Pokaż pełną wersje : Manowar w polsce!!!
Zbik Druid
23-10-2007, 10:03
Witam, nie wiem gdzie o tym napisać, ale jest szansa, że Kings of Metal czyli MANOWAR ;] może zawitać w Polsce. Jest tylko jedna sprawa trzeba oddać swój głos. To nie jest żaden keylogger, a pisze tutaj dlatego, że niewiem gdzie o tym poinformować ludzi. Możecie to sprawdzić, wiem, że wklejanie linków jest zabronione, moge dostać bana, ale w linku nie ma żadnej końcówki, sami możecie to sprawdzić, ściągająć przed tym Owntibia. Więc trzeba wejść na strone http://www.gondolin.pl/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1&limit=10&limitstart=50, tam można znależć temat, że jest Manowar w polsce, jest tam link gdzie cie wbije na strone i trzeba wcisnąć "Demand it!",po czym musisz wpisać swój wiek, e-mail i kod z tabelki. Jak już wcześniej wspominałem możecie sciągnąć Owntibia jeśli uważacie, że to jakaś podpucha. Mam nadzieje, że wiekszość z was mnie zrozumie. Zjednoczmy sie bracia!. Hail Manowar, Hail Brothers.
Durtalion
23-10-2007, 16:14
Bym chetnie pomogl ale wolalbym zeby ktos to wczesneij sprawdzil =]
Powiem Ci tak: gówno to pomoże.
O, najbardziej gejowa kapela świata przyjedzie do Polski! Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)
Tak, to JEST prowokacja, co nie zmienia faktu, że Manowara nie lubię, bo to geje.
o kurwa. nawet zmusilo mnie to do napisania posta
Zbik Druid
24-10-2007, 18:10
Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich
Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło,
Kit, że zespół mający 14 lat jest o jakieś 2-3 lata starszy od ciebie. ;ppp
zaflemujmy go111
Kit, że zespół mający 14 lat jest o jakieś 2-3 lata starszy od ciebie.
Chyba 12-13.
@Topic
I tak nie zagrają xD
http://img141.imageshack.us/img141/892/komentarzblackgd9.png
Ryłek, zacznijmy może od tego, że gejem co najwyżej to możesz być ty. A ze swoim Electric Wizard czyli stoner metalem(założe , że nawet nie wiesz jaki to gatunek muzyki), to sie możesz schować. Zespoł który istnieje tylko 14lat i gówno zrobiło, popatrz się najpierw i poczytaj troszke o Manowarze, zanim się wypowiesz, bo aż żal takich, a poza tym komentarzami twojego typu co najwyżej można się podetrzeć.Żal takich
Kit, że stoner >>>>>>>>>>>>>>>>>>> heavy, ale poza tym masz rację ziomek, jesteś muj miszcz.
@down: Podświetl mojego posta Hjej.
Z Ryjkiem nie pogadasz.
Sorry, stary ale nikt nie chce słuchać tych popłuczyn (Hiey :*****), niech lepiej Electric Wizard rozp**rdoli coś w Gdańsku ;-)
Możesz nie lubić zespołu, ale gadać głupoty, że nikt tego nie słucha? Porównaj chociażby liczbę słuchaczy na Last.fm - Manowar - 121 tyś, EW - 23 tyś.
Z Ryjkiem nie pogadasz.
Możesz nie lubić zespołu, ale gadać głupoty, że nikt tego nie słucha? Porównaj chociażby liczbę słuchaczy na Last.fm - Manowar - 121 tyś, EW - 23 tyś.
Buhahaha, od kiedy to liczba sluchaczy stanowi miernik jakosci muzyki? Przeciez z gory wiadomo ze im lzejsza muza tym wiecej ludzi bedzie sluchalo.
Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego.
Buhahaha, od kiedy to liczba sluchaczy stanowi miernik jakosci muzyki? Przeciez z gory wiadomo ze im lzejsza muza tym wiecej ludzi bedzie sluchalo.
Buhahaha, gdzie ja napisałem, że liczba słuchaczy stanowi miernik jakości muzyki? Kup se musk.
Przecietny zespol death metalowy na last.fm nigdy nie wyprzedzi przecietnego zespolu heavy metalowego.
Amerykę odkryłeś.
