Pokaż pełną wersje : Sorcerer 20+
Mam bardzo duzy problem...
Mam sorcerera 23lvl - 24mlvl i siedze w miescie i tylko go skilluje robiąc runy.
Problem polega na tym, że nie mam jakiegos fajnego miejsca do EXPIENIA.
Proszę o pommoc gdzie mogłby expic taki sorc !!!! :confused:
Cyklopy-Mount Sternum/PoH
mount steurum czy jakos tak dobre poh tez próbij na dragi mmalo oplacalne ale exp dobry wiem bo sam laze na nie na elf fortres exp ladny i sie zawsze zwraca nawet jestes na + jak poleca holy orshid albo heavy blossom i woce a elfy hity male wala mozesz tez z sumonami na dwarfy guardy ale sie nieoplaca no chyba ze dla expa bo sie niezwruci aaa i na mintwail kase leci jak w toto lotku moze pomoglem;)
Poszukaj na tibia earth expowisk sobi moze cos znajdziesz:D
Davido16
29-10-2007, 22:39
@up
BR or SWE??!?!?!?!?!11!?!?!?///
@topic
Proponuję Mount Sternum, ewentualnie PoH, ale ostrożnie. Możesz też próbować powoli guardy.
@edit up
Elf Fortress sorkiem? LOL pwn3d
mount steurum czy jakos tak dobre poh tez próbij na dragi mmalo oplacalne ale exp dobry wiem bo sam laze na nie na elf fortres exp ladny i sie zawsze zwraca nawet jestes na + jak poleca holy orshid albo heavy blossom i woce a elfy hity male wala mozesz tez z sumonami na dwarfy guardy ale sie nieoplaca no chyba ze dla expa bo sie niezwruci aaa i na mintwail kase leci jak w toto lotku moze pomoglem;)
Poszukaj na tibia earth expowisk sobi moze cos znajdziesz:D
pwn3d to jest bardziej 'heavy mace' i to, ze na guardy z monkami to dla expa, bo kasa sie nie zwroci..
TaJemniczy
30-10-2007, 14:16
Mam bardzo duzy problem...
Mam sorcerera 23lvl - 24mlvl i siedze w miescie i tylko go skilluje robiąc runy.
Problem polega na tym, że nie mam jakiegos fajnego miejsca do EXPIENIA.
Proszę o pommoc gdzie mogłby expic taki sorc !!!! :confused:
Pomijając fakt że było multum takich tematów to moja propozycja dla ciebie.......Rusz dupę z przed depo i idź sam szukaj alternatywnych rozwiązań expienia...B)
Możesz poexpic na swojej mamie krzesłem :D:D
Hahahahhahaahhahahah
Idiota.
Idź na guardy. Weź ze sobą bp mf i jedziesz. Możesz jak inni mówią na mount steroum (?) na te cyclopy ale nie polecam bo tam ciasno no i masa ludzi. Jest jeszcze ghoutland.
-Roty (np veno)
-mino (np mino tower)
-wszystko co sie rusza(ghostland, PoH)
Paciorek_ms
31-10-2007, 11:10
Myślę, że Cyklopy będą dla Ciebie najlepszym rozwiązaniem. Możesz także próbować na Guardach, ale tutaj zalecałbym ostrożność i dobrze by było jakbyś miał przy sobie tak 3 uh'y.
Pozdrawiam
Wydaje mi sie ze ghost land bedzie nawet dobry ale tez i cyklopy w thais ale tez i fibula dla zadobienia troche kaski.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.