PDA

Pokaż pełną wersje : Sorcerer 20+

Sora
26-10-2007, 12:10
Mam bardzo duzy problem...

Mam sorcerera 23lvl - 24mlvl i siedze w miescie i tylko go skilluje robiąc runy.
Problem polega na tym, że nie mam jakiegos fajnego miejsca do EXPIENIA.

Proszę o pommoc gdzie mogłby expic taki sorc !!!! :confused:

Kopiko
26-10-2007, 12:45
Cyklopy-Mount Sternum/PoH

Kacpex
29-10-2007, 22:30
mount steurum czy jakos tak dobre poh tez próbij na dragi mmalo oplacalne ale exp dobry wiem bo sam laze na nie na elf fortres exp ladny i sie zawsze zwraca nawet jestes na + jak poleca holy orshid albo heavy blossom i woce a elfy hity male wala mozesz tez z sumonami na dwarfy guardy ale sie nieoplaca no chyba ze dla expa bo sie niezwruci aaa i na mintwail kase leci jak w toto lotku moze pomoglem;)

Poszukaj na tibia earth expowisk sobi moze cos znajdziesz:D

Davido16
29-10-2007, 22:39
@up

BR or SWE??!?!?!?!?!11!?!?!?///

@topic

Proponuję Mount Sternum, ewentualnie PoH, ale ostrożnie. Możesz też próbować powoli guardy.

@edit up

Elf Fortress sorkiem? LOL pwn3d

Kajulec
29-10-2007, 22:51
mount steurum czy jakos tak dobre poh tez próbij na dragi mmalo oplacalne ale exp dobry wiem bo sam laze na nie na elf fortres exp ladny i sie zawsze zwraca nawet jestes na + jak poleca holy orshid albo heavy blossom i woce a elfy hity male wala mozesz tez z sumonami na dwarfy guardy ale sie nieoplaca no chyba ze dla expa bo sie niezwruci aaa i na mintwail kase leci jak w toto lotku moze pomoglem;)

Poszukaj na tibia earth expowisk sobi moze cos znajdziesz:D

pwn3d to jest bardziej 'heavy mace' i to, ze na guardy z monkami to dla expa, bo kasa sie nie zwroci..

TaJemniczy
30-10-2007, 14:16
Mam bardzo duzy problem...

Mam sorcerera 23lvl - 24mlvl i siedze w miescie i tylko go skilluje robiąc runy.
Problem polega na tym, że nie mam jakiegos fajnego miejsca do EXPIENIA.

Proszę o pommoc gdzie mogłby expic taki sorc !!!! :confused:

Pomijając fakt że było multum takich tematów to moja propozycja dla ciebie.......Rusz dupę z przed depo i idź sam szukaj alternatywnych rozwiązań expienia...B)

Vasth
30-10-2007, 16:18
Możesz poexpic na swojej mamie krzesłem :D:D

Hahahahhahaahhahahah
Idiota.

Pulaski
30-10-2007, 22:20
Idź na guardy. Weź ze sobą bp mf i jedziesz. Możesz jak inni mówią na mount steroum (?) na te cyclopy ale nie polecam bo tam ciasno no i masa ludzi. Jest jeszcze ghoutland.

Voon
31-10-2007, 09:10
-Roty (np veno)
-mino (np mino tower)
-wszystko co sie rusza(ghostland, PoH)

Paciorek_ms
31-10-2007, 11:10
Myślę, że Cyklopy będą dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem. Możesz także próbować na Guardach, ale tutaj zalecałbym ostrożność i dobrze by było jakbyś miał przy sobie tak 3 uh'y.

Pozdrawiam

Guber07
31-10-2007, 13:02
Wydaje mi sie ze ghost land bedzie nawet dobry ale tez i cyklopy w thais ale tez i fibula dla zadobienia troche kaski.