Pokaż pełną wersje : Jakie Skille u Sorka ?
Koszyczek
25-10-2004, 11:28
Mam do was pytanie mam 5 level na aurea i kce byc sorkiem (gralem na inferna 8 lvl Kinght ale na infernie grac sie nie da bo idziesz sobie luzikeim i giniesz ;/) a nie wiem jakie skile mi sie przydadza akualnie mam
Sword 14
Shelding 15
Distance fighting 13 (mialem 14 ale w padlem w 5 minosow ;/ )
wiem ze jestem :baby: :baby: :baby:
Hmm z rooka wyjdziesz w okolicach 16/17 w dist nie idz W OGOLE
Sorc raczej dista nie uzywa bo zeby robic chociaz male obrazenia z dista potrzeba okolo 40 skilla.
Chyba ze burst arrowy ale to nie zalezy od dista tylko od m lv
Hmmm skille dla sorca nie beda zabardzo potrzebne. Najwyzej takie do klepania rotow ale to juz zalezy od broni Wh w lape i na kopalnie
Sorc jak zauwazyles jest POSTACIA MAGICZNA a wiec nie uzywa skilli do walki w recz z silniejszymi potworami, tylko uzywa do tego magii, run
Koszyczek
25-10-2004, 11:38
Aha dzienki 8o
chcial bym jeszcze o cos zapytac
Jak tworzyc Runy w jaki sposub? i jak sie nazywaja?
jak nie bedzie to dla was problemem prosze o odpowiedz
Bradzo Dzienkuje
Gra ktos na aurea?? :P
Musisz kupic czar na tworzenie danej runy (najpierw musisz zdobyc wymagany magic level). Spis czarow znajdziesz na stronie w dzialer magia. Jak masz juz zaklecie, to kupujesz czyste runki (blank runes). Bierzesz rune do reki, wypowiadasz zaklecie i gotowe.
Zrobienie kazdej runki kosztuje Cie odpowiednia ilosc many, wiec musisz jej miec tyle ile trzeba.
(jesli masz na przyklad sorca i chcesz robic hmmy, to na zrobienie jednego potrzebujesz 70 many - a tyle mozesz miec dopiero na 10 lvlu).
skille u sorca i druida nie sa wazne. tak czy siek nie uzyskasz zadnych rewelacyjnych skilli. bron boze nie trenuj na rooku tylko jak najszybciej idz na main. tam sobie kup czar swiatla i spalaj mane. potrzebujesz 3 magic level zeby kupic heavy magic missile. 1 bp hmmow kosztuje okolo 1k w zaleznosci od swiata
RevekerAzura
29-10-2004, 20:36
Proponuje uzyc funkcji SZUKAJ... Napoczatku najnudniejsza postac w grze ale od 25 lvl jest najlepszą profesją. Ja grałem sorcem do 11lvl i nie miałem cierpliwosci zeby grac do 25 na skilach 20/20 ;( .
Lord Dreathan
29-10-2004, 20:52
Hmm z rooka wyjdziesz w okolicach 16/17 w dist nie idz W OGOLE
Sorc raczej dista nie uzywa bo zeby robic chociaz male obrazenia z dista potrzeba okolo 40 skilla.
Chyba ze burst arrowy ale to nie zalezy od dista tylko od m lv
Hmmm skille dla sorca nie beda zabardzo potrzebne. Najwyzej takie do klepania rotow ale to juz zalezy od broni Wh w lape i na kopalnie
Sorc jak zauwazyles jest POSTACIA MAGICZNA a wiec nie uzywa skilli do walki w recz z silniejszymi potworami, tylko uzywa do tego magii, run
Powiedziales prawie ze idealnie tylko trzeba to troche bardziej uproscic :D a wiec:
Sorcowi nie treni sie skilli (typu shielding , itd.) , on powinien bić tylko lvl i mlv
A ja mam pytanko czy knight walczacy clubami to jest dobry czy nawed robic sie go nie oplaca?? :baby: :baby: :baby: :baby:
Dezerter De'War
15-11-2004, 18:35
A ja mam pytanko czy knight walczacy clubami to jest dobry czy nawed robic sie go nie oplaca?? :baby: :baby: :baby: :baby:
off topic?^^
to zalezy od twojego upodobania...
zreszta pytanie trohce glupie i wielokrotnie juz powtarzane ^^
jak chcesz miec knighta to rob a co do broni :
http://tibia.pl/forum/showthread.php?p=108936#post108936 ;)
i inne tematy z tego dzialu
Skills potrzebne sa Sorcowi Jak Psu Buty : ) lepiej "zmoarnowac" ten czas na robienie Uh Sd albo czegos innego.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.