Pokaż pełną wersje : Spiker w Kompie...
Belfagor
21-10-2007, 17:27
Koledzy, potrzebuję jakiegoś programu, który pozwalałby usłyszeć głos z mikrofonu w głośnikach komputerowych.
Podłączam prosty mikrofonik, podłączam zwykłe głośniczki, uruchamiam ten program i wszystko, co powiem słychać w głośniczkach.
Jeśli znacie jakiś prosty i niewielki program, to dajcie znać.
Dzięki.
Do tego nie potrzeba żadnego programu. Podłączasz mikrofonik, podłączasz głośniczki i gadasz sam do siebie. =)
Belfagor
21-10-2007, 19:38
A jak np ja chciał bym sobie nute puścić na dyskotece przez kompa i gadać to też da rade??
Korektor
21-10-2007, 19:44
Start > Programy > Akcesoria > Rozrywka > Regulacja Głośności i tam Opcje > Właściwości. Masz listę różnych rodzajów sprzętu, że tak to ujmę. Znajdź tam mikrofon i jeśli nie ma tam zielonego ptaszka, to go tam daj. Teraz w Regulacji Głośności masz suwak z mikrofonem. Dajesz na maxa i odhaczasz "wycisz". Teraz słychać Ciebie w głośnikach.
A jak np ja chciał bym sobie nute puścić na dyskotece przez kompa i gadać to też da rade??
Da rade, tylko wyciszaj mikrofon jak nie mówisz. Korek ci powiedział jak. Ale jeżeli masz być elo żiżej na dyskotece, to dobrze było by dodać jakiś pogłos do tego, co mówisz.
Belfagor
22-10-2007, 16:48
Dzięki ziomy... Jeszcze tylko pokombinuje z rozpoznaniem głosu i gotara.. Thx ALL xD:)
Mr.Dodzios
22-10-2007, 23:08
btw.Jak bys chcial zmienic swoj glos to :http://files.filefront.com/funnyvoiceexe/;7576834;/fileinfo.html
Mam nadzieje, ze nie wykryje tej OwnTibii ;//
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.