Pokaż pełną wersje : Tibia.com
Od jakos 2 tygodni mam problem z zalogowaniem sie na tibia.com jak klikam pokazuje sie tylko pusta strona .. nic wiecej
u mnie jest wszystko w pozadku, uzywam Mozilli jak co. moze masz cos z netem? albo jakies bledy na tibia.com (bardzo mozliwe)
Napewno nie jest to zwiazane z tibia.com
Uzywasz IE? Bycmoze to dlatego.
Mozliwe tez, ze masz wylaczone zabezpieczenie wysylania danych <w tym przypadku security.tibia.com nie moze wyslac pasow> i pokazuje Ci sie pusta strona.
Wejdz w ustawienia przegladarki i wybierz poziom zabezpieczen na domyslny, moze pomoze :)
zrobilem domyslny i to samo ;/ ... Uzywam Avanta Browsera
A sprawdź C:\WINDOWS\system32\drivers\etc
plik 'Hosts' jeśli tam masz tibia.com to po prostu wywal.
nie mam wogule pliku hosts ... ;/
Pacz_knight
23-10-2007, 17:32
Ja tez mialem taki problem. Dzisiaj to wogule strona sie cos pochszanila bo byla cala biala i zniknely wszystkie grafiki strony, byly tylko napisy typu comunity, news etc.
Moze to nie ten temat ale mam pytanie. Dzis byly wylaczone wszystkie amerykanskie servy. Od 4 dni mam straszne lagi (jeszcze nigdy takich nie mialem). Nie mam pojecia co sie dzieje. Wy tez macie na swiatach USA problemy z lagami?
Ja tez mialem taki problem. Dzisiaj to wogule strona sie cos pochszanila bo byla cala biala i zniknely wszystkie grafiki strony, byly tylko napisy typu comunity, news etc.
Moze to nie ten temat ale mam pytanie. Dzis byly wylaczone wszystkie amerykanskie servy. Od 4 dni mam straszne lagi (jeszcze nigdy takich nie mialem). Nie mam pojecia co sie dzieje. Wy tez macie na swiatach USA problemy z lagami?
ty mowisz o dzisiejszym dniu a ja o 2 miesiacach ..
nie nie mam lagow
Valas Hune
24-10-2007, 01:22
Miałem to samo, ale teraz używam Mozilli. Polecam.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.