Pokaż pełną wersje : Pomocy Ludzie Blagam
Czary Misio
25-10-2004, 19:40
Ludzie pomozciew prosze w ab jest krwawiaca skala taka podluzna ja dalem na nia niechacy moje blue rope i zniklo ! gdzier to poszlo prosze pomozcie blagam !
Miło że jesteś darczyńcą świata Tibi.
Właśnie poświęciłeś swoje lekkie cacko na ołtarzu. :D
Czary Misio
25-10-2004, 19:51
to jest cos takiego ze to fiarowalem ? nie da sie juz tego wdzyskac ?! jakiem ja jestem debilem wydalem na to cala swoja kase trace chec gry w tibie takie cos bali :(
Cors Ent
25-10-2004, 19:52
Twoj Blue Robe poszedł w kosmos.
kiepska sprwa- teraz mozesz tylko isc i zbierac kakse zeby kupic nastepny ;)
Czary Misio
25-10-2004, 19:57
Takie cos to jest chamstwo to bylo przez przypadek nie mam juz chwci grac w ta gre przez takie cos to juz traci sie chec to juz jest koniec :(
Centaurek
25-10-2004, 20:03
Chłopie !! Nie martw się ! Odzyskasz to na pewno ! Nie trać wiary w Tibię ! Wiele osób przez takie sytuacje traci chęć do gry ! Też tak miałem, nie grałem 2 miechy ale powróciłem ! Zdecydowałem, że warto bo świat Tibii jest rozbudowany i codzienie możesz się spodziewać nowych przygód ! Naprawde warto kontynułować grę :D. Co prawda nie miałem nigdy blue robe, szłyszałem ze drogo (u mnie chyba 20k), ale nadrobisz na huntach itp ! Życze powodzenia !
Avager Niebieski
25-10-2004, 20:39
Chłopie !! Nie martw się ! Odzyskasz to na pewno ! Nie trać wiary w Tibię ! Wiele osób przez takie sytuacje traci chęć do gry ! Też tak miałem, nie grałem 2 miechy ale powróciłem ! Zdecydowałem, że warto bo świat Tibii jest rozbudowany i codzienie możesz się spodziewać nowych przygód ! Naprawde warto kontynułować grę :D. Co prawda nie miałem nigdy blue robe, szłyszałem ze drogo (u mnie chyba 20k), ale nadrobisz na huntach itp ! Życze powodzenia !
Eeee ??? 20 k to niby dużo :O :O ... LOL ...
Oj dzięki za informacje :D tera zrobie fake'a z tym kamyczkiem, ale to troche przykra sprawa :) ale zato jakie fajne musialo być przeżycie :D :D :D... własnie dlatego Tibia zaskakuje :D , zawsze cie zaskoczy ;) .
Dr.Unknown
25-10-2004, 20:56
Chłopie !! Nie martw się ! Odzyskasz to na pewno ! Nie trać wiary w Tibię ! Wiele osób przez takie sytuacje traci chęć do gry ! Też tak miałem, nie grałem 2 miechy ale powróciłem ! Zdecydowałem, że warto bo świat Tibii jest rozbudowany i codzienie możesz się spodziewać nowych przygód ! Naprawde warto kontynułować grę :D. Co prawda nie miałem nigdy blue robe, szłyszałem ze drogo (u mnie chyba 20k), ale nadrobisz na huntach itp ! Życze powodzenia !Ja max słyszłałem 11k..Antica-6-9k
To nie jest żadne chamstwo stary ...
Po prostu popełniłeś błąd , bardzo kosztowny błąd ...
Współczuję Ci z tego powodu , ale świat się na tym nie kończy ...
Pomyśl sobie tak : na Ziemi ludzie umierają z głodu , toczą się krwawe wojny ...
< to są prawdziwie bolesne problemy ! >
A ja przez własną głupotę < sorry , ale to prawda > straciłem cenny przedmiot w bardzo fajnej gierce ...
