zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Moja druga truskawa

roland
25-10-2004, 15:54
No więc dzisiaj zrobiłem moim 11 lvlem(niedawo był to 17 lvl), ze skilami 54/50
Red skula!!! Robiłem red skula godzinę(z długą przerwą, 3 godzinną przerwą), oczywiście robiłem go koło carlin^^(bo gdzieżby indziej)
http://members.lycos.co.uk/pclan/debil peeker1.jpg
http://members.lycos.co.uk/pclan/debil peeker 2.jpg
To nie są faki!!! Red skula robiłem z kolegami:
Wywrotowiec
Ludosława
Morkaster(dołączył do pk teamu dopiero po zrobieniu red skula przezemnie.)
http://members.lycos.co.uk/pclan/debil peeker 3.jpg
Eq jest dobra, mam lepszy w depo, ale na pekowanie nigdy nie bierze się najlepszego eqa. Oto wykaz zabitych:
10:05 Warning! The murder of Freval was not justified.
14:58 Warning! The murder of Lu Tiro was not justified.
15:25 Warning! The murder of Zestawik Marcuwy was not justified.
(między pierwszym a drugim i trzecim dedaem była przerwa, musiałem w końcu iść kiedyś do szkoły...)
Prosi się szoza o kometowanie
Cała wyprawa zakończyła się następująco:
Wywrotowiec 11 knight (dead) 2 zabójstwa
Debil peeker of valoria 11 knight 3 zabójstwa
Ludosława 10 drut 1 zabójstwo
Morkaster 23 knight 2 zabójstwa
A wyprawa została rozbita przez p**********
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Lord+of+the+Darknexx 49 royal knight 1 zabójstwo(szozobójstwo:P)

Khan
25-10-2004, 16:17
To bardzo dobre skile jak na 11 lev.
Nie rozumiem po co to marnować - przecież na takim poziomie z red skullem będą cię huntować dniami i nocami.

Ithelios
25-10-2004, 16:27
I co koleś??Podnieciłeś się red skullem??Myślałem,że będą tu jakieś fajne fotki z akcji,wykażesz się skillem PvP i na poziomie fragami.A tutaj ukazujesz screeny na którym low levelowy char stoi na foldzie z truskawą i szpanujesz komentarzami jakbyś nie wiadomo czego dokonał.

Harnaś
25-10-2004, 16:27
Nie wiem może sie czepiam ale zwróciłem uwaga na jeden szczegół
Wywrotowiec i znaczek serduszko... wiesz ja nic nie mam to tylko taki szczegół zauważyłem ale nie wiem po co pkujesz na 11 lvl

roland
25-10-2004, 16:33
lol całe lato trenowałem, i pekowałem, całe lato próbowałem zdobyć red skula i dopiero teraz mi się udało!!! I to na 11 lvlu!!!

Tomciog
25-10-2004, 16:33
No nieźle, tylko, że z tymi skillami to racja. Po prostu nie warto. Myślałem, że lepsze screeny będą. A tak ogólnie to spox, choć nie do końca;)

Lord Dreathan
25-10-2004, 16:34
Eee tam...... jak nie umiesz pkowac to sie za to nie beirz koles... moj kumpel z rl zna kolesia tez z Valori ktory ma taki Pvp ze by rozwalil kolesia na 30lv+, 8 lvlolwym Druidem

Dwik
25-10-2004, 17:01
Eee tam...... jak nie umiesz pkowac to sie za to nie beirz koles... moj kumpel z rl zna kolesia tez z Valori ktory ma taki Pvp ze by rozwalil kolesia na 30lv+, 8 lvlolwym Druidem...a, Bubble nie miała by z nim zadnych szans <lol>. Może na afku by dał radę, ale każdy 30lvl+ ma przy sobie ponad plecak uhow, a taki druid z sdkow mialby na ludziach hity 30-80 gora :D

Pokame
25-10-2004, 18:38
Co w tym fajnego ze ktos PK'uje :>??

Lucznik Swiatla
25-10-2004, 19:30
Wooo... red skull, respect.

PS
Nastepynm razem do SSów wytłącz drugą tibie bo to nie ładnie wygląda.

Shog
25-10-2004, 19:37
LOL !

W cale lato sie robi skille po 70+ ,ale to inna droga.

