zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sfalszowanie kart wyborczych

Chesterkaa
22-10-2007, 17:06
Jak pewnie wiekszosc z Was wie, ze karty wyborcze na pewnym wroclawskim osiedlu (moim : D) zostaly sfalszowane przez pana w wieku ok. 70lat. Pan sfalszowal ok. 55 kart wyborczych. I teraz moje pytanie ; ] : Czy uwazacie ze to ok ? Gdybyscie siedzieli w takiej komisji i wiedzieli, ze wiekszosc ludzi glosuje na partie, ktorej nie lubicie, sfalszowalibyscie karty ? ;] jestem ciekawa Wasze "uczciwosci"

Erhion
22-10-2007, 17:11
Mam nadzieje, że dostanie ładną karę za to.

I nie sfałszowałbym.

Rybzor
22-10-2007, 17:16
Czy uwazacie ze to ok ? Gdybyscie siedzieli w takiej komisji i wiedzieli, ze wiekszosc ludzi glosuje na partie, ktorej nie lubicie, sfalszowalibyscie karty ? ;]
Gdybym tylko mógł uchronić Polskę od PiSu sfałszowałbym nawet dowód moherowej babci.

Martka
22-10-2007, 17:22
Trzeba było zabrać mu dowód.

Chesterkaa
22-10-2007, 18:12
On siedzial w komisji... Z tego co moge sie domyslac to jak zamykali szkole (nasz "lokal" wyborczy ) to on se poprostu wyjal karty i pozmienial krzyzyki O.o Dodam, ze "przeprawiajac" te krzyzyki "glosowal" na pis ^^

Vasudanin
22-10-2007, 18:14
NA PALL GO !!!!!!!!111111111ONEONEONEONEOEN

a tak na serio

hm.......... ciekawe jaka lapuwke dostal ;]

Articuno
22-10-2007, 18:18
On siedzial w komisji... Z tego co moge sie domyslac to jak zamykali szkole (nasz "lokal" wyborczy ) to on se poprostu wyjal karty i pozmienial krzyzyki O.o Dodam, ze "przeprawiajac" te krzyzyki "glosowal" na pis ^^

No właśnie w Teleexpresie mówili. A jaka ulica, osiedla, szkoła?

Rybzor
22-10-2007, 18:19
Jak można "pozamieniać" krzyżyki? Wziął korektor, zamazał stare i nowe skreślił?

Już prędzej wyjął czyste karty, na których zaznaczył PiS i podmienił.

Martka
22-10-2007, 18:20
Koleś był z bojówki, mówię Wam!

Atimcia
22-10-2007, 18:46
konkretnie 71 letni mężczyzna;)
i nie"pozamieniał"
a po prostu gdy przeliczał głosy wkurzyło go to, iż jeden z kandydatów ma dużo głosów i postanowił unieważnić takie karty poprzez zaznaczenie kolejnego krzyżyka.
Ciapek robił to innym długopisem :D

Korektor
22-10-2007, 18:46
Jak można "pozamieniać" krzyżyki? Wziął korektor, zamazał stare i nowe skreślił?

Jak zwykle Korek odwala brudną robotę :<

@topic,
Głupi koleś. Myślał, że się nie kapną? Ładne konsekwencje go czekają ;p

KrEmAs KAc
22-10-2007, 18:50
Ja bym takiemu kazał mówić PO rulez :D

Rotherdamie
23-10-2007, 19:40
NA PALL GO !!!!!!!!111111111ONEONEONEONEOEN

a tak na serio

hm.......... ciekawe jaka lapuwke dostal ;]

Pewnie MPA i 100K . A to stary,wredny piernik
@Topic:
Mam nadzieje ,że go ukarają.
Co do sfałszowania : nawet za darmo byle nie rzadził PIS.

Vanhelsen
23-10-2007, 19:53

Już prędzej wyjął czyste karty, na których zaznaczył PiS i podmienił.Nah, podopisywał krzyżyki na innej liście a to oznacza, że taki głos staje się nieważny, czyli mniej więcej całość ogranicza się do tego, że facet unieważnił 55 głosów, tylko dla kogo? ;] (pewnie PO ale kto wie :D)