Pokaż pełną wersje : Kyra wars [wmv] By Valerino
Heh... Jak w temacie, film pokazuje ostatnie wojny i wydarzenia z Kyry, zrobiony przez Valerino.
http://www.sendspace.pl/file/pmWIXOsp/
swietny filmik, mnie sie bardzo podoba;) i to nie tylko dlatego ze gralem na kyrze:p
Przypomniały mi się stare, dobre czasy. Poprostu piękne 8)
temisull
22-10-2007, 21:55
Filmik wypasiony ;) Muza Elegancko Dopasowana Nic Dodac Nic Ujac :cup:
JAK MOZESZ TO PODAJ TYTULY PIOSENEK JAKIE TUTAJ UZYLES BO NIEKTORE MI SIE PODOBAJA B) Jeszcze raz Gz Dla Ciebie za ten Filmik
PZDR For All
valerino.
22-10-2007, 22:32
1st requim for a dream soundtrack - requiem for a dream remix
2nd E Nomine - ''Vater Unser''
3th Avril Lavigne- When You're Gone
4th DMX - The Rain
Luis Drax jak nie chcesz nie musisz sciagac :>
Luis Drax jak nie chcesz nie musisz sciagac :>
mu nie chodzi, o niechęć do ściągania, ale raczej o twojego przyszłego bana.
błąd, z3nka bana.
mu nie chodzi, o niechęć do ściągania, ale raczej o twojego przyszłego bana.
Hahaha... "Okey"
Nie wiem co ale cos w tym filmiku mi sie podobalo.
Nigdy na kyrze nie gralem i nie wiem czy to wszystko to prawda co tam pisales ale dostajesz 8/10.
swietny filmik :) jak dla mnie 10/10 ;)
Eh ta Kyra ten swiat am cos w sobie :P
Jeszcze te piękne zakończenie, wzruszyć się można. 8)
Couranger
23-10-2007, 00:21
Filmik mi sie bardzo podobal , bardzo fajnie dobrana muzyka :)
9+/10
valerino.
23-10-2007, 15:34
Nie wiem co ale cos w tym filmiku mi sie podobalo.
Nigdy na kyrze nie gralem i nie wiem czy to wszystko to prawda co tam pisales ale dostajesz 8/10.
Uwierz mi ze ta historie nie jest wyssna z palce. W tym filmik zawarta jest cala prawda. Z3n3k(Garlerdon) naprawde wtedy stał na statku i nie wiedzial co ma robic. Padlo nas wtedy okolo 10 a on nic nie zrobil, nawet nie drgna, a na drugi dzien oznajmil nam ze juz nie gra.Po tym nie szczesnym ob nastal pokoj na kilka dni ale my nie zapominam dlatego wczoraj zaczelismy new war i pomscimy kazdego kto padl na tym wczesniejszym ob dlatego mozecie sie spodziewac kolejnej czesci. :> Z Zenkiem czy bez Zenka i tak bedziemy walczyc do konca. Wszystkie te wojny pokazane na filmiku sa uporzadkowane.Mozna sie o tym przekonac przegladajac archiwum forum o kyrze na tibia.com. Nic w tym filmiku nie jest klamstwem
Nie rozumiecie ze to jest tylko gra, robicie z niego jakiegos wielkiego zdrajce ;]
Tutaj fajny screenik z filmiku, na zachęte:
http://img511.imageshack.us/img511/6687/snap1ef4.jpg
Mozna prosic o rehost na YouTube?;)
Mozna prosic o rehost na YouTube?;)
http://www.youtube.com/watch?v=RvZubvwo8tw
Może zacznę od czegoś co początkiem zdania by się wydawać nie mogło, ale z niewiadomych mi przyczyn ten teledysk mnie wzruszył. Nie tak, że się popłakałem, ale dał mi dużo do myślenia. Wiele gildii toczy boje na serverach, nie zawsze dla wszystkich neutralnych osób wychodzi to na dobre, ale zauważyłem, że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia i ja wcale się z tego nie naśmiewam, mam szacunek do tych ludzi, że mimo iż coś nie jest nic warte, to oni walczą o to, czasem dla zabawy, czasem dla przyjaciół z servera, czasami dla siebie, ale jednak walczą, pokazują jakimi są ludźmi. I mimo, że to tylko gra, to można się naprawdę ze sobą zżyć. Kyra to w miarę młody server,a tyle bojów już przez nią przeszło. Mam nadzieję, że wygracie te wojnę.
Ap ropo filmu. Muzyka, to chyba ona sprawiła, że się wzruszyłem, ale nie tylko urywki tekstów wpisanych przez ciebie naprawdę mają spore przesłanie i sprawia to, że film się naprawdę dobrze ogląda. Graficznie nie jest najgorzej :).
