PDA

Pokaż pełną wersje : exp palkiem 35 lvl

Ja13
26-10-2007, 20:35
mam palladyna facc 35 lvl 80/65 15 m lvl expiłem na guardach (dużo ludzi) albo w hellgate (padłem przez lagi) dlatego po dedzie wziałem sie za moją postac i o to efekty jakie podałem tylko zastanawiam sie gdzie expić guardy odpadaja za duzo ludzi i lootbaga kradną (non-pvp) a hellgate moze byc ewentualnie ale tak zastawiam sie czy mógłbym expic na d lair w venore lub moze innych jakis miejscach dla palladyna. Tego kto sie zna na tym prosze o podpowiedz bede wdzieczny i z góry dziekuje ;]

szmytek
26-10-2007, 23:43
czemu zaznaczyles skile na zielona zmien normalnie bo kijowo sie na to patrzy
a co do expa na facc orc fortec sprobuj
na d lair bys mial waste z takim lvl

lvlanius
26-10-2007, 23:52
poh elf fortress orc fortress darc cathedrall ghoustland mintwaill jest tego od ...:P

Ja13
27-10-2007, 10:57
na elf fortress byłem i troche jest tam ludu darck katedra tez troche za duzo ludzi sie kręci ale nie ukrywam ze jak nie ma ludzi mozna ładnie poexpic (jak wszedzie) a co do poha to czeka tam pełno sępów ktorzy chca cie zbloczyc za wszelka cene zostało mi orc fortress sam nad tym myslałem i chyba tam sie wybiore jak nie bedzie lagów to bedzie fajnie sie expiło a jak nie to coz...

Wyimaginowany
27-10-2007, 12:30
Ja bym ci radził fibulę(beho i ds). Dużo kasy leci, szczególnie jak z beho polecą two handed swordy.