Czy jest to wystarczający powód ,żeby przestać grać ???
Moim zdaniem nie , ale to ty musisz zadecydować ...
Centaurek
25-10-2004, 21:16
@ Avager Niebieski
No wiesz :D...dla niektórych drogi, dla niektórych tani. Przedstawiłem ze swojego punktu widzenia
@ Dr.Unknown
(u mnie chyba 20k)
CHYBA ! nie byłem pewny, bo na kanale Trade nie przebywam ale dzięki z wyprowadzenia mnie z błędu...
Nie poddawaj się !
@ Angelus
To jest niestety przykra prawda :/ Codziennie umiera wiele osób...
Takie cos to jest chamstwo to bylo przez przypadek nie mam juz chwci grac w ta gre przez takie cos to juz traci sie chec to juz jest koniec :(
To pomyśl sobie, że taki noobek(xD) na 40 levelu na świecie, gdzie b robe kosztuje 60k, a demon shield cos kolo 120(?) stracił te dwa przedmioty, bo idiota chciał się pochwalić wyżucił na skrzynke depo i go wy***ało........
Myślenie nigdy niebyło jego mocną stroną........(POZDRO dla niego xD on wie o kogo mi chodzi)
Czary Misio
26-10-2004, 17:40
Dzieki ludzie za slowa otuchy wziolem sie w garsc i gram dalej trzeba to odrabic a takie male sprostowanie na moim swieci br kosztuje 40k :P i to byla cala moja kasa jaka uzbieralem w tibi teraz nie mam nic nawet na bolty :D
Mr LaMeR
26-10-2004, 17:46
Właśnie mi uświadomiłeś, że skrót od Blue robe to Br o.0
No i nie martw się, na pewno odrobisz....Ja pare dni temu zginąłem na głupim DSie i straciłem 60k expa, odechciało mi się grać, a jakoś odrobiłem ;) 40k kasy to też nie tak dużo.....
180K poszlo w cholere? hehe - 'ffffa-a-a-a-jnie ffffa-a-a-ajnie'
Swoją drogą do czego ten kamyszek jest?
Vegefa Ziom
26-10-2004, 18:00
To nie jest żadne chamstwo stary ...
Po prostu popełniłeś błąd , bardzo kosztowny błąd ...
Współczuję Ci z tego powodu , ale świat się na tym nie kończy ...
Pomyśl sobie tak : na Ziemi ludzie umierają z głodu , toczą się krwawe wojny ... < to są prawdziwie bolesne problemy ! >
A ja przez własną głupotę < sorry , ale to prawda > straciłem cenny przedmiot w bardzo fajnej gierce ...
Czy jest to wystarczający powód ,żeby przestać grać ???
Moim zdaniem nie , ale to ty musisz zadecydować ...Prawda, ale niektórzy niestety myślą tak( na przykład mój ikolega z rl):
- nie masz jedzenia ewentualnie wody itd. przestajesz żyć :(:(
-Zabili cię w tibi, okradli itd. przestajesz grać
Pesymista jeden:baby: Ale to tlyko jego(ofcorse czyt. moje;) ) zdanie, no ale 'on' przestał grać po hakach i redskullu na głowie, ale nie po stracxie 20k ;)
Ludzie pomozciew prosze w ab jest krwawiaca skala taka podluzna ja dalem na nia niechacy moje blue rope i zniklo ! gdzier to poszlo prosze pomozcie blagam !
TEZ CHCE NIEBIESKĄ LINE!!!!!!!!!!!!!
Tak przy okazji , kiedyś na tym forum czytałem o niebieskiej linie ...
Koleś pisał ,że widział taką w domku i , że jest to nowość ...
A jest to po prostu kółko , służące do grania w krzyżyk i kółko ...
Krzyżyki są czerwone , a grać można między innymi w Thais ...
Inne gry to : szachy , warcaby , młynek ...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.