wiecej pracy dla gmow.
Kropka.

Me$z
21-10-2007, 22:08
Nie chcesz czekać w kolejkach? Kup i nie narzekaj...

@ryba
Ty jesteś lama, czy co?
Masz lepszą radę, napisz. Ryba nie jest lamą... -.-