zaloguj się

Pokaż pełną wersje : 13 Sorcerer - Hunt On Beholders?

SmOoTHas
24-10-2007, 17:14
Mam Pytanie, Czy 13 Lvlowym Sorcem, Z 7 Mlvlem, Moge expić na beholderach, i czy będzie to opłacalne?. Moje EQ To: Plate set, dark helmet, wand of dragonbreath, dwarven shield leather boots, scarf, rope, bronzen necklace.:ban:

1gu5
24-10-2007, 17:15
jesteś skazany na waste ale jak juz chcesz expić to weź bp hmm

SmOoTHas
24-10-2007, 19:09
eee... a co to jest waste?:confused:

stolec2
24-10-2007, 19:16
Waste - marnotrawienie/strata. Gdy podczas godzinnego huntu stracisz 5k a zarobisz 3k to bedziesz mial waste.

Idz lepiej na dwarfy/roty/carion wormy.

Pacz_knight
24-10-2007, 19:18
Nabij leprzy lvl i juz. Ja na twoim miejscu poszedlbym na roty do veno i siedzial tam do 20. ;)

Erroran
25-10-2007, 11:00
zakładam że to jest twój 1 char gdzyż jeżeli wogule chcesz expic sorkiem powinieneś wbić 15 mlvl (mlvl powinien być zawsze o 3 wi ększy od lvla u sorca) tak apropo tego bho to bez mana shield ani rusz :(

a loot zalezy od szczęścia (ale często bardzo dobry)

Ancient900
25-10-2007, 14:34
to jest twój 1 char gdzyż jeżeli wogule chcesz expic sorkiem powinieneś wbić 15 mlvl (mlvl powinien być zawsze o 3 wi ększy od lvla u sorca)

Skończ pieprzyć farmazony mistrzu, ok? M lvl może mieć taki jaki chce i uj ci do tego -.-

@topic
odpuść sobie

Nyksus
25-10-2007, 15:16
Po ch*j mu mówicie zeby szedł na dwarfy czy soldiery, jak on się pyta o beholdery? Rozumu nie macie, czy czytać się nie nauczyliście?

@topic
Nie.

Serious Sam
25-10-2007, 15:25
zakładam że to jest twój 1 char gdzyż jeżeli wogule chcesz expic sorkiem powinieneś wbić 15 mlvl (mlvl powinien być zawsze o 3 wi ększy od lvla u sorca) tak apropo tego bho to bez mana shield ani rusz :(

Tak? to jaki mlvl ma MDW?

@topic
Najlepiej expij na rotwormach, orcach itp, na beholderach przy twoim lvlu będizesz tylko tracił kase.

Toren
25-10-2007, 15:41
Dobij 20 zrób najlepiej pare FF i fajnie jest :D

X-Anylon
25-10-2007, 15:46
Po ch*j mu mówicie zeby szedł na dwarfy czy soldiery, jak on się pyta o beholdery? Rozumu nie macie, czy czytać się nie nauczyliście?

Nie rozumiesz,ze oni chcą mu pomóc...Po co tracic kase,manasy na 1 beho,A co gorsza dednąć!-.-"...O Beholderach tego było juz 1xx...

Topic:
Carrior Roty,Dwarfy,Soldki

Ale nie Beholdery...To jedne z tych bardziej wrednych mobów!

Moorifis
26-10-2007, 09:20
Dla takich nobkow polecam dc roty,bandyty
bo na assasa chyba sie nieporwiesz :D
popros kogos zeby ci zczyscil i good

Kuba16
26-10-2007, 10:32
ja bym ci radzil isc do kopalni dwarfor, bo zanim bys zabil tego beholdera wand of dragonbreath bo predzej byc ty pdal ;p

PandeSin
26-10-2007, 14:06
moze będe się powtarzał;
Na 13 levelu na beholderach mógłbyś expić bez wasted ale palladynem (dist ~60 ze spearów, ~50 z boltów wczesniej zebranych na soldach).
13 Sorkiem pozostają ci kopalnie dwarfów; polecam Dwarf Hell poziom z guardami i soldierami (tylko dmg z ruzgi za słabe ;/ )

Nyksus
26-10-2007, 14:25
Nie rozumiesz,ze oni chcą mu pomóc...Po co tracic kase,manasy na 1 beho,A co gorsza dednąć!-.-"...O Beholderach tego było juz 1xx...
!

Nie rozumiesz, że on nie prosi o pomoc? Gdyby prosił o pomoc to spox, ale on się pyta o beholdery. Wy takie bezrozumne dzieciaki nie potraficie tego zrozumieć, takie trudne przeciez.

X-Anylon
26-10-2007, 14:45
Nie rozumiesz, że on nie prosi o pomoc? Gdyby prosił o pomoc to spox, ale on się pyta o beholdery. Wy takie bezrozumne dzieciaki nie potraficie tego zrozumieć, takie trudne przeciez.

Tu ku*** Z bezromuzmny do do twojego Taty...Rozumiesz?
Myślisz,że kim jesteś?
Nie życze sobię byś mnie bez powodu wyzywał!
Dostał odp.o Beholderach!Ja mu tylko pomogłem!

Dla mnie temat skończony!

antek93
26-10-2007, 15:07
Licz się z dużymi stratami na runy....
Ale zawsze może wypaść ths :D
pozdro xD

Csmaster
26-10-2007, 18:49
z 13 lvl sie pch na behy o lol idz lepiej na roty i tyle :]

SmOoTHas
27-10-2007, 10:16
@UP,
Roty Rotami,
A Z Nich Dużo Kasy Nie Idzie.
A Jak Mam Z Nich Troche Mace'ów I Swordów To Nie Mam Capa Żeby wziąć:(

Wroneczki4
28-10-2007, 22:59
WEŹ TY KOLEŚ JESTES UPOŚLEDZONY CHYBAX( WIADOME ŻE CHŁOPAK CHCE SIE CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ CO WIĄŻE SIE Z POMOCĄ!! I JEŚLI MASZ TAKIE COŚ PISAĆ IDZ DO WC I SIE WYSRAJ BO GÓWNO PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA JAK SŁYSZE TAKICH LUDZI JAK TY TO PŁACZE I WSPÓLCZUJE RODZICĄ

Alphonse
28-10-2007, 23:15
@UP,
Roty Rotami,
A Z Nich Dużo Kasy Nie Idzie.
A Jak Mam Z Nich Troche Mace'ów I Swordów To Nie Mam Capa Żeby wziąć:(
a drop z beholdera uniesiesz? na 13lvlu to sorc ma tyle capa, ze ledwo food ze soba nosi.. ;S albo lootbag, albo zbierasz tylko golda (mowie o rotach) na beho nie chodz. oplaca sie mintwalin czy jak to sie zwie.. :P (chodzi mi o minotaury pod ancient temple w thais) jedziesz wszystko na dystans, albo z sumonami. tylko ty musisz na magow i archerow uwazac.

Ancient900
28-10-2007, 23:19
WEŹ TY KOLEŚ JESTES UPOŚLEDZONY CHYBAX( WIADOME ŻE CHŁOPAK CHCE SIE CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ CO WIĄŻE SIE Z POMOCĄ!! I JEŚLI MASZ TAKIE COŚ PISAĆ IDZ DO WC I SIE WYSRAJ BO GÓWNO PRZEZ CIEBIE PRZEMAWIA JAK SŁYSZE TAKICH LUDZI JAK TY TO PŁACZE I WSPÓLCZUJE RODZICĄ

<nob style lajk ju>TY KRWO SAM JESTES ZRYTY PADASZ HUNTET TFOJA STARA PALI MENSKIE!1111111 CO ZA NOB OMG OMG AHHAHA</nob style lajk ju>
Wyluzuj bo na zawał zejdziesz gnojku -.-
Koleś ma rację (Nyksus)- założyciel tematu sie pyta czy da rade expić na beho a nie gdzie ma expić wiec japa misiu :*