Pokaż pełną wersje : [Inferna] GodMode !!! omfg
SkateElement
21-10-2007, 23:50
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/32746
Po prostu zobaczcie ;p
@Wiadomka, że czyste -.-, w filmie chodzi o to, że kolo umie się lognąć jak ma pz, czyli jest nieśmiertelny, chyba, że padnie na combo lub kick/freez.
lycha_ziom
22-10-2007, 00:09
czyste ,filmik o tym ze nie wiem o co chodzi ale koles mial pz 15 i dal loga ;]
Etan Marth
22-10-2007, 00:24
Hmm, LOL, ale nie wiem, zdaje mi sie ze ots, bo jesli to jest inferna to chyba koles by nie mial softow na koncu. i tez przypadkowe te osoby ktore przechodzily?
nie wiem co o tym myslec, czekam na dalsze komenty
Oris Palladyn
22-10-2007, 00:26
Nie wiem czy ktos pamieta, lecz zaraz po update 8.00 byl identyczny bug, wiec jak na moje filmik byl zrobiony wtedy i dodany niedawno, zeby wzbudzic sensacje ^.- lecz to tylko moje zdanie ;)
SkateElement
22-10-2007, 00:31
@2up
Dlaczego nie może mieć softów? Ma full assasin + cc1 na edron.
@up
Nie pamiętam, jaki bug?
Oris Palladyn
22-10-2007, 00:41
@skate~
no wlasnie taki, ze mogles miec pz i w dowolnej chwili sie wylogowac ;) a dziwniejsze jest to, ze naprawili jakos tego buga i nie byly wylaczone servery ani nie trzeba bylo sciagac zadnego patcha czy ch*j wie czego ... ;d dziwne troche jak dla mnie
ots na pewno nie bo mapa sie zgadza ... a na infernie nie wiem jak jest ale to enfo także skuli nie ma a czy pz to tez nie wiem .. ;p zresztą na pewno to nie jest jakiś bot .. takze nie napalac się xd
Oris Palladyn
22-10-2007, 00:48
@up
pz tam jest normalnie ^.- jak sobie wyobrazasz gre na serverze bez pz ? lmao... dzieki za udana noc ;*
bye bye ;]
SkateElement
22-10-2007, 00:52
@skate~
no wlasnie taki, ze mogles miec pz i w dowolnej chwili sie wylogowac ;) a dziwniejsze jest to, ze naprawili jakos tego buga i nie byly wylaczone servery ani nie trzeba bylo sciagac zadnego patcha czy ch*j wie czego ... ;d dziwne troche jak dla mnie
Czasami dodają jakieś poprawki (np. do map/wypowiedzi NPC), które są wprowadzane przy ss (server save), i nie widać, żeby się coś ściągało.
Bug rzeczywiście ciekawy ;p
Na infernie zrobilismy poi;p;p;p
Couranger
26-10-2007, 23:40
Ja tylko potwierdzam to ze jestes idiota.
Dralaus123 ma w podpisie jakis badziewny keylogger, nie wchodźcie w ten link! Ten użytkownik zakłada co chwile nowe konta i ten sam syf w podpisie daje.
Bialason
27-10-2007, 00:21
ots na pewno nie bo mapa sie zgadza ... a na infernie nie wiem jak jest ale to enfo także skuli nie ma a czy pz to tez nie wiem .. ;p zresztą na pewno to nie jest jakiś bot .. takze nie napalac się xd
Zwiedz troszke krain anie całe zycia na non pvp
@edit
@courangen
haha dobre ...
typ próbował być mądrYYY
Napewno nie bot, stawiam na jakiegoś buga, albo prace przy serwie ;]
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.