Pokaż pełną wersje : Solo Annihilator? Niemozliwe, a jednak !
Tibia6669
25-10-2007, 19:47
Pewnie widzieliście już ten film na hunted.pl ;D
Zamieszczam go tutaj dla osób które nie oglądają hunted.pl ;P
http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/32836
Link do tematu na hunted.pl
http://hunted.pl/2007/10/25/solo-annihilator-niemozliwe-a-jednak/
@Edit
I zdjęcie z akcji ;P
http://img505.imageshack.us/img505/8429/anihilatoritz0.png (http://imageshack.us)
Użytkowników czytających ten temat: 25 (zarejestrowanych: 14, gości: 11) ;D
gratki dla niego, filmik wypas ;p
zaraz obejze i skomentuje
@edit
no fartownie, ale ten pal 0 pvp,
bo dla mnie bezsensowne jest uhanie sie co chwilka,
tzn klikanie hotkeyu non stop, ani to dobre ani korzystne>.<
wystarczy maly exh i combo gotowe ;x a tak w pore mozna sie uhnac
Tibia6669
25-10-2007, 19:54
Moim zdaniem koleś zasługuje na duże brawa. Palladin, zblokował demona i jeszcze ma tylko 110lvl ;D
Big Gratz
PaTrOsEK
25-10-2007, 19:56
Nie no brawa dla niego. Ja ten filmik widziałem też od strony tego co padł jako ostatni. :]
Gdyby ten koleś użył mózgu wcześniej, to by wszyscy wykonali. Ale po co strzelać Assassin Starami jak lepiej trzymać hotkey przez 4 minuty i mieć exhausta ;*
a to jest ten filmik co był śmieszny anihi :):)
Użytkowników czytających ten temat: 17 (zarejestrowanych: 12, gości: 5)
:D
Gz wykonania :D było goraco jak było 15 hp :D
Szkoda, ze napoczątku bocik sie zepsuł :D leczyłeś się cały czas i zmieniałeś ringi ale nie atakowałeś :D
Ale mi solo, solo to by było gdyby zabił 2 demce, a nie jednego <.<
Bez teamu, który zabił 1 demca chuja by zrobił.
Tibia6669
25-10-2007, 20:14
@Up
Możliwe ;D Ale i tak trzeba przyznać, że po update to co on zrobił na tym levelu to Wielki wyczyn ;)
Astronis zrobil to ladniej, ciekawiej, i zdaje sie bez wbudowanego cipbota.
@up
Tja, bez.
@topic
Nawet, nawet.
zaraz obejze i skomentuje
@edit
no fartownie, ale ten pal 0 pvp,
bo dla mnie bezsensowne jest uhanie sie co chwilka,
tzn klikanie hotkeyu non stop, ani to dobre ani korzystne>.<
wystarczy maly exh i combo gotowe ;x a tak w pore mozna sie uhnac
Zauważ tylko że po naciśnięciu hotkeya (np. F2) jest malutka przerwa między uhnięciem, a klikanie w szale usuwa te przerwe ;)
Muahahahahah, to jest ten filmik, z którego się tak brechtałem i który oglądałem kilka tyg~ temu ;P
Ale przyznać gz ziomkowi, szczególnie, że to Obsidia ;]
@edit
A to co wychwyciłem przypadkiem podczas filmu:
19:19 Dain Simoran [17]: debata hujuw dzisaj
Own3d xD
LOL, nie wiem jak takie coś mogło zabić tego demona...
Sporo szczęścia... oj sporo : p
Anyway, gz.
Powiem tyle: o kurde ! :D
Tibia6669
25-10-2007, 20:37
Muahahahahah, to jest ten filmik, z którego się tak brechtałem i który oglądałem kilka tyg~ temu ;P
Jak mogłeś ten filmik oglądac kilka tygodni temu jak on był dokładnie 10dni temu??
Gdyby ten koleś użył mózgu wcześniej, to by wszyscy wykonali. Ale po co strzelać Assassin Starami jak lepiej trzymać hotkey przez 4 minuty i mieć exhausta ;*
Gdybyś uzył mózgu, nie sharował z bratem i nie okradł lensona miałbyś dalej lv sprzed haka
Gz dla tego palka ;]
KrEmAs KAc
25-10-2007, 20:51
Ładnie ŁAdnie ;p Pogratulować:D
Works__1985
25-10-2007, 20:54
3 może by wykonało jak by debil walił z starsów odrazu po wejściu a nie... no cóż moge powiedzieć gratz...