Ancient900
26-10-2007, 17:03
kij z jakimś manowarem, fajnie by było jakby był koncert Nirvany _/
spider-bialystok
26-10-2007, 18:30
Manowar = gej metal
a ja nawet nie wiem co to metal a i tak tu napisalem bo uwazam ze jestescie bardzo niekulturalni i do tego zero tolerancji dla was!!!!
Marzenia marzeniami, jeżeli ManowaR kiedykolwiek mieli by przyjechać do polski to z pewnością okazało by sie że nie ma takiego miejsca które pomieść wszystkich fanów którzy chcieli by przyjechać na koncert.
Jestem więcej jak pewien że nie przyjadą nigdy.
Eric na jednym z koncertów powiedział w czym tkwi problem.
"Złóżcie nam prawdziwą ofertę a my nią nie pogardzimy"
Dziwicie sie że nie chcą przyjechać do Polski?
W max co możemy in zaoferować do festiwal w sopocie albo koncert na tysiac osob w spodku katowickim.
Marzenia ....
A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat.
Manowar = gej metal
Synu co ty możesz wiedzieć o prawdziwej muzyce? Leć lepiej słuchać swojej elektronicznej muzyki pełnej ecstazy
@Ancient900
Mylisz Heavy metal z Soft metalem
A wszystkich tych którzy pozwalają sobie szydzić z muzyki tworzonej między innymi przez ManowaR powinno się zamknąć w kartonowym pudle aby mogli tak tworzyć swój mały własny lepszy świat.
Bo co, bo mają inny (lepszy) gust? ;]
Nie bo nie posiadają grosza szacunku do prawdziwej muzyki.
Pozwolę sobie tutaj zacytować cytat z encyklopedii PWN odnośnie muzyki:
muzyka [łac. < gr.], muz. sztuka, której tworzywem są percypowane przez ludzi dźwięki, wytwarzane przez nich głosem i/lub za pomocą instrumentów muzycznych;
Czy Wasze Techno zwane potocznie muzyką nowej ery spełnia chociaż jeden warunek definicji muzyki?
Czy Wasze Techno zwane potocznie muzyką nowej ery spełnia chociaż jeden warunek definicji muzyki?
Bez uogólnień, proszę.
spider-bialystok
27-10-2007, 22:43
Synu co ty możesz wiedzieć o prawdziwej muzyce? Leć lepiej słuchać swojej elektronicznej muzyki pełnej ecstazy
Synu;] Gatunkiem ktorego slucham najwiecej jest black metal, z odchyleniami typu folk-blacku oraz pagan-blacku. Elektronike lubie rowniez, zarowno ambient jak i psytrance oraz goa trance. Jesli dla ciebie muzyka elektroniczna to tylko techno to jeszcze baaardzo malo wiesz o muzyce;]
A Manowar to gay metal i juz :D
A którego według ciebie nie spełnia?
@spider-bialystok
Skoro tak twierdzisz to nie masz pojęcia o muzyce tego gatunku :)
Dziwicie sie że nie chcą przyjechać do Polski?
W max co możemy in zaoferować do festiwal w sopocie albo koncert na tysiac osob w spodku katowickim.
Festiwal w Sopocie z Dodą, Stachurskym i Kayah? A z czego wiem, to Spodek ma 11 tyś miejsc. Grali tam tacy giganci jak Metallica i Mejdeni ja jakoś się pomieścili, a nie zaprzeczysz, że Manowar ma raczej mniej fanów.
Manowar = gej metal
No, cóż, zaprzeczyć nie można, że ciuszki mają roxor, ale wiesz ile mieli radochy np podczas tej (http://www.13thnote.co.uk/extras/manowar.jpg) sesji? ;p
to jest polski DEATH Metal
No nie powiedziałbym.
spider-bialystok
27-10-2007, 23:17
@spider-bialystok
Skoro tak twierdzisz to nie masz pojęcia o muzyce tego gatunku :)
Skoro tak twierdze, to znaczy ni mniej ni wiecej niz to, ze tak uwazam. Jesli chce posluchac prawdziwego metalu to lap:
http://youtube.com/watch?v=UFbXX5j9X7g
Na iron maiden w spodku byłem a to ze tysiąc osób to miała być przenośnia. Ale wiedzcie o tym że iron maiden zgadzają się na występy gościnne a manowar jeszcze na tak owym nie spodkałem
@up
Według mnie najlepsza kapela jest behemoth
wszyscy pierdolicie od rzeczy....