Ja tez mam red skulla ;p (missclick) i robie normalnie lvle o.O na Nova nie leje ludzi za red skulla (nie leja normalnych ludzi). Wczoraj zrobilem lvl.

p.l
25-10-2004, 20:18
LOL ... jaki problem w zrobieniu redskulla?
idziesz na miejsce treningowe ze strzalami i uhami, i w 10 minut masz truskawę ... :evul:

roland
26-10-2004, 09:46
Wooo... red skull, respect.

PS
Nastepynm razem do SSów wytłącz drugą tibie bo to nie ładnie wygląda.
A co do drugiej tibi, jest to folder, ze zmienioną ikonką, słuszałeś o czymś takim???? A co do tego, że, można normalnie z red skulem żyć, to zaprzeczam ponieważ, widziałem kiedyś gościa na 29 lvl który próbował dojść z foldy(ja też tam jestem) dojść do depo w carlin, żeby dostać teleporta.
Szedł z obstawą:
34 knight
45 sorcek
I uwaga!!! Niedoszedł żywy do depo w carlin...Po drodze dopadł go 56 elite knight i zabił, zanim tamten został uhnięty(stracił wsztkie uhy uciekając przed 20 lvlami)Więc dla mnie to nie jest nic normalnego, że ktoś ma red skula...

szoz
26-10-2004, 09:55
Je pekowałem z nim , lecz zanim zdążyłem dostać truskawe przyłapał mnie na pekowaniu 49 elite knight . Miałem runek to do połowy mu zjechałem a on mnie zabił ;(

Lord Dreathan
26-10-2004, 13:37
...a, Bubble nie miała by z nim zadnych szans <lol>. Może na afku by dał radę, ale każdy 30lvl+ ma przy sobie ponad plecak uhow, a taki druid z sdkow mialby na ludziach hity 30-80 gora :D

Nie napisalem ze Bubble downie... ale kolesia na 30 toz e spokojem nie wierzysz to twoj problem

Ithelios
26-10-2004, 16:10
Nie napisalem ze Bubble downie... ale kolesia na 30 toz e spokojem nie wierzysz to twoj problem

Kolesia na 30lvlu zabije w trzech przypadkach
-Będzie afk
-Nie będzie miał UH
-będzie lamowatym Brazylijczykiem

I nie wysławiaj mi tu tego twojego samozwańczego "kumpla master PK",tylko zapodaj jego filmy to sami ocenimy skill.Ale i tak jedynymi wzorami pozostaną dla mnie Las(Raladin)oraz Keks.I tylko oni zasługują na miano masterów PvP,a nie jakieś polskie lamki o których nikt nie słyszał,które nawet żadnego filmu nie opublikowały.

roland
26-10-2004, 20:23
Kolesia na 30lvlu zabije w trzech przypadkach
-Będzie afk
-Nie będzie miał UH
-będzie lamowatym Brazylijczykiem

Jeden zasadniczy błąd:
Żaden brazylijczyk nie zrobi 30 lvla(zdażają się wyjątki, jest ich około 100 na 5 tysięcy brazuków)No jest aż 2 brazuków którzy mają powyżej 100 lvla!!!
..::FULL RESPECT!!!::..

Orczyk
26-10-2004, 22:44
eee i tak cie znajde xD

blejz
27-10-2004, 00:32
Jeden zasadniczy błąd:
Żaden brazylijczyk nie zrobi 30 lvla(zdażają się wyjątki, jest ich około 100 na 5 tysięcy brazuków)No jest aż 2 brazuków którzy mają powyżej 100 lvla!!!

jestes glupi czy cie ktos bije w domu? nie bardzo widze podstawe twierdzenia ze "Żaden brazylijczyk nie zrobi 30 lvla"... zalosne.
co do "aż 2 brazuków którzy mają powyżej 100 lvla!!!" - tu sie po prostu mylisz, i to bardzo.

co do screenow... lol? zal mi dupe sciska jak widze takie lamy. idz zrob cos ze soba czlowieku.

lol całe lato trenowałem, i pekowałem, całe lato próbowałem zdobyć red skula i dopiero teraz mi się udało!!! I to na 11 lvlu!!!
hahaha!

Riweone
27-10-2004, 10:02
***owe te twoje ssy stoisz na foldzie wsrod zabitych troli
-,- zalosne...

Uwazaj bo jeszce kiedys bana dostaniesz za uzywanie multiclienta .

