Pokaż pełną wersje : Markwin ??
Wielki Baz
24-10-2007, 17:16
Po wykonaniu questu na devil helmet wybralem sie do miasta minotaurow znalazlem tam krola Markwin i obok niego jest bramka lvl od 30lvl zabilem jego guardy hehe i ona cos tam gada o jakims pytaniu czy jak? moze mi ktos napisac co do niego gadac?? z gory thx
Mistrzu, nie pomyślałeś, że bez tego dialogu jesteśmy bezradni?
Wielki Baz
24-10-2007, 19:49
Ja tylko pytam i oczekuje odpowiedzi moze ktos byl i wie co do niego konkretnie pisac. Bloodwin jestes jednym z tych imbecyli ktorzy gowno wiedza a udaja ze wiedza duzo hehehe a i zeby na 40 lvl mniec skil 58 to jest zalosne hehe
Rozumiem, że dialogu nie podasz, bo chcesz być fajny?
czesc fajny kolego !
-hi
-dialog
-yes
-bye
a jak nie to spiep*aj dziadu !
Ja tylko pytam i oczekuje odpowiedzi moze ktos byl i wie co do niego konkretnie pisac. Bloodwin jestes jednym z tych imbecyli ktorzy gowno wiedza a udaja ze wiedza duzo hehehe a i zeby na 40 lvl mniec skil 58 to jest zalosne hehe
Hehehe a żeby pytać zamiast poszukać i nawet nie podać tego jego pytania to trzeba być imbecylem i to jest żałosne hehe
Avallach
24-10-2007, 20:36
zeby na 40 lvl mniec skil 58 to jest zalosne hehe
NOO MYSLISZ SIE!
z takim skilem taki lvl to jest wyczyn niemały ;] (gosciu ile grasz?)
czesc fajny kolego !
-hi
-dialog
-yes
-bye
a jak nie to spiep*aj dziadu !
Own3d. Chodzi mi o dialog - wypowiedź NPC'a...
Tomcio Pall
24-10-2007, 21:37
To ja bym powiedział że ty jesteś imbecylem. Jesteś next pr0 gajmerem który myśli że jak ktoś ma lvl mniejszy od twojego lub skille nie za dobre to jest noob, lama itp. Może takie skille go zadowalają i nie gra w tibie XX dzień bo ma ciekawsze zajęcia??
Poszukaj słów kluczowych lub wklej dialog spróbujemy pomóc(myślisz pewnie że będziemy ciekali no Mint i podawać Ci co mówić -.-)
uhh bidny dzieciak z ciebie ;(
nie napisali w opisie questa tak?
oh nie smuć sie, jutro też jest dzień :baby:
a tak na serio to zamknij tibie (bo ci sie stamina skończy [/ironia]) i weź idź na do normalnej szkoły ew. zamiast zbierać/kupować pacc'a kup sobie lekcje angielskiego.
ot taka dobra rada ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.