Pokaż pełną wersje : Wasze marzenia i cele w świecie tibijskim
Jaki jest wasz cel w tibi i co chcecie w niej osiągnąć piszcie w tym temacie.
Ja już mogę powiedzieć że w najbliższym czasie(gdzieś koło 36lvl.) planuje DTD i Desert Quest.Później koło 62 lvl chce zrobić mini masakrę w Demonie(zabić wszystkie warlocki).Na 80lvl. chce zabić swego pierwszego demona.Na 110lvl. zbiorę drużynę i ruszymy na POI.Potem ewentualnie powtórzymy go.
Moim głównym celem jest pokonanie Ferumbrasa na 190lvl. z drużyną.
Później emerytura jeśli chodzi o exp.Zostanę tutorem a póżniej być może Senior Tutorem i tak moja przygoda w Tibi dobiegnie końca.
PoZDRo ~
Tibia6669
25-10-2007, 17:12
Moim marzeniem jest przestać grać ;D
KrEmAs KAc
25-10-2007, 17:18
debilnetematy.pl
Ancient900
25-10-2007, 17:25
GZ wyobraźni.
100 lvl. I potem skończyć.
lalusssss8
25-10-2007, 17:29
Mornlox od kiedy boszki 90 k kosztuja?
..::QRAS::..
25-10-2007, 17:32
a moim marzeniem jest przejsc tibie
/signed xd
http://foteka.pl/full/5e5d4b60bf1b0333954e6f151546b04c.jpg (http://foteka.pl/5e5d4b60bf1b0333954e6f151546b04c)
Uff, to bujną masz wyobraźnię :p
Moim też ;)
Tomcio Pall
25-10-2007, 19:26
Ja chce 100lvl i tyle. Potem długaaaaaaa przerwa.
wrogonastawiony
25-10-2007, 20:15
Wiekszosc z was mowi o odejsciu, ale wedlug mnie wiekszosc z was zeby rzucic tibie musi "spełnic się". Ludzie graja w to z checi bycia najlepszym, zeby rzadzic, niekiedy tez bija levele tylko po to zeby latwiej bić slabszych... ludzie graja, graja i graja jednak pomimo tego, ze im sie to nudzi nie przestaja. Wedlug mnie poprostu musicie spelnic swoje tibijskie marzenia, czy to wbic 100, 150, 200 lvl, czy rzadzic serwerem, czy przezyc jakas fajna wojne, czy poprostu miec zajebistego chara to juz zalezy od waszych pragnien ;p Wydaje mi sie ze jak osiagniecie bardzo duzo to poprostu nie bedziecie widziec sensu dalej spedzac X godzin dziennie przy tym.
A moim nauczyć sie skakać :|
raporcik leci bo temat jest bynajmniej bezsensowny
@down:
to jest pytanie o sensowny temat w tym dziale czy pytanie retoryczne?
;)
@don toro
a ja proponuje przeczytać moją wypowiedź tak długo do kiedy jej nie zrozumiesz
Zdobyć mpa , zdobyć skille 100+ :D Przestać grać ...
Moim marzeniem jest nabicie 100 levka na FACC'u.
O tak to jest dopiero osiągnięcie. =]
Ancient900
26-10-2007, 20:14
hah a mojim mażeniem tibjowym jest pszejsc rock guuard czy jak to tam sie zwie i podedac nobuw na mainie :D:D:D:D:cup::cup::cup::cup::cup:8o8o8o8oX(X(X(:ba by::baby:B)B):]:]:]:]
Rumianek
26-10-2007, 20:27
Wiekszosc z was mowi o odejsciu, ale wedlug mnie wiekszosc z was zeby rzucic tibie musi "spełnic się". [...] Wedlug mnie poprostu musicie spelnic swoje tibijskie marzenia, czy to wbic 100, 150, 200 lvl, czy rzadzic serwerem, czy przezyc jakas fajna wojne, czy poprostu miec zajebistego chara to juz zalezy od waszych pragnien ;p Wydaje mi sie ze jak osiagniecie bardzo duzo to poprostu nie bedziecie widziec sensu dalej spedzac X godzin dziennie przy tym.
Uuu... ale przemówienie ;)
1. Ja tam nie mam zamiaru odchodzić z Tibii, a nawet jeśli przestanę w nią grać, to i tak pewnie potem do niej wrócę.
2. Moje tibijskie marzenia to: rządzenie serverem :cup: osiągnięcie najwyższego levela w całej Tibii, mieć jakiegoś de best VIPa, a nie jakiegoś tłumoka co mi ukradł loot :p Chcę także przeżyć jakiś napad na miasto, kiedyś już byłam na ataku orców na Thais, ale to było dawno, dawno temu... Wspominam te czasy, kiedy mówiłam ludziom w depo (po prostu z nudów): WSZYSCY NA DÓŁ, BO BĘDZIE POTOP!!! albo: NAJAZD ORSHABAAL!!! WSZYSCY DO DEPO!!!
Pozdrawiam.
Don Toro
26-10-2007, 21:06
A moim nauczyć sie skakać :|
raporcik leci bo temat jest bynajmniej bezsensowny
@down:
to jest pytanie o sensowny temat w tym dziale czy pytanie retoryczne?
Proponuje się zapoznać z znaczeniem wyrazu bynajmniej ponieważ bynajmniej =\= conajmniej
Davido16
26-10-2007, 21:22
Dobić 30 lvl. Ale Santaks... on jest ambitny V
Wiesz dla mnie tibia jest czymś więcej niż tylko grą, jedni idą się nacpac inni idą na randkę z dziewczyną a inni w tym ja idę poexpic i to im sprawia naj wiekszą przyjemnośc, można nazwac to nawet podnieceniem. A gdybym posiadał golden helmet był by to szczyt moich marzeń, dlatego wytrwale, expie i zdobywam kase na tego rara a gdy już go zdobęde będę się czuł spełniony i cel życia osiągne.
ja bym chciał zrobic ani z moją ekipą oraz mieć Ferumbras Hat na bani :D
Moim marzeniem jest zostać na 0 lvlu ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.