Pokaż pełną wersje : PK Xerena
Viedzminek
24-10-2007, 22:28
Przedstawiam moje pekerskie wypociny na tym straconym serwerze jakim jest Xerena. W filmie dołączone jest nagranie z team speaka, więc można się też pośmiać. Enjoy it!
http://pl.youtube.com/watch?v=BxEpBq_hASc
PS. pada m.in. 44 i 54 knight oraz 48 MS.
Bialason
24-10-2007, 23:02
No grafa nie jest za świetna za to z sapów i nieudanych comb na 1! można sie pośmiać :]
Ale wiesz co?
tym filmem nabrałem chęci na zorganizowanie jakiegoś pk teamu, nie grałem tak na poważnie w tibie z pół roku
z This is how we do już nie robie akcji...
a mam ochote pona*****ać jakiś nobków
dobra kończe bo sie rozgadałem :confused:
@edit
PS.
Mam pewną sprawe do ugadania.
Widze że robiłeś to na vegasie... chodzi mi o końcowy efekt gdzie dałeś napisy końcowe.
gdy robie coś podobnego na vegasie to ten efekt strasznie szybko przemija - jak to zrobić żeby był dłuższy ?
nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem..
prosze o odpowiedz.
Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera pl.youtube.com.
* Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np.
ww.example.com zamiast
www.example.com
* Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe.
* Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
no i to sie nazywa pk team;)
filmik fajny ale niezbyt wyraznie to widac
film jak film :)
ten ostatni mial okazje uciec... przesunac jednego typa i uciec... ale presja robi swoje :P
O.o fajny fajny dawac na Titanie tam z wami moge popekowac 60+:D
co do pk nawet fajne, tylko czemu prawie wszystkie trapy na zamku? ^^
a zgranie mi sie strasznie nie podoba... gosc odlicza
3,2,1 a leca tylko 1-2 sdki
@UP
Czemu nie?
Latwy trap i lakomy kasek;)
Viedzminek
26-10-2007, 15:11
Thanks za pozytywne komentarze jak i konstruktywną krytykę. Co do odliczania czasu na combo to już jest to opanowane, ponieważ moje słowa(jestem pseudo battle commanderem xD) dochodziły z 2-3 sekundowym opóźnieniem, a ja shootałem, gdy skończyłem mówić..
Ten Pan, który prosi o moją odpowiedź w sprawie napisów końcowych niech pisze na 2644408.
bibi ;*
te "SD Combo" cos wam nie wychodzily ale ogolnie filmik niezly ;)
Nice, przynajmniej nie było co drugiego słowa "kurwa" i "na*******aj" jak to się często zdarza:P Średnie te combo, ale ważne, ze sie udaje :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.