@Tentorix
Zacznijmy od tego, że to jest wolny kraj, i nikt tu nie płacze, bo widzi parę pikseli tylko całokształt sprawia takie wrażenie. Po drugie, to jest zdawało mi się jeszcze wolny kraj, i będę wypowiadać się w jaki sposób mi się chce, więc nie obrażaj mnie swoimi pustymi słowami, bo co sądzisz o ludziach którzy mają mózg nikogo nie obchodzi. Skoro ty jesteś taki fajny i oceniasz film tylko ze strony technicznej to
se tak, rób ale nie czepiaj się innych, że mają swoje zdanie.
Tentotrix
27-10-2007, 01:45
ludzie opanucje sie..piszecie jakby to Polacy własnie rozpoczynali walke o Polske podczas 2 wojny swiatowej....TO JEST TYLKO GRA! chyba wielu o tym zapomnialo np. pan @up tjaaa wzruszaaajceeee,te kilka pikselkow,sterowanych przez najczesciej 12-17 latków..."że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia" nie wytrzymalem i parsknełem smiechem..dobra no comment....
@film
po 1. autor filmu z angielskiego jest PIEKIELNIE słaby...czlowieku jak juz robisz film z napisami po ang , to wez sprawdz czy jest to poprawie napisane..to aż razi....
po 2. film ogolnie srednio wykonany,chociaz nie ma wiekszych razacych wpadek graficznych itp
5/10
SkateElement
27-10-2007, 18:18
oj chyba bedzie ostrzezenie (ukryte rozszezenie pliku)
Cii Teeken ziomuś ;p
Już zasysam!
ludzie opanucje sie..piszecie jakby to Polacy własnie rozpoczynali walke o Polske podczas 2 wojny swiatowej....TO JEST TYLKO GRA! chyba wielu o tym zapomnialo np. pan @up tjaaa wzruszaaajceeee,te kilka pikselkow,sterowanych przez najczesciej 12-17 latków..."że wielu uważa to za coś ważnego w ich przedziale życia" nie wytrzymalem i parsknełem smiechem..dobra no comment....
@film
po 1. autor filmu z angielskiego jest PIEKIELNIE słaby...czlowieku jak juz robisz film z napisami po ang , to wez sprawdz czy jest to poprawie napisane..to aż razi....
po 2. film ogolnie srednio wykonany,chociaz nie ma wiekszych razacych wpadek graficznych itp
5/10
Pathetic nab :<
@ktoś na pierwszej stronie, to jest prawda, tego filmu nie robił jakiś 20lvl, który miał informacje z forum i to jeszcze na tibia.pl ...
Jackass :D
27-10-2007, 18:52
łezka mi poleciała jak to oglądałem ;( naprawde 10/10 :D:cup::cup::cup:
Heh a ten "angielski" jest na bardzo dobrym poziomie xD.
Aha i skoro wam łezka w oku się kręci z powodu kilku pikseli to odpowiedzcie sobie na pytanie - "Będę bronił Tibii krzesłem ?" Jeśli odpowiedź jest twierdząca znaczy sie z wami jest coś nie tak ;).
Tentotrix
27-10-2007, 20:50
Heh a ten "angielski" jest na bardzo dobrym poziomie xD.
Aha i skoro wam łezka w oku się kręci z powodu kilku pikseli to odpowiedzcie sobie na pytanie - "Będę bronił Tibii krzesłem ?" Jeśli odpowiedź jest twierdząca znaczy sie z wami jest coś nie tak ;).
NARESZCIE JEDEN NORMALNY !!!:) to samo napisalem ;d ...jezeli jzu sie robi filmy z angielskimi napisami to trzeba umiec ten angielski w stopniu podstawowym...ja rowniez nie rozumiem co jest wzruszajacego w tych pikselach...jak kogos to wzrusza to niech sie puknie w glowe i odpowie sobie czy w domu wszyscy zdrowi..?:confused:
SkateElement
28-10-2007, 03:23
Ahh piękny film, więcej takich :cup:
Było trochę niedociągnięć ze strony angielskiego, ale reszta super ;d
Ten film jest świetny ? hahah :D:D Mi się podobała tylko ta część jak była ta kościelna piosenka (Chociaż twórca pewnie nawet nie wiedział co znaczą te słowa ;)). A reszta ? Bans po wsi xD.
Many warriors going to church after blessing hahahaha
He was fighting inside against his evil soul <RotfL>
Moge przytoczyć wiele innych ale nie będe nikogo ośmieszał xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.