Dwik
27-10-2004, 14:08
A co do drugiej tibi, jest to folder, ze zmienioną ikonką, słuszałeś o czymś takim????Widzę, że coś tu probujesz kogoś w klocki zrobić. Dlaczego? Bo sam sobie zrobiłem inną ikonkę skrótu foldera, ale po kliknięciu na fdolder masz podstawową ikonkę. To jest na 99% MC i według mnie nie ma się co z tym kryć. Jedni dają sreeny z tibia gg/aid ty z mc i jaki tu problem :P

roland
27-10-2004, 14:31
widzisz ja mam windowsa 98, w tym windowsie zmienia się iknoka folderu...
A co do MC to nie mam, od kąd dostałem haka...

Dwik
27-10-2004, 16:02
widzisz ja mam windowsa 98, w tym windowsie zmienia się iknoka folderu...
A co do MC to nie mam, od kąd dostałem haka...Też mam Win 98 i wiem ze nie da sie zmienic ikonki folderu (co najwyżej skrótu), no chyba ze zmeiniasz all icons. Więc mi tu nie pi%$%^$.

Klatus
27-10-2004, 17:15
I czym tu sie chwalic, ze zabijasz bezbronnych ludzi ?
Jeszcze z kolegami... cwaniak. Idz sobie na Inferne jak chce Ci sie zabijac! A nie pekujesz biedakow!

Thelarion
27-10-2004, 19:04
Powiem jedno...

Ż A Ł O S N E

Człowieku jeśli ty całe wakacje robiłeś skille i level żeby pekować i zrobić redskulla i to ci się udało na 11 levelu... Po co pisać

W Y J D Ź

@ith

Jeśli jest lamowatym 30lev brazuca. Taaaa B) Aż mi się przypomniała akcja jak poszedłem Tongiem i z toba i nam k-arm wypadl. No naturlish kolo był BR mam gdzięś chyba ss z gadką z nim. Na początku text BR ?

Myślałem że padne :tongue:

By the way

Jeśli kogoś trapujecie i was wyciągną, albo coś się bedą pytać powiedzcie jedno i wam dadza spokoj. Jakie jest to magiczne słowo? Zdradze wam :D

BR?

roland
28-10-2004, 20:29
I czym tu sie chwalic, ze zabijasz bezbronnych ludzi ?
Jeszcze z kolegami... cwaniak. Idz sobie na Inferne jak chce Ci sie zabijac! A nie pekujesz biedakow!
A ty się cwaniaczysz bo sam byś tak nie umiał?? Popelniłeś jeden błąd:
Bezbronni ludzie nie biją z hmmów, i nie walą w ciebie z bełtów... Taki 49 elite knight to faktycznie był bezbronny jak go 11 knight zaczął walić...
A co do inferny tam jest prościej pekowac... Skąd ktoś ma widzieć, że kogoś właśnie zpekowałem?? Miałem problem z dojściem z red skulem z foldy do depo w całości(kolega uhał mnie 7 razy), a w końcu i tak zwiałem do GH(wywalili mnie z gilid za pekowanie:() i po drodze zabiłem jednego frajera...

Guzik
16-01-2005, 21:46
Bezbronni ludzie nie biją z hmmów, i nie walą w ciebie z bełtów... Taki 49 elite knight to faktycznie był bezbronny jak go 11 knight zaczął walić...

10:05 Warning! The murder of Freval was not justified. = LvL 6
14:58 Warning! The murder of Lu Tiro was not justified. = LvL 19
15:25 Warning! The murder of Zestawik Marcuwy was not justified. = LvL 17

N/C

Sonic hitman
17-01-2005, 12:41
Ja nie moge ale ty jestes tempy pomysl zanim kogos zabijesz szeddl sobie taki newbie na frost trolle zbieral kase przez 10 godzin zeby kupic sobie wymarzonego plate armora a tu przychodzi taki lol jak ty i zgona mu funduje pomysl czlowieku to nie boli X(

PiXik
17-01-2005, 13:24
ahahahah truskawke to ja zrobie na 6lvlu .ssy huowe jak barszcz AKCJA AKCJA WIĘCEJ AKCJI

Czeslaw Palladyn
17-01-2005, 17:48
Co do brasilów to sorc o najwyzszym lvl w calej tibi jest własnice z Brazylji - Setzer Gambler. Więc br? też potrafi.

Stachumixer
17-01-2005, 18:48
wlasnie wylacz druga tibie cheaterze , pk , ale nudne ssy , co z tego ze masz red skulla na 11 lvlu , co z tego powodu spusciles sie na kompa?? , a skille sa slabe na 11 lvlu mialem 56\56

Grevil
17-01-2005, 21:58
Nup

BR?