Pokaż pełną wersje : Arcania sux
KapitanHajdukow
27-10-2007, 15:35
Dzisiaj koncze z tym servem, diwe akcje w tym samym czasie na poczatku skilluje na silmiach, podbil 17lvl rs, i zaczyna mnie lac moj lvl (48) wiec zjechalem go do red hp i mowie zeby sapadal, on dalej sapie i dalej mnie atakuje, wiec go ubilem, za pare minut przychodzi pan Clapek z Silver Flame, i kaze placic bo podobno zaatakowalem tego rs i mu ublizalem (a bylo na odwrot) zaplacilem, przebolalem, skiluie dalej telefon mi zadzwonil pogadalem 2 minuty przychodze dedzik na afk ;(
Arcania SUX!
Jakbyś chcial ublizyc Clapkowi to przypomnij mu akcje z Cartoon Network (jakies 2 lata wstecz) co padł 4 razy na Orc Raid i wypadl mu g-arm i cos tam jeszcze :)
Hahahah, pamietam to jak dzisiaj - padł na debugu a pózniej wracał po loot.
O ile ten sam Owner...
KapitanHajdukow
27-10-2007, 23:01
nic mu nie gadam bo on strasznie nerwowy bedzie mnie dedal ze mu "Hi" powiem
Thuygioshok
27-10-2007, 23:30
ja osobicie wracam na lunarke :)
Psyholis
28-10-2007, 14:23
arcania schodzi na psy a moze i juz zeszla dawno
za duzo kozaczkow na niej co kupily chary i teraz mysla ze sa fajni Siema siema xD
np aata arhari , arris , bedek , sua mea , damoon , fosfik , leszczu i wielu innych :/ z top 100 moze z 20 jest ciagle tych samych ownerow co kiedys ;/
powiem cus w waszym stylu zeby nie bylo
zal.pl :DDDDDDDDDDDD
Thuygioshok
28-10-2007, 14:56
np aata arhari , arris , bedek , sua mea , damoon , fosfik , leszczu i wielu innych :/ z top 100 moze z 20 jest ciagle tych samych ownerow co kiedys ;/
aata - ciagle ten sam jaroslaw nim gra
arris - ttuaj nie wiem ;s
bedu - fakt duzo ownerow mial
sua - ciagle ten sam notop
damoon - tez
fosa - tym bardziej ten sam
leszczu - jeszcze bardziej ten sam
za duzo kozaczkow na niej co kupily chary i teraz mysla ze sa fajni Siema siema xD
hmm człowieku skąd ty bierzesz te informacje ?! z TVN? bo 99% tego co wiesz to raczej sie z prawda nie pokrywa ;o
Picinhoxs
28-10-2007, 18:53
Rozbroiłes mnie tym w ramce sua mea na co mu chara kupowac jak mial 20 pare lat? Fosfik i aata jak dla mnie to first ownerzy. ;o
Arris - wrócił do gry ? (nie jestem pewien tego chara)
Damoon- lol, polowa pustyni nim grała + Holandia
Fosfik - ten sam, jedynie na wojnie z beach mozna tak nazwac, ze zmienił ownera
sua - ten sam
leszczu - chyba ten sam
bedurion - pogubilem sie już
aata - jak powiedzial Thuygioshok, ten sam niezmienny Jaroslaw
Faktycznie z TVN chyba brali info ...
Jakbyś chcial ublizyc Clapkowi to przypomnij mu akcje z Cartoon Network (jakies 2 lata wstecz) co padł 4 razy na Orc Raid i wypadl mu g-arm i cos tam jeszcze :)
Hahahah, pamietam to jak dzisiaj - padł na debugu a pózniej wracał po loot.
O ile ten sam Owner...
AHEUAHEUaheuHEuaehAUEHuaehUAEHuehUEHuehUEH
Pamietam to, tez wtedy padlem knightem, tylko ze jeden raz :D
Thuygioshok
29-10-2007, 22:01
arcania to teraz jedno wielki pa ;s nie oplaca sie grac ja nie jestes zolwiem albo przydupasem... cala nadzieja w lamusie :)
patrzcie na to
20:38 Merganter [48]: a wpierodl niechesz nei ciesze sei tylko ztfirdzam
20:38 Merganter [48]: fakty
20:38 Felix Swordmaster [30]: fajnei bylo?
20:39 Merganter [47]: lol co tfoi kumple
20:39 Merganter [47]: ??
:D
Kondyk91
30-10-2007, 21:00
Damoon- lol, polowa pustyni nim grała
:D pwned !
a co do tego 17 lvl z rsem to go prawie ujebalem i gadal ze mam hunta ale i tak nie relognal :p
Doom Terror
31-10-2007, 09:34
:D pwned !
a co do tego 17 lvl z rsem to go prawie ujebalem i gadal ze mam hunta ale i tak nie relognal :p
w 99% przypadkow tak jest... jednak czasem sie zdarza xd
Odnosnie Clapka to nadal ten sam owner :P i rzeczywiscie wylozyl sie na orcach 4 razy xD i nie wracal po swoje cialo tylko po bag w ktorym mial loot z deadow ,a mial tam duzo ciekawych rzeczy :p.I trzeba przyznac ze ma problemy z opanowaniem sie.Ale przynajmiej on nie kupil chara i nigdy nie botowal.
Krzysie'x
31-10-2007, 16:28
Clapek wozi sie ze jest z Sf ale jest noobem.
Tu nastepny hlvl a co odwala..
22:19 Beris Elvena [35]: ej i jak mogles to zrobic?
22:19 Maly gruby Knight [152]: co?
22:19 Beris Elvena [35]: 150 master ojebac mnie na 1k
22:19 Maly gruby Knight [152]: no i co?
jak on jest noobem to kim ty jestes? arcynoobem.
Doom Terror
31-10-2007, 18:18
wladza zmienia ludzi... kiedys dragon lance od niego kupilem za pomoca parcela to byl luz...chociaz mozliwe ze to fejk
Drakula92
01-11-2007, 09:31
HAHAHA Mistrzunio Joda mowi o kimś noob?
jak sam jest największym szmaciarzem:baby:
ciota zabijał na slimach i wszystkich wkorwiał w ab
@down: woo co tak ochoczo spamujesz każdy temat o arcani?
Krzysie'x
01-11-2007, 15:39
jak on jest noobem to kim ty jestes? arcynoobem.
A ty jestes nikim i niech tak pozostanie.
Picinhoxs
01-11-2007, 22:11
Lepiej się wozić ze jest z Silver Flame niz noobem jak ty i skad masz tego fake? W necie szukałes br?
Krzysie'x
02-11-2007, 13:13
Lepiej się wozić ze jest z Silver Flame niz noobem jak ty i skad masz tego fake? W necie szukałes br?
No wiec nastepny dzbanson co malo gral a moze i gra dalej na arcani. Gdybys wiedzial co robilem z kolega w ab to bys nie nazywal kazdego noobem ^^ ****uchu ;d
Picinhoxs
02-11-2007, 15:50
No wiec nastepny dzbanson co malo gral a moze i gra dalej na arcani. Gdybys wiedzial co robilem z kolega w ab to bys nie nazywal kazdego noobem ^^ ****uchu ;d
Co świadczy o tobie ze jestes noobem :
1."dzbanson" wtf?
2."o malo gral a moze i gra dalej na arcani." jak masz jaja to graj jak nie to ...
I co robisz w ab? biłes komuś slimy?:baby:
Nacpany_Wlodek
02-11-2007, 15:56
No Joda co robiłeś z kumplem w ab? Robiliście po 2 fire elementale i zabijaliście 40 lev na afku? Dasz mi autograf?
Picinhoxs
02-11-2007, 16:09
Up
on to nazwie zabijaniem boterow w służbie cipsoftu:cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o
Doom Terror
02-11-2007, 17:55
Up
on to nazwie zabijaniem boterow w służbie cipsoftu:cup::cup::cup::cup::cup::cup:8o
moim zdaniem chcial uslyszec ze ma fajne PeVałPe ale sie zawiodl ;s
Krzysie'x
02-11-2007, 18:00
Afkerow nigdy nie zabilem. Zawsze walilem raport :)
JAkbyscie wiedzieli kogo zabilem to byscie respect czuli ale jak jestescie z Carlin albo Thais Miasta najwiekszych noobow to co tu gadac :)
Doom Terror
02-11-2007, 18:18
JAkbyscie wiedzieli kogo zabilem to byscie respect czuli ale jak jestescie z Carlin albo Thais Miasta najwiekszych noobow to co tu gadac :)
Ahh juz czuje ten respekt,wkoncu waliles raporty na afkerow! Skoro jestes az tak bystry aby reportowac afkerow to nie pytam o fragi bo wale na posadzke ze smiechu,a ze jeszcza sadzisz ze przez to bym czul respekt do ciebie to juz totalnie mnie powala...
Picinhoxs
02-11-2007, 18:22
OFICJANY RAPORT PROSTO Z AB'DENDRIEL
Mistrzunio Jado przeszedł labirynt i zostal obywatelem miasta Ab!!
Joda przebiles smokuu co masz do carlin lub thais wiekszosc ludzi tam trafia bo mają facc i moze jak sa newbie to ich nazywasz noobem a sam jestes wielkim noobem
HaiL OrMO o/ <-- jestem a$$likerem ich ;*****
Krzysie'x
03-11-2007, 12:00
@Doom Terror
>Friends know who they are;p
Kazdy tak pisze jak nie ma kolegow =))
@Picinhoxs
No juz wszystkie fragi znikly ze stronki wiec Ci nie udowodnie kogo zabilem bo i tak nie uwiezysz.
>HaiL OrMO o/ <-- jestem a$$likerem ich ;*****
Jestes ale i tak maja na Ciebie wyjebane ;d
Doom Terror
03-11-2007, 13:51
@Doom Terror
Nawet sobie nie zdajesz sprawy jak mocno zaj*bales sie gownem.
No juz wszystkie fragi znikly ze stronki wiec Ci nie udowodnie kogo zabilem bo i tak nie uwiezysz.
Dobrze ze wiesz najlepiej kto na kogo ma wyjebane i kto ilu ma kolegow.A teraz powaznie,miales moze wczesniej nick na forum "smokuu"?
Picinhoxs
03-11-2007, 14:38
@Doom Terror
@Picinhoxs
I co i tak jedziesz ma bootach a twoje pvp evul to jak Arcash. Ojojojoj w ten sposob obrazal jego :(
Joda kogo ty zabiles kogo ? Kiedy fragi zadane przez ciebie sa wiecej niz miesiąc nawet 2 albo 3 no moze 4 .
Joda i tak cie Ormo zownuje bo twoje pefałpe to h-key h-key h-key
:o
Doom nieobrazaj Smokuu bo joda to wiekszy fra~~
Lol joda frajer próbował ludzi na pacci nabierać oneoneoen11! Noob jakich mało, a na innych gada. Jednym słowem żal.pl, pozdro Doom.
Bartas15
03-11-2007, 15:39
:cup::cup::cup::cup: HAIL ORMO :cup::cup::cup::cup:
no sadze ze ty te informacje chyba z nieba wyssles bo wieksza polowa z tego co wymienies to mają tych samych ovnerow a co do tego ze arcani zeszla na psy to prawda bo dpft juz za duzo sobie pozwalaja to ze mają h lvl to ok ale nie muszą za nic huncic all i olewac tych ktorzy kupili pro u kogos z dpft.Ja tam mam kupilem pro i teraz jak mam potrzebe to nic nie odpisuje poprostu zero reakcji ;((((((((((pozdro dla friend
@up
Glupia wypowiedz, glupiego czlowieka :>
Picinhoxs
03-11-2007, 20:17
no sadze ze ty te informacje chyba z nieba wyssles bo wieksza polowa z tego co wymienies to mają tych samych ovnerow a co do tego ze arcani zeszla na psy to prawda bo dpft juz za duzo sobie pozwalaja to ze mają h lvl to ok ale nie muszą za nic huncic all i olewac tych ktorzy kupili pro u kogos z dpft.Ja tam mam kupilem pro i teraz jak mam potrzebe to nic nie odpisuje poprostu zero reakcji ;((((((((((pozdro dla friend
:confused::confused:Jedna kropka w zdaniach na 40 pare słow uff:confused::confused: Przygarniesz kropka/klopka???blz
Na co nam to kazdy wie co i jak ....
Kup sobie pro u notopa jako forumowicza tibia.pl 100% niezapomnianych deduf...:baby:
Offtop:friends?
Doom Terror
05-11-2007, 01:51
edited xP ale i tak jestem lzejszy o bohy
wazna_sprawa
05-11-2007, 15:50
@up
hahaha ktos cie wkoncu ukrócil:P no jak widac nie ma wolnosci slowa na arcani! chyba ze kogos obraziles to co innego :D druga sprawa ze masz niewyparzony jezyk xD (co swiadczy ze masz jaja)
Doom Terror
05-11-2007, 16:50
up* ukrocil tzn? sam to editnalem bo ochlanalem i sobie przypomnialem ze tibia to tylko gra.Pozatym jesli mam byc hmm ukracany?(dunno how spell it o.o) za pomoganie guild m8'om to bede ukracany b.czesto.Wiecej na tibia.com ;p
Podusumuje :p Arcania is Arcania Nic nie poradzisz na PA. Poprostu pozostaje uciekanie nawet przed takimi noobami ktorzy maja na celu robienia pz. Ja znam taka sytuacje z w ktorej moj kumpel padl za zabicie pk nooba na 89lvlu ;p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.