oiolosse jest kolejnym zagorzalym wojownikiem o 'prawdziwosc' muzyki. szkoda tylko ze nie potrafi powiedziec czym ona jest
i black metal jest bardziej pedalski od manowara ;)
@up
Proponuję mniej napinki i nieodzywanie się w tematach, o których nie masz pojęcia ;]
A co do tematu, jakieś durne wpisy nie pomogą ;]
Ancient900
28-10-2007, 00:14
Wasze Techno
bez chamskich prosze ;]
@down
owned xd
Hmm, Samowar?
A, jeszcze jedno. My chyba o jakimś innym EW piszemy, bo tylko głupie pismaki z wikipedii nazywają ten zespół stonerem. Nie moja wina, że mama Ci nie pozwala słuchać Dopethrone, bo chłopaki byli na gazie. A między EW a stonerowymi Clutchami i Kyussami jest spora różnica, nie uważasz?
Na iron maiden w spodku byłem a to ze tysiąc osób to miała być przenośnia. Ale wiedzcie o tym że iron maiden zgadzają się na występy gościnne a manowar jeszcze na tak owym nie spodkałem
@up
ja terz sie nie spodkalem
umzyj
Wasze Techno
Gdybyś nie zauważył, to większość w tym temacie mówi o metalu, a nie o techno. Mam prośbę, wciśnij Start>uruchom i wpisz "shutdown -r -t -f". Nie pamiętam czy to dobra komenda ;p
Nie bo nie posiadają grosza szacunku do prawdziwej muzyki.
Tak spelnia... poniewaz "instrumentem" moga byc nawet twoje zeby. Wiec nie zachowuj sie ignorancko wobec innych rodzajow muzyki.
P.S.
Gdyby nie bylo to slucham wszystkiego. (np hard rock haleluja xD)
spider-bialystok
28-10-2007, 01:01
@up
Naucz sie czytac, obejrzyj ten klip jeszcze raz i nie wracaj.
Spoko, jak to death, to Twoja Stara to Wald Keriós.
A żebyś się nie zdziwił :O
@Oiolosse: Twoja stara gotuje w kaloryferze.
Drodzy Panowie i Panie ( o ile jakaś włączała się do dyskusji)
Podsumuje ten temat w sposób jak najbardziej neutralny:
Wniosek jest prosty o muzyce nie powinno się rozmawiać tylko jej słuchać, słuchanie muzyki jest czynnością dobrowolną i każdy robi to w taki sposób jaki uważa za słuszny.
Złóżmy broń i chodzimy razem na "małe piwo"
:)
@UP 2 obejrzałem klip po raz drugi i jednak postanowiłem tu wrócić :(
Teraz coś o moim błędzie, sprawdzi się tu magiczne przysłowie:
"Nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię na swój poziom potem dobije doświadczeniem"
botmaster19
31-10-2007, 00:28
i black metal jest bardziej pedalski od manowara
Popieram.
Black metal to taka skomercjalizowana wersja death metalu z wolniejszymi tempami, bardziej melodyjnymi riffami, latwiej przyswajalnym przez niemetali wokalem i dziecinnym wizerunkiem.
spider-bialystok
31-10-2007, 09:49
Popieram.
Black metal to taka skomercjalizowana wersja death metalu z wolniejszymi tempami, bardziej melodyjnymi riffami, latwiej przyswajalnym przez niemetali wokalem i dziecinnym wizerunkiem.
Przede wszystkim black metal, w przeciwienstwie do death'u, ma klimat i ma za soba jakas historie (poczatek lat 90, Norwegia).
Poza tym smiesznie brzmi, gdy sluchacz dm oskarza o komercjalizacje bm ;]
@up: Rotfl, rotfl death nie ma klimatu? A posłuchaj Waść Entombed albo Edge of Sanity. To raczej black jest mega prostacki w 99,5% przypadkach.
Popieram.
Black metal jest przeciwstawieniem "skomercjalizowanych kapel deathowych", tak, tak. Powstał na założeniu, że death się skończył. To że później kapele zaczęły grać hybrydę tych dwóch gatunków to nic nie zmienia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.