Tibia6669
25-10-2007, 22:04
Koleś zupełnie nie pomogł swojemu teamowi... ale np. Ten drógi pallek sam jest sobie winny, że nie wziął tarczy i uhów
http://youtube.com/watch?v=_JpLhi7AWqs
to sie nazywa solo anni na PRAWDZIWEJ tibi bez noob hotow i wtedy knight walil sux hity :P
Koleś zupełnie nie pomogł swojemu teamowi... ale np. Ten drógi pallek sam jest sobie winny, że nie wziął tarczy i uhów
"drugi" i już tak nie szpanuj ze temat założyłeś ..
Rzeczywiscie sie popisal...Obudzil sie jak by na koncu annih, albo sobie przypomnial, ze trzeba zaznczyc demona, zeby bic go z gwiazdek lol...
95% szczescia
5% umiejetnosci ...
koles sie uchał gdy miał mana shield >.<
22:52 Marite pal [103]: UHY.
22:52 Marite pal [103]: pod siebi.
22:52 You are now leader of your party.
22:52 Marite pal has left the party.
to mi sie podoba ;D
Dark Saian
26-10-2007, 01:22
Z 3x by zrobili by te anni gdyby odrazu zaczal walic z ass starow a nie obudzil sie jak jego ostatni znajomy padl
Chodz mial sporo farta xD z 5-ma dem na 1.2k hp i bez m ringow heh ;p
Wiecej szczescia niz rozumu.
Stefan Wichura
26-10-2007, 08:41
Ale mi solo, solo to by było gdyby zabił 2 demce, a nie jednego <.<
Bez teamu, który zabił 1 demca chuja by zrobił.
popieram cie...
przed up date byl film jak koles tez tak zrobil i były 2 demony jeden na red a drugi na full tylko o ile sie nie myle mial 112 lvl i nie walil hitow po 500 ;s zadne to solo...
ladny filmik :) gratuluje :PP
Dider Z Rivii
26-10-2007, 08:52
To ja wam pokaze cos lepszego :
http://rapidshare.com/files/63842240/nasz_anihilator.rec.html
Wiecej szczescia niz rozumu.
100% Racji.
lucyferrr
26-10-2007, 16:10
szkoda ze niepadles... przez ciebie pozdychali twoi kumple bo nieatakowales tylko sie uhales zal
Ja bym tego solo nie nazwał :baby: I napewno ten koleś nie jest bohaterem tego anhi tylko najgorszym jego elementem:P Tak naprawde przez niego 3 osoby padły. Wogóle ten annihilator był jakiś idiotyczny... czemu reszta palków nie strzelała z assassin starów? żal;(
Hubsik99
26-10-2007, 22:03
Miałbym szacunek do ciebie, ale bot... widac ze atakowales oO
na 1 demca 4 ass ci poszly :D
Ale pomimo wszystkiego Gz wykonania
A i jeszcze jedno Gz że blokera takiego wziąłeś do teamu !! \,,/ 103 lvl żart ...
Widziałem z perspektywy tego co krzyczy
4 bp uh
pod siebie
Ale z 15 hp ładnie się wyleczył:]
co za koles zeby nie atakowac demów ? ... zal
Manish'ku
27-10-2007, 09:40
Miałem to napisać odrazu po obejrzeniu filmu...Ale konto mi sie pojebalo i zrobiłem nowe...Myslisz ze jestes fajny??przez ciebie padly 3 osoby bo nie atakowałes...Żal mi ciebie.JAk to ma bys solo to zobacz co znaczy solo ŻAL...
Tibia6669
27-10-2007, 14:58
A czemu piszesz to do mojej osoby(przynajmniej tak to zauważyłem)
To nie jest mój film tylko tak jak napisałem w pierwszym poście, ja go znalazłem ;D
Jackass :D
28-10-2007, 01:58
nooby on atakowa, ale trzymał hota więc było exhu~ więc na tym polega jego głupota ciemne masy :>
80% ludzi którzy go krytykują nie wbiło nawet 80lv a codpiero 110 i anni, jakbyście zobaczyli tyle demków to byście sie osrali, wiec dobre rady zostawcie dla siebie
mozecie go krytykowac,ale to czego dokonal wcale nie jest takie proste podziwiam go za to a to ze nei atakowal i padly 3 osoby to nie jego problem kazdy dba o swoj tylek pozatym pokaal an koniec ze jest bardzo dobrym kolega dajac koldze uhy wiec nie rozuemie was najpeirw wbijcie level a potem idzcie na anni zobaczycie jak to fjanie dostawac hity od5 demonow:P powiem jedno GZ KOLES ;)
Marcelek
28-10-2007, 10:24
Nie zrobil tego anni solo tylko skonczyl go sam, poniewaz przez jego glupote padla reszta teamu. Pomimo wszystko gratz
Eee... Czy Wy naprawdę wierzycie że Astronis tego anni zrobił bez bota? Nie zdążył by na raz Uhać się i zmieniać Ice Rapiery...
Co do tego że nie atakował demów przez pewien czas...Dlatego że rąbał w hotkeya, a CipBot blokuje atak...
mozecie go krytykowac,ale to czego dokonal wcale nie jest takie proste podziwiam go za to a to ze nei atakowal i padly 3 osoby to nie jego problem kazdy dba o swoj tylek pozatym pokaal an koniec ze jest bardzo dobrym kolega dajac koldze uhy wiec nie rozuemie was najpeirw wbijcie level a potem idzcie na anni zobaczycie jak to fjanie dostawac hity od5 demonow:P powiem jedno GZ KOLES ;)
żal mi ciebie... Tak się składa, że annihilator to quest, w którym liczy się cały team a nie "każdy dba o siebie". Gdyby nie reszta teamu on też by padł bo comba od 3 demów na wprost by nie przeżył. Ja jakbym miał takiego idiote jak on w teamie i padłbym przez niego ostro bym się w*****ł... I żeby rozwiać wszystkie wątpliwości miałem wyższy lvl od niego i zrobiłem annihilatora więc wiem jak to fajnie dostawać hity od 6* demonów. Nie zmienia to faktu że nadal nie rozumiem czemu reszta palków strzelała z p boltów a nie z assa starów...
A tak wogóle kto powiedział, że annihilator solo jest niemożliwy do zrobienia. Teraz po update jest to prostsze niż kiedykolwiek w szczególności dla pala:P
@Up
Możliwe ;D Ale i tak trzeba przyznać, że po update to co on zrobił na tym levelu to Wielki wyczyn ;)
Chyba sobie żartujesz...
8o
Eee... Czy Wy naprawdę wierzycie że Astronis tego anni zrobił bez bota? Nie zdążył by na raz Uhać się i zmieniać Ice Rapiery...
Co do tego że nie atakował demów przez pewien czas...Dlatego że rąbał w hotkeya, a CipBot blokuje atak...
ice rapiery powiedzasz?:D
@2xup
moze troche spokojniej? w odmu tez tak robisz? odrazuz pyskiem?
jego sprawa czemu nie bil , ale i tak to nie jest takie latwe wiec sie uspokoj i idz odpocznij troche na dwur
Totalna porażka ten anihilator. Koleś nie strzelał przez cały czas przez co 3 osoby padły. Jakby mi ktoś odwalił taką fuchę na anihilatorze to bym go ubił za to. Fakt iż przeżył to 100% szczęście więc nie wiem czemu tyle osób dostaje wytrysku.
22:19 Yaugardo: done? :D
22:19 Yaugardo: ?p;
22:20 Marite pal: ja z kusza bloczylem
22:20 Marite pal: xD
cieszą się bo padli, a koleś który jest temu winny przeżył, żałosne
bawi ich to chyab dorbze nie tak jak innych ze po dedzie bija mame krzeslem? poprostu graja w ta gre dla zabicia czasu i dla zabawy nie jak inni ;0
Pomocny Murzyn
28-10-2007, 23:51
Wg. mnie ten co "zsolował" tego ani używał bota. Przecież nie spamował UHami tylko niezwykle równomiernie się uhał i nie atakował. Gdyby robił to bez bota robił by to chyba strzał -> uh ->strzał -> UH
Klikaczz
29-10-2007, 09:46
gratulacje :D 15 hp na anhi dobre:)
Nie no, ja nic nie chce mówić, ale przez tego palka padła reszta teamu, gdyby sie uhał normalnie wszyscy by zrobili ten quest :)
Zyczliwy
29-10-2007, 18:12
Po dokładnym obejrzeniu zamieszczonego filmiku pozwolę sobie na parę słów komentarza. Pan "110 paladyn solo wymiatacz" to typowy egotyk. Sami zresztą zauważyliście, że do momentu kiedy nie było to konieczne(został sam w towarzystwie demonów) nie cofnął palca z hotkeya Uh nawet na chwilę. "A poczekam sobie, aż zabiją, a ja będę się nieustannie uhać, tak jest bezpiecznie". Na szczęście jak w każdej opowieści nie może zabraknąć dobrej postaci. Moją uwagę przykuł Marite pal - 103 palladyn, który chyba jako jedyny regularnie atakował z power boltów demona. Co więcej, gdy zmuszony był blokować demona dodatkowo pisał o pożyczenie tarczy, lecz jak widzieliście kolega "solo wymiatacz" był zajęty wciskaniem guzika. Kalkulując, jest to nawet logiczne wyjście. "Po co pożyczać tarczę, skoro i tak prędzej czy później padnie, a tak uratuje chociaż sobie tarczę". Gdy już kompani opuścili pokój gościnny demonów, teleportując się do miasta stwierdził, że to najwyższa pora na użycie gwiazdek. Pozwolę swojej osobie podsumować to dobitną puentą: Są ludzie... i parapety". Najlepiej niech towarzysz Yamanouchi sam oceni do których należy. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, Życzliwy
bawi ich to chyab dorbze nie tak jak innych ze po dedzie bija mame krzeslem? poprostu graja w ta gre dla zabicia czasu i dla zabawy nie jak inni ;0
obrońca się znalazł... Mnie w tej grze bawiło jak zrobiłem wysoki lvl i mogłem komuś skopać dupę :p a nie jak padłem.
Aha, mogłeś to zachować dla siebie i nie mówić nam o mamie 8o
solo Annihilator! Niemozliwe? Masz racje!
jeden z najgorszych anni jakie widzialem
Po dokładnym obejrzeniu zamieszczonego filmiku pozwolę sobie na parę słów komentarza. Pan "110 paladyn solo wymiatacz" to typowy egotyk. Sami zresztą zauważyliście, że do momentu kiedy nie było to konieczne(został sam w towarzystwie demonów) nie cofnął palca z hotkeya Uh nawet na chwilę. "A poczekam sobie, aż zabiją, a ja będę się nieustannie uhać, tak jest bezpiecznie". Na szczęście jak w każdej opowieści nie może zabraknąć dobrej postaci. Moją uwagę przykuł Marite pal - 103 palladyn, który chyba jako jedyny regularnie atakował z power boltów demona. Co więcej, gdy zmuszony był blokować demona dodatkowo pisał o pożyczenie tarczy, lecz jak widzieliście kolega "solo wymiatacz" był zajęty wciskaniem guzika. Kalkulując, jest to nawet logiczne wyjście. "Po co pożyczać tarczę, skoro i tak prędzej czy później padnie, a tak uratuje chociaż sobie tarczę". Gdy już kompani opuścili pokój gościnny demonów, teleportując się do miasta stwierdził, że to najwyższa pora na użycie gwiazdek. Pozwolę swojej osobie podsumować to dobitną puentą: Są ludzie... i parapety". Najlepiej niech towarzysz Yamanouchi sam oceni do których należy. Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam, Życzliwy
Z tym shieldem to mnie rozwaliłeś, jestem ciekaw, robisz annihilatora i ktoś Cię prosi o tarcze, Ty oczywiście byś mu dał i gdyby on padł ty z nim bo byś został bez tarczy, miał jedną dla siebie, mógł tamten palek sie lepiej wyposażyć.
Misiek-De'mort
30-10-2007, 18:02
Solo to by byłoby gdy zabił by 2 demon :p
no gosciu niezly zaplon mial z tymi a-starami omfg zal...
Rangarok
30-10-2007, 19:18
Wydaje mi sie ze gdyby niespamowal tymi uhami na poczatku tylko zaczal atakowac to by wszyscy przezyli, wiekszosc czasu nikt nie atakowal oprocz tego 103 pala.
Tak jak Rzyczliwemu wydaje mi sie ze Yoma... zrobil bardzo zle...
21:46 Quido [103]: uda sie
21:46 Quido [103]: ;)
Peszek :DD
solo ładne ^^
bez elven amuletow? =O fart jak chuj xD
btw Astronis przy yellow ja przy green ;x
a jednak jest różnica;p
mana'potion
27-04-2008, 11:08
omg temat z przed roku .
psyhopatka
27-04-2008, 11:48
Co za noob odświeżył ten temat...
kurwa, ban od razu dla tego pana.! ;|
Aff sorry nie spojrzalem na date, archeolodzy je*ani
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.