PDA

Pokaż pełną wersje : Problemy z Accuntem !!

Polakoss
22-10-2007, 18:06
Mam taki problem że nie moge się lognąć na konto dobrze wpisuje haslo i number a puzniej wyskakuje mi coś takiego Account Disabled for five minutes. Please Wait.:confused:

Toren
22-10-2007, 18:09
Mój kumpel też tak miał i potem mu przeszło ;]

Grocix
22-10-2007, 18:32
Koledzy, ja bym na Waszym miejscu pouczyl sie angielskiego i poczytal FAQ...

Tomaszewski
22-10-2007, 18:41
ja sie nie znam ale mi sie wydaje ze takie cos wyskakiwało jak sie zle wpisalo kilka razy... albo za szybko ;/
nie pamietam , dawno to bylo ;p

Wiedźmin
22-10-2007, 19:36
Ja natomiast radzę nie rozpowiadania swoich tez na temat języka polskiego, a nawet zaproponuję bardzo ciekawą lekturę, jaką jest Słownik Języka Polskiego.

Polakoss
22-10-2007, 19:52
Koledzy, ja bym na Waszym miejscu pouczyl sie angielskiego i poczytal FAQ...

Jak coś powiem ci że znam się na angielskim ale mam już tak przez 3 godziny :( a i koledzy dziękuje za rady bo teraz nie musze się martwić o moje konto :D

Daniellek
22-10-2007, 20:24
A ja proponuje wszystkim żeby nie prowokować kłutń i wyjaśnić sprawę. Sam miałem tak parę razy ale po ponownym włączeniu tibii było OK. Nie mam zielonego pojęcia co to znaczy :D Coś, że konto niedostępne... :P

dawid000
22-10-2007, 20:26
w najlepszym przypadku odczekaj 5 minut bo kilka razy zle wpisywales haslo
w najgorszym przypadku masz hacka i haker zmienil haslo no a ty wpisujac non-stop stare blokujesz acca

draenei
22-10-2007, 20:28
Um... problem masz.... Sądzę, że powinieneś spróbować za kilka minut, jak nie masz coś zwalone... Ale nie wiem co...

Tibia6669
22-10-2007, 20:41
Uczyc się angielskiego drogie dzieci ^^
Najprawdopodobniej masz hacka ^^

EdwardMatiz
22-10-2007, 20:44
@up
Ty się ucz bałwanie

Ma account blocked a nie hacka jakiegoś. Na serverach jest jakiś bug i w godzinach wieczornych tak się robi. Już jest 25 takich tematów. Musisz poczekać.A jak jutro nie wejdzie to przeinstaluj tibie i wyslij na e-mail tibi wiadomość.. a i sprubuj na tibia com sie zalogowac

sry za ortografie

Polakoss
22-10-2007, 21:09
@up
Ty się ucz bałwanie

Ma account blocked a nie hacka jakiegoś. Na serverach jest jakiś bug i w godzinach wieczornych tak się robi. Już jest 25 takich tematów. Musisz poczekać.A jak jutro nie wejdzie to przeinstaluj tibie i wyslij na e-mail tibi wiadomość.. a i sprubuj na tibia com sie zalogowac

sry za ortografie

Thx :) Ty się chociaż wydrudziłeś z pisaniem ..... (Długość :D)
A i próbowałem się zalogować na tibia.com ale to samo pisało......
Wogóle to jak jutro nie zadziała mi tibia (nawet jak przeinstaluje)
To co mam robić?
JAk coś to drugi account (pod innym Hasłem i Numberem) to mi działa :p

Tibia6669
22-10-2007, 21:25
@up
Ty się ucz bałwanie

sry za ortografie
Nie wprowadzaj go w błąd.
Po pierwsze przeinstalowywanie tibi nic nie da. Musi czekać na poprawki cipsoftu. Myslisz, że e-mail do cipów coś da?? Albo koles zapomniał hasła albo został hacknięty.
Trzeba trochę myśleć ^^ Jak koles wpisuje account i cały czas błędny password to wyskakuje ip adress blocket for 30 minutes no nie?? Zgłaszam twój kolejny post. Mam nadzieje, że wkrótce poskutkuje ten twój